Johan Derksen

Presentator Johan Derksen

Johan Derksen, geboren op 31 januari 1949 in Heteren, is een Nederlandse presentator, voetbalanalist, journalist en muzikant. Hij begon zijn carrière als voetballer bij Go Ahead Eagles en Cambuur Leeuwarden. Na zijn spelersloopbaan werd hij hoofdredacteur van Voetbal International. Derksen staat bekend om zijn scherpe en controversiële meningen als voetbalanalist in programma's zoals Voetbal Inside (later Veronica Inside). Hij heeft verschillende boeken geschreven en is ook een gepassioneerde muziekliefhebber, met zijn eigen band The All Stars. Johan Derksen is een bekende persoonlijkheid in de Nederlandse media vanwege zijn ongefilterde en directe commentaar.

Johan Derksen relatie, vriendin, kinderen

Johan Derksen heeft verschillende relaties gehad. Hij was oorspronkelijk samen met Linda, met wie hij zijn dochter Marieke Derksen kreeg. Linda overleed echter nadat ze van de trap was gevallen. Na Linda had Johan een relatie met Agnes, maar dit huwelijk strandde en ze zijn gescheiden. Op dit moment lijkt het erop dat Johan Derksen een nieuwe partner heeft, genaamd Isabelle Pikaar.

Johan Derksen kaars

In 2022 kwam Johan Derksen in opspraak nadat hij op televisie zou hebben gezegd dat hij een kaars tussen de benen van een vrouw had geplaatst. In eerste instantie werd gedacht dat dit mogelijk als een seksuele handeling kon worden opgevat. Later werd duidelijk dat dit niet het geval was.

Johan Derksen Akwasi-grap

In een incident uit 2020 op live televisie suggereerde Johan Derksen bij het zien van een foto van een Zwarte Piet dat het mogelijk Akwasi was. Deze opmerking leek gericht te zijn op de donkere rapper Akwasi Owusu Ansah, bekend van zijn felle uitspraken tegen discriminatie. Het incident veroorzaakte veel ophef in de media

Nieuws

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?

Kijkcijfers Vandaag Inside blijven maar kelderen: zijn mensen uitgekeken op Wilfred, Johan en René?

De kijkcijfers van het programma Vandaag Inside zijn wederom veel lager dan gemiddeld. Zouden de kijkers klaar zijn met Wilfred, Johan en René? Of is er iets anders aan de hand?

Stella Bergsma snoert Johan Derksen de mond met zeer uitdagende foto zonder kleding

Stella Bergsma maakt even de grond gelijk met Johan Derksen en zijn opmerkingen. Wat is er allemaal gebeurd?

Video: Woeste Merel Ek gaat enorm tekeer tegen valse Johan Derksen

Is Merel Ek nu dan écht helemaal klaar met Vandaag Inside? Ze kan de uitspraken van Johan Derksen niet meer uitstaan en gaat woest tekeer op hem.

Video: Johan Derksen ging vreselijk tekeer tegen Sam Hagens achter de schermen bij Vandaag Inside

Johan Derksen heeft op een felle manier laten weten wat hij nou precies vindt van politieke verslaggever Sam Hagens. Die was, als het aan Johan lag, al lang de laan uit gestuurd!

Video: Olcay Gülsen neemt groot risico bij Vandaag Inside vanwege totale mismatch

Vuurwerk gegarandeerd: Olcay Gulsen schuift na harde beledegingen richting de mannen van Vandaag Inside gewoon bij ze aan tafel! Dit kan alleen tot spektakel leiden... 

Video: Merel Ek wil per direct weg bij Vandaag Inside

Merel Ek lijkt het altijd enorm naar haar zin te hebben aan de bar bij Vandaag Inside. Toch zit ze blijkbaar liever ergens anders. Zeker als Johan Derksen haar op deze manier blijft aanspreken...

Profiel

Geboortedatum: 31 januari 1949
Sterrenbeeld: Waterman
Afkomst: Heteren, Nederland
Relatie: Ja, met Isabelle Pikaar
Beroep: Voormalig professioneel voetballer, voetbaltrainer, Analist
opleiding: School voor Handel en Detail

Foto's