Foto: Nieuwslezeres Iris de Graaf begint op heerlijke wijze met openhangend jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Het journaal wordt dankzij de gloednieuwe nieuwslezeres Iris de Graaf ineens ontzettend interessant om te bekijken…

Iris de Graaf is recent begonnen met een nieuwe baan bij het NOS nieuws als presentator. Daar mogen we ontzettend blij mee zijn, zeker nu blijkt dat Iris besloten heeft om de kijker voor zich te winnen met interessante outfits!

Een nieuwe start bij het Journaal voor Iris de Graaf

Nieuwslezeres Iris de Graaf heeft een baan weten te bemachtigen bij het NOS Journaal en is hier ontzettend blij mee. In haar Instagrambericht uit ze haar enthousiasme over de positieve ervaringen die ze heeft: ”Begonnen met mijn nieuwe baan, een huis gekocht in Amsterdam, nieuw haar (soort van) en lieve vrienden en feestjes. Het kan niet op lately en ik ben dankbaar voor elke seconde.”

In de uitzending is ze te zien in een prachtige paarse blazer, die goed laat zien dat Iris de Graaf de kijker ook visueel wil ‘grijpen’. Zo’n inkijkje doet je een beetje denken aan Dionne Stax of Eva Jinek in hun hoogtijdagen bij het NOS Journaal!

Ook van haar volgers krijgt ze veel positieve opmerkingen op haar Instagrambericht, zoals: ”Je bent een geweldige aanwinst voor het journaal!” en ”Duidelijk en goed gearticuleerd, en een mooie verschijning!

Iris de GraafIris de Graaf

Iris de Graaf deelt foto’s van vakantie

Iris de Graaf is een enorme fan om op vakantie te gaan naar zonnige bestemmingen. Zo is ze laatst met vriendinnen naar Madrid geweest en ook dat deelt ze graag met al haar volgers op Instagram. In het bericht heeft ze het erover hoe fijn het wel niet is om dagen lang alleen maar te slenteren, dansen, heerlijk te eten en mooie gesprekken te hebben over het leven, de media en het correspondentschap.

Haar stralende verschijning valt de laatste tijd steeds meer op, en haar fans zijn erg blij om haar zo gelukkig te zien!

Iris de Graaf

NOS haalt Iris de Graaf terug naar Nederland

De nieuwsorganisatie NOS heeft Iris de Graaf uit Rusland teruggetrokken. Dit was nodig omdat ze haar veiligheid niet langer konden garanderen.

Hoofdredacteur Giselle van Cann lichtte toe in een persbericht: ”We hebben gemerkt dat Iris in Moskou steeds vaker op intimiderende wijze werd bejegend vanwege haar werk voor de Nederlandse televisie.”

Iris heeft ook gedeeld hoe ze zich hierover voelt: ”Een donkere dag voor de journalistiek en voor mijzelf. Ik heb het zo lang mogelijk volgehouden onder militaire censuur, alles om de Russen daar een stem te geven. Maar het kon niet langer.”

Later deelt Iris ook op Instagram hoe het nu met haar gaat. Ze heeft nog steeds moeite met het verlies van haar standplaats en thuis in Moskou. Dit komt bovenop het verlies van haar relatie van 7,5 jaar en het achterlaten van haar huis in Haarlem. Ze voelt zich alsof ze alleen maar met koffers sleept. Gelukkig krijgt ze veel steun van vrienden en familie, waar ze ontzettend dankbaar voor is. Ondanks de vele uitdagingen die ze heeft moeten doorstaan, blijft Iris hoopvol en vastberaden om haar weg te vinden in haar nieuwe omgeving.

Meer zien van Iris de Graaf kan op Instagram

Als je nou nog veel meer wil zien van de nieuwslezeres Iris de Graaf, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft ze namelijk nog veel meer mooie plaatjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!