Iris de Graaf

Presentatrice Iris de Graaf

Iris de Graaf is een Nederlandse presentatrice voor de NOS. Eerder was ze correspondent in Rusland. Daarvoor was ze nog danseres voor Russische toeristen. Ze is dus flink geklommen op de maatschappelijke ladder. Mede dankzij haar interesse en kennis over Rusland en de taal is ze zo ver gekomen. Haar interesse in Rusland en het volk komt voort vanuit haar Russische oma en haar tijd als danseres voor Russische toeristen in Antalya, Turkije. Ze heeft hierna Ruslandkunde gestudeerd. Ook heeft ze zelf de taal geleerd. Nu is ze uitgegroeid tot presentatrice voor de NOS.

Iris de Graaf relatie met Lino Lelin

Iris de Graaf heeft een relatie met haar vriend Lino Lelin. Lino Lelin is geboren en getogen op Guadeloupe. De twee reizen hier vaak samen naartoe om de familie van Lino te zien. Iris is helemaal verliefd geworden op deze plek en hoopt er later ooit samen te wonen met haar vriend Lino.

Iris de Graaf afkomst

Iris de Graaf is geboren en getogen in Leeuwarden. Haar oma is geboren in de Sovjet-Unie. Hierna werd zij tijdens de tweede wereldoorlog gedeporteerd naar Duitsland. Hier leerde zij een man kennen uit Nederland. Ze kwamen samen terecht in Friesland. Hier is Iris dus uiteindelijk ook geboren en opgegroeid.

Nieuws

Foto: Nieuwslezeres Iris de Graaf begint op heerlijke wijze met openhangend jasje

Het journaal wordt dankzij de gloednieuwe nieuwslezeres Iris de Graaf ineens ontzettend interessant om te bekijken...

NOS Journaal-trio Iris de Graaf, Saïda Maggé en Afke Boven kruipen dicht tegen elkaar in de studio

Het journaal wordt dankzij deze dames toch altijd een stukje interessanter om te kijken. Nu ze zo tegen elkaar aankruipen, heb je helemaal een mooi beeld. 

Blondine Iris de Graaf (32) volgt Eva Jinek en Dionne Stax op bij NOS

Na Eva Jinek en Dionne Stax lijkt de omroep een zwak te hebben voor getalenteerde blondines met Iris de Graaf als nieuwslezeres.

Foto: Rusland-correspondent Iris de Graaf deelt intiem inkijkje

Al geruimere tijd gaat het er heftig aan toe in Rusland. Iris de Graaf brengt met haar intieme kiekjes licht in het donker! 

Maak kennis met NOS verslaggeefster Iris de Graaf

Je hebt haar misschien wel eens voorbij zien komen, of wellicht is Iris de Graaf een compleet nieuw gezicht voor je. In dat laatste geval is het duidelijk tijd om eens kennis te maken met deze leuke dame.
Iris de Graaf

Profiel

Geboortedatum: 19 maart 1991
Sterrenbeeld: Vissen
Geboorteplaats: Leeuwarden
Relatie: Ja, met Lino Lelin
Kinderen: Geen
Beroep: Presentatrice
Instagram: De Instagram van Iris de Graaf is @irislarisa

Foto's

Iris de Graaf
Iris de Graaf