Marleen de Rooy

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Journalisten > Marleen de Rooy

Journalist Marleen de Rooy

In Den Haag is altijd wat te doen, en als er wat gebeurt, is Marleen de Rooy erbij. De parlementair verslaggever houdt Nederland op de hoogte van alles wat er in het binnenhof gebeurt via radio, televisie en YouTube. Marleen de Rooy werd geboren op 25 september 1986 in Zwolle. Inmiddels woont de journaliste in Amsterdam, waar ze ook internationale bedrijfskunde gestudeerd heeft. Ze begon haar professionele carrière dan ook in het bedrijfsleven. Nadat ze als economisch journalist had gewerkt voor Elsevier, wist ze toch dat haar passie hier lag. Ze deed een master Journalistiek in London, en ging meteen daarna aan de slag als eindredacteur voor het Financieele Dagblad. Marleen liet vanaf het begin zien dat ook vrouwen de hoogste posities kunnen bekleden.

Marleen de Rooy NOS

Toen ze bij de NOS in 2013 een nieuwe redacteur voor de afdeling economie zochten, kwamen ze al snel uit bij Marleen de Rooy. De brunette greep haar kans en werkte bijna vier jaar op deze afdeling. Hierna gooide ze het roer om. In plaats van achter de schermen te werken als redacteur, wilde Marleen graag een keer op de voorgrond te zien zijn. Ze werd politiek verslaggever in Den Haag, ook voor de NOS. Nog altijd kunnen we op Marleen de Rooy vertrouwen als we op de hoogte willen blijven van alles wat er op het binnenhof gebeurt op het gebied van financiën, economie en sociale zaken.

Marleen de Rooy relatie en vriend

Ze lijkt absoluut niet iemand die schuw is, of dingen niet wil delen. Toch is over Marleen de Rooy weinig bekend op het gebied van haar vriend. Ze heeft al lange tijd een relatie met een man en inmiddels heeft het stel twee zoontjes; Louis en Pelle. Toch is de naam van haar vriend niet bekend. Wel noemt ze hem nog altijd haar vriend, dus Marleen de Rooy is niet getrouwd. Samen met haar vriend en twee kinderen woont ze in Amsterdam, een stad waar ze zich echt thuisvoelt.

Marleen de Rooy Instagram

Als je op een leuke manier op de hoogte wil blijven van al het politieke nieuws, is Marleen de Rooy degene die je moet volgen. Op haar Instagram plaatst ze vaak foto’s waarop ze laat zien waar ze mee bezig is en wat er speelt in de hofstad. Maar ook voor plaatjes uit het privéleven is genoeg plek, zo krijgen we heerlijke vakantiefoto’s of kiekjes van een gezellige vrijmibo. Marleen de Rooy is te volgen op Instagram via @marleen.de.rooy.

Nieuws

Politiek verslaggever Marleen de Rooy krijgt enorme veer in haar achterste voor Rondje Binnenhof

Marleen de Rooy wordt met deze video wel een beetje in verlegenheid gebracht, maar toch is het ook wel veel goed nieuws. 

Marleen de Rooy neemt emotioneel afscheid van Herman van der Zandt: ‘Laatste rondje met Herman’

Herman van der Zandt stopt bij de NOS. En dat betekende een emotioneel afscheid met zijn collega Marleen de Rooy, die hem intens zal missen. 

Foto: Politiek verslaggeefster Marleen de Rooy onthult geheimpje achter de schermen

Marleen de Rooy is na een kleine pauze weer terug aan het werk en onthuld in haar eerste week gelijk een groot geheim aan de buitenwereld. 

Foto: NOS-verslaggeefster Marleen de Rooy verwent kijker tijdens Rondje Binnenhof

Marleen de Rooy steelt de show volledig tijdens Rondje Binnenhof. Niemand heeft meer oog voor haar collega presentatoren want iedereen wil kijken naar de knappe Marleen...

Foto: Mark Rutte laat zich aanraken door vrouwelijke collega

Mark Rutte heeft zichzelf weer in verlegenheid gebracht. Deze keer alleen niet vanwege een politieke blunder, maar dankzij een knappe vrouw. 

De mooiste Instagram foto’s van NOS verslaggeefster Marleen de Rooy

Marleen de Rooy is een van de leukste vrouwen in Den Haag. Kijk maar naar haar Instagram pagina voor om te zien waarom. 

Marleen de Rooy is iedereens hoogtepunt op Binnenhof

Met de verkiezingen net achter de rug is er grote kans dat je de afgelopen weken extra veel gezien hebt van politiek verslaggeefster Marleen de Rooy. En dat is natuurlijk helemaal geen straf.
Marleen de Rooy

Profiel

Geboortedatum: 25 september 1986
Sterrenbeeld: Weegschaal
Geboorteplaats: Zwolle
Relatie: Ja
Vriend: Onbekend
Beroep: Journalist
Instagram: Marleen zit op Instagram onder de naam @marleen.de.rooy

Foto's

Marleen de Rooy
Marleen de Rooy Instagram fotos
Marleen de rooy