Met deze tafelgast scoort Vandaag Inside steeds de beste kijkcijfers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ondanks dat kijkers vaak ontzettend veel kritiek hebben op deze tafelgast, lijkt Vandaag Inside juist altijd de hoogste kijkcijfers te halen als hij aanwezig is!

Vandaag Inside heeft tijdens de meest recente uitzending de hoogste kijkcijfers van dit jaar gehaald. Zelfs kijkcijfer expert Tina Nijkamp kon dit moment niet onbesproken laten! Ook Vandaag Inside laat op hun Instagrampagina trots weten dat ze enorm goed hebben gescoord. Als je naar de statistieken kijkt, lijken de beste kijkcijfers steeds door één tafgelgast te komen. Deze tafelgast is dus goud waard voor VI. Je zou echter niet verwachten dat het om deze gast gaat!

VI scoort hoogste kijkcijfers tot nu toe door Valentijn Driessen

Blijkbaar scoort VI nooit onder de miljoen kijkers wanneer journalist van De Telegraaf Valentijn Driessen aanschuift als gast. Hij wordt door veel mensen gezien als een zure man en wordt vaak beschouwd als negatief en vervelend, maar toch heeft de meest recente aflevering met Driessen zelfs gezorgd voor de hoogste kijkcijfers van dit jaar! Ook waren er andere populaire gasten aanwezig bij de aflevering. Bas Nijhuis en Roxane Knetemann waren te zien aan de bar. Dat zal ook hebben bijgedragen aan de prachtige score die ze hebben behaald.

Tina Nijkamp over hoogste lineaire kijkcijfers bij vandaag inside

Tina Nijkamp over de beste aflevering van Vandaag Inside

Ook kijkcijferexpert Tina Nijkamp laat ons weten hoe goed de afgelopen aflevering was met tafelgast Valentijn Driessen. Tina zegt namelijk dat ze maar liefst 1.136.000 kijkers hadden. Dat is dus het hoogste aantal kijkers tot nu toe in 2024! Ook laat ze weten dat Valentijn Driessen er altijd voor zorgt dat ze nooit onder het miljoen kijkers zitten, maar dit aantal is wel extra hoog vergeleken met vorige afleveringen met Valentijn. Het is toch knap dat ze dan nog een stuk meer kijkers hebben dan ze hadden verwacht. Tina vindt ook dat de andere gasten Bas Nijhuis en Roxane Knetemann hebben bijgedragen aan het succes van de aflevering. De mannen bij Vandaag Inside hebben zeker wat te vieren!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!