Anke de Jong

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Journalisten > Anke de Jong

Journaliste Anke de Jong

Anke de Jong is echt iemand die van alle markten thuis is. De beeldschone brunette lijkt elke uitdaging aan te grijpen. Dit past ook perfect bij haar grote passie: mensen inspireren. Met haar lijfspreuk ‘Als ik het kan, kan jij het ook’ is ze een lichtpuntje in heel veel levens. Anke de Jong werd geboren op 15 september 1987 in Heerenveen en groeide in Gorredijk, een dorp in de buurt. Het is dan ook geen verrassing dat Anke in het Fries opgevoed is. Toch was voor Anke al snel duidelijk dat Friesland te klein was voor haar ambities. Ze las veel modebladen van haar moeder en het leek haar geweldig om voor zo’n blad te werken. Zodra ze de HAVO afgerond had, vertrok Anke naar Amsterdam om een mediastudie te volgen.

Anke de Jong Glamour en ELLE

Toen Anke de Jong tijdens haar studie een stage moest volgen, wist ze het voor elkaar te krijgen om bij modeblad JAN aan de slag te gaan. Dit was de start van Anke’s carrière in de modebladen. Na een paar verschillende banen bij verschillende tijdschriften kwam Anke bij Glamour terecht. Hier heeft Anke de Jong grote stappen gezet, waardoor ze uiteindelijk hoofdredacteur werd. Ze werd zelfs genomineerd voor de titel Hoofdredacteur van het jaar. Sinds 2021 werkt ze bij ELLE als hoofdredacteur. Dit is het grootste modemagazine van Nederland. Anke heeft van haar droom dus werkelijkheid gemaakt!

Anke de Jong Shownieuws en Wie is de Mol

Ambitieus als Anke de Jong is, was het ook nog niet genoeg om ‘enkel’ hoofdredacteur te zijn bij een gigantisch modeblad. Voor Anke zat er nog meer in het vat. Daarom is Anke de Jong ook wekelijks bij Shownieuws te zien, waar ze natuurlijk dé kenner op het gebied van mode is. Maar ook daar houdt het niet op. Anke de Jong is namelijk in seizoen 23 te zien van Wie is de Mol. Eén van de bekendste en langstlopende programma’s van ons land. En daarnaast heeft ze nog een ambitie: Ze wil directeur van Ajax worden! Wat een avontuurlijk type!

Anke de Jong relatie en vriend

Droom jij van een echte powervrouw als Anke de Jong? Dan heb je geluk, ze heeft nog geen relatie! Althans, er is niks bekend over een vriend. Anke laat er niet veel over los, al kunnen we voorstellen dat het met zo’n druk leven soms lastig te combineren zou zijn met een relatie. We kunnen ons wel voorstellen dat zo’n succesvolle en mooie vrouw in de smaak valt bij de mannen, dus ze zal vast niet lang single blijven!

Anke de Jong Instagram

Ondanks dat ze werkt voor een gedrukt tijdschrift, is Anke de Jong enorm goed bij de tijd. Ze gebruikt haar Instagram ontzettend veel. Je vindt er foto’s van haarzelf, van leuke dingen die ze doet, of van covers waar ze trots op is. Het is zeker de moeite waard om de mooie brunette te checken op het social media platform. Anke de Jong kun je vinden op Instagram als @ankedejng.

Nieuws

Wow! Dit is de knapste deelneemster van WIDM!

De knapste deelneemster van WIDM, wie o wie is het? Daar bedoelen we natuurlijk de enige echte modieuze parel mee...

Anke de Jong schrikt enorm van confronterende WIDM-foto

De knappe deelneemster van WIDM, Anke de Jong kan haar ogen niet geloven tijdens het zien van een foto uit het programma. De brunette is helemaal gechoqueerd!

Genieten: Wie is de Mol-kandidaat Anke de Jong trekt doorschijnend pakje aan

De beeldschone Anke de Jong verwent haar volgers met een paar kiekjes in een mega doorschijnend outfitje!
Anke de jong

Profiel

Geboortedatum: 15 september 1987
Sterrenbeeld: Maagd
Kinderen: Nee
Afkomst: Friesland
Relatie: Vrijgezel
Zussen: Namen onbekend
Geboorteplaats: Heerenveen, Nederland
Woonplaats: De Pijp in Amsterdam
Beroep: Hoofdredacteur en Journalist
Opleiding: Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam
Instagram: Anke zit op Instagram als @ankedejng

Foto's

anke de jong
anke de jong
Anke de jong