Jo van Egmond

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Journalisten > Jo van Egmond

Journalist Jo van Egmond

Carrière

Jo begon al in 2007 met het maken van radio. Ze liet zich opleiden door zender Veronica, en ging vervolgens aan de slag bij Radio 1. Daar werd ze bij omroep WNL voor het eerst nieuwslezer. Ook bij Novum Nieuws, AT5 en RTL heeft ze met een microfoon voor haar neus gezeten. Naast nieuwsverslaafd is Jo ook zeer geïnteresseerd in politiek. Ze was twee jaar lang parlementair verslaggever bij WNL. Tegenwoordig verdient ze toch weer haar brood als nieuwslezer, nu bij de Coen en Sander Show op Radio 538. In die positie kwam de 'vrouw achter de stem' steeds vaker écht in beeld. In 2018 mocht ze bijvoorbeeld deelnemen aan De Slimste Mens. Ze is natuurlijk ook dagelijks in beeld voor degenen die naar kijkradio loeren.

Jo op Wikipedia

Hoewel Jo dus veel meer kan en doet dan het nieuws oplezen, vond Wikipedia haar blijkbaar niet bekend genoeg voor een volwaardige pagina in hun online encyclopedie. De door Coen en Sander-fans ingerichte Wiki over Jo werd snel weer verwijderd. Op Mannenzaken.nl doen we niet zo moeilijk, dus krijgt Jo gewoon een mooie eigen bio-pagina.

Nieuws

Droom van elke F1-fan: Jo van Egmond en Sylvana IJsselmuiden geven privéles

F1-fans zijn door het dolle heen: vanaf nu kunnen ze zich intensief laten begeleiden door beeldschone kenners Sylvana IJsselmuiden en Jo van Egmond!

Jo van Egmond laat ‘opmerkelijke knopjes’ zien

Jo van Egmond loopt al 'n hele week met gekke 'knopjes' in haar shirt over de werkvloer, maar haar collega's Coen en Sander hebben niks door!

Verrassing voor Coen en Sander: Jo van Egmond-foto’s

Coen en Sander vragen, wij draaien! Hun vaste nieuwslezeres staat 'gewoon' op Mannenzaken.
Jo van Egmond

Profiel

Geboortedatum: 22 december 1987
Sterrenbeeld: Steenbok
Geboren: Alkmaar
Woonplaats: Alkmaar
Relatie: ja
Vriend: Martijn Biemans
Gezin: Martijn Biemans (man) Jula Dirkje Biemans (dochter)gebruikt Instagram onder de naam @jo.vanegmond

Foto's

Jo van Egmond
Jo van Egmond
Jo van Egmond