Video: Woeste Merel Ek gaat enorm tekeer tegen valse Johan Derksen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

 Is Merel Ek nu dan écht helemaal klaar met Vandaag Inside? Ze kan de uitspraken van Johan Derksen niet meer uitstaan en gaat woest tekeer op hem.

Na een vaker terugkerende discussie over zwangerschapsverlof is Merel Ek er uiteindelijk helemaal klaar mee. Er gaat al een tijdje een discussie te ronde in de afleveringen van Vandaag Inside. De discussie gaat over zwangerschapsverlof binnen bedrijven en de vervanger van de vrouw die met verlof gaat. Zo mag je vrouwen die met zwangerschapsverlof gaan niet ontslaan, ook niet als de vervanger van de vrouw beter is in het werk dan haar. Johan Derksen is het hier niet mee eens. Derksen is vroeger hoofdredacteur geweest en vond dit niet handig. Daarnaast vond hij het ook vervelend dat je vrouwen die plannen hebben om binnenkort zwanger te worden toch aan moet nemen. Hier is Merel het totaal niet mee eens en ergert zich duidelijk aan Johan.

Merel Ek uit haar woede richting Johan

Merel Ek kon het niet meer voor zich houden en heeft dan ook duidelijk tegen Johan gezegd wat zij er van vindt. Ze begint meteen een beetje met een woeste toon en zegt: ”Ik weet niet wat dat hier was de hele week?!” Zo had Johan gezegd dat bedrijven er financieel aan onderdoor gaan als zij zoveel loon moeten betalen aan vrouwen die met verlof zijn. Merel zegt dat dit helemaal niet waar is en dat dit gewoon betaald wordt door een derde partij. Dit gebeurt pas sinds 2001. Johan doelt op de tijd dat hij nog hoofdredacteur was, toen was die vergoeding nog niet van kracht namelijk. Merel stoorde zich nog het meeste aan het feit dat Johan vindt dat je de vrouw die met verlof is niet mag ontslaan, terwijl haar vervanger het beter doet. Wil jij de hele video zien? Klik dan op deze link.

merel ek vi

Johan irriteert zich aan toontje Merel Ek

Alsof dit nog niet genoeg was zegt Johan zich ook nog eens te ergeren aan het toontje van Merel. Hiermee doelt hij op de toon van Merel wanneer zij mensen interviewt. In de aflevering is namelijk een stukje te zien waar een journalist Pieter Omtzigt interviewt en tijdens dit interview op een naar toontje vervelende vragen stelt. Johan merkt na het stukje op dat Merel hier ook een handje van heeft. Ook hier is weer overduidelijk te zien dat Merel zich ergert aan Johan. Hoe lang zal Merel het nog volhouden op deze manier bij Vandaag Inside? Ze is namelijk wel een echte publieksfavoriet. Ondanks dat Merel en Johan wel vaker zo’n hevige discussies hebben, geven ze toch allebei vaker aan dat ze het goed met elkaar kunnen vinden. Wil jij de video zelf zien? Klik dan hier!

Merel Ek schaamt zich tijdens VI-aflevering

Tijdens een aflevering van Vandaag Inside kregen de mannen allemaal een lekkere eierbal voorgeschoteld. Ook Merel mocht er een proberen en dat wilde ze wel. Tot ze zich daarna bedacht dat het misschien niet zo slim is om op televisie te eten. Zeker niet zonder bestek of bord. Wilfred belooft aan haar dat de camera niet op haar gericht zal worden als ze een hap wil nemen. Net als de camera weg is en Merel een hap wil nemen wordt de camera weer gauw op haar gericht. Wil jij de hele video zien? Klik dan op deze link.

Noa Vahle Merel Ek

Meer zien van Merel Ek en VI doe je op Instagram.

Wil jij meer zien van de blondine Merel Ek en het programma Vandaag Inside? Neem dan zeker even kijkje op de Instagrampagina’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!