Video: Merel Ek bezorgt alle Vandaag Inside-mannen rode oren met meest ordinaire opening ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: YouTube

Merel Ek verrast René, Johan en Wilfred enorm als het tijdens Vandaag Inside ineens over slaapkamerspeelgoed gaat…

Merel Ek heeft de mannen van Vandaag Inside rode oren bezorgd, nadat ze aangeeft dat ze ervaringsdeskundige is met bepaald slaapkamerspeelgoed. Zelfs Wilfred, René en Johan schrikken van de uitermate ordinaire start van de uitzending! Helemaal aan het begin van de aflevering wordt de nieuwe broek van Merel besproken. Het gaat om een leren broek, waar Wilfred helemaal door geobsedeerd is. Merel verklapt hierbij dat Wilfred vóór de aflevering ook al een opmerking had gemaakt over haar broek. Achter de schermen maakte Wilfred die eeuwenoude grap over leren broekspijpen. Je kunt ‘m zelf alvast invullen.

Merel Ek is deskundige op gebied van slaapkamerspeelgoed

Johan Derksen heeft een onderzoek gelezen waaruit bleek dat het voor veel vrouwen niet vanzelfsprekend is dat ze in de slaapkamer hun hoogtepuntje kunnen bereiken. Hier hebben ze vaak bepaalde hulpmiddelen voor nodig. Johan vraagt het even aan ‘ervaringsdeskundige’ Merel Ek. Hier probeert de blondine natuurlijk een beetje omheen te draaien. Uiteindelijk wordt nog een keer door Rutger gevraagd of zij bekend is met deze hulpmiddelen. Hierop antwoord ze verlegen: “Nee ja maar goed dat kan dus helpen.” De mannen aan tafel trokken meteen hun conclusie!

merel ek vi

Merel Ek geeft geen Valentijn cadeautje aan vriend

Naast deze vragen kreeg Merel gelukkig ook nog wat mildere vragen. Zo werd aan haar gevraagd of ze een Valentijnscadeautje heeft ontvangen van haar vriend, en of ze er ook een aan hem heeft gegeven. Ze had wel iets gekregen, maar niks gegeven. Ze was het helemaal vergeten en zegt na de uitzending wel even snel langs het tankstation te gaan. Misschien is ze na deze aflevering wel op andere ideeën gekomen…

Johan Derksen heeft veel geleerd uit onderzoek

Johan heeft dus weer het een en ander geleerd. Vaak heeft hij zelf wel genoeg interessante feitjes en ervaringen te delen over dit soort onderwerpen, maar toch heeft hij uit het onderzoek nieuwe dingen geleerd. Zo ook bijvoorbeeld dat vrouwen iets wat op een wijnkurk lijkt gebruiken, zodat ze ‘daar’ wat strakker worden. Hij verwijst natuurlijk ook nog even naar die ene uitspraak over kaarsen waardoor hij eerder enorm in de problemen kwam. ‘In plaats van een wijnkurk kan je natuurlijk ook gewoon een kaars gebruiken’. Vaste VI-kijkers weten natuurlijk wel wat hij hiermee bedoelt!

merel ek vi discussie

Meer zien van Merel Ek en Vandaag Inside

Wil jij meer zien van Merel Ek? Je kunt deze journaliste natuurlijk ook op Instagram volgen! Ze deelt daar regelmatig beelden van haar werk, maar ook laat ze soms zien hoe het er achter de schermen bij VI aan toe gaat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!