Jo van Egmond

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Journalisten > Jo van Egmond

Journalist Jo van Egmond

Deze journalist werkt zich al sinds 2007 omhoog in de mediawereld. Jo van Egmond is inmiddels een gevestigde naam, die je kent van de Coen en Sander Show op Radio 538 en haar eigen show op NPO Radio 1. Jo van Egmond werd geboren op 22 december 1987 in Alkmaar. Ze heeft een master in Journalistiek en Media afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Nog voordat ze deze opleiding afgerond had, was ze al jaren actief als journalist. Jo van Egmond is ambitieus, en ze heeft er dus altijd veel voor gedaan. Ze begon bij als journalist bij AmsterdamFM, voordat ze in de mediaopleiding van Veronica meeliep. AT5 herkende haar talent, en hier werd ze voor het eerst verslaggever.

Jo van Egmond 538 en Radio 1

Via RTL en omroep WNL leek Jo van Egmond de stap naar de televisiewereld gezet te hebben. Ze werkte onder andere als redacteur en journalist op het gebied van politiek. Toch besloot ze in 2017 te gaan werken bij Radio 538, waar ze de vaste nieuwslezeres werd van de Coen en Sander Show. Jo van Egmond zorgde met de twee heren altijd voor gezellige stukjes, wat het nieuws ook was. Ondanks dat de nieuwslezeres perfect op haar plek leek te zitten, werd in december 2022 bekend dat Jo van Egmond weg ging bij Radio 538. Ze stopte bij de Coen en Sander Show om de overstap te maken naar omroep PowNed. Voor deze omroep maakt ze sinds dat moment samen met Mirthe van der Drift het programma 5 dagen. Ze gaan samen door het land en zoeken persoonlijke verhalen die passen bij het nieuws van de dag. Jo van Egmond is voor dit programma is dagelijks te horen op Radio 1.

Jo van Egmond vriend en zwanger

Het is eigenlijk jammer dat Jo van Egmond zo goed is in het maken van radioprogramma’s, want daardoor zien we haar minder op televisie. De brunette mag er namelijk absoluut wezen. Helaas voor de geïnteresseerden is ze al wel bezet. Jo van Egmond heeft namelijk al lange tijd een relatie met Martijn Biemans. Niet geheel ontoevallig is haar vriend Martijn ook bekend van de radio, hij was namelijk lange tijd presentator bij Radio 538 en doet dat inmiddels voor Qmusic. De twee zijn ontzettend trotse ouders van twee kinderen en nog altijd dolgelukkig met elkaar.

Jo van Egmond Instagram

Je ziet Jo van Egmond dan misschien niet zoveel op televisie, maar je hoeft haar absoluut niet te missen. Jo is namelijk ontzettend actief op Instagram, waar ze zo’n 75.000 volgers heeft. Op haar Instagram pagina kom je alles te weten over de brunette. Zo zie je dat ze een echte motormuis is en ook graag de races van Max Verstappen bezoekt. Jo van Egmond deelt ook foto’s vanuit de studio, momenten met haar kinderen en grappige filmpjes met haar collega’s. Je kunt Jo van Egmond volgen op Instagram via @jo.vanegmond.

Nieuws

Video: Sandra Schuurhof doet uitspraak tijdens eerste optreden bij Radio538

Sinds kort sluit Sandra Schuurhof elke vrijdagmiddag aan bij de Coen en Sander show op Radio 538. Naast haar carrière als presentatrice bij Hart van Nederland biedt de knappe nieuwsvrouw nu ook verhelderende inzichten op vrouwelijk genot...

Droom van elke F1-fan: Jo van Egmond en Sylvana IJsselmuiden geven privéles

F1-fans zijn door het dolle heen: vanaf nu kunnen ze zich intensief laten begeleiden door beeldschone kenners Sylvana IJsselmuiden en Jo van Egmond!

Jo van Egmond laat ‘opmerkelijke knopjes’ zien

Jo van Egmond loopt al 'n hele week met gekke 'knopjes' in haar shirt over de werkvloer, maar haar collega's Coen en Sander hebben niks door!

Verrassing voor Coen en Sander: Jo van Egmond-foto’s

Coen en Sander vragen, wij draaien! Hun vaste nieuwslezeres staat 'gewoon' op Mannenzaken.
Jo van Egmond

Profiel

Geboortedatum: 22 december 1987
Sterrenbeeld: Steenbok
Geboorteplaats: Alkmaar
Woonplaats: Alkmaar
Relatie: Ja
Vriend: Martijn Biemans
Kinderen: Twee kinderen
Moeder: Anna van Egmond
Beroep: Nieuwslezer, radio-dj
Opleiding: politicologie en journalistiek (master) aan de Vrije Universiteit van Amsterdam
Instagram: Jo heeft Instagram onder de naam @jo.vanegmond

Foto's

Jo van Egmond
Jo van Egmond
Jo van Egmond