Sandra Schuurhof

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Journalisten > Sandra Schuurhof

Journalist Sandra Schuurhof

Sandra Schuurhof is een Nederlandse journaliste en televiesiepresentatrice. Ze werd geboren op 13 november 1971 in Den Haag. Ze begon haar carrière als verslaggever van 5 in het Land, de tegenhanger van Hart van Nederland, op RTL 5. Nadat ze in Amerika enkele documentaires had gemaakt voor Veronica begon ze bij RTL Nieuws als algemeen verslaggever. Ze kreeg hier steeds meer werkzaamheden, zoals het volgen van het koninghuis. In 2012 stapte ze over naar SBS, waar ze presentatrice werd van Hart van Nederland. Ze staat ook hier bekend als deskundige op het gebied van het koningshuis.

Sandra Schuurhof relatie en kind

Sandra Schuurhof had lange tijd een relatie met Hans Luiken. Deze relatie liep echter stuk tijdens de zwangerschap van Sandra. Hans vond de liefde terug bij zijn ex-vrouw Ina en Sandra bleef alleen achter. Dit vond ze echter helemaal niet zo erg, want ze keek erg uit naar de geboorte van haar zoontje. Toen zoontje James geboren werd genoot Sandra volop. Hans en Sandra hebben geen co-ouderschap, maar Hans kan James altijd komen bezoeken. Later kwam Sandra een leuke man tegen op Ibiza. Toch bleek Stephan ook niet de prins op het witte paard, na slechts enkele maanden was ze weer single.

Sandra Schuurhof en Marco Borsato

Toen Marco Borsato en Leontine uit elkaar gingen, ging dat niet zonder de nodige media-aandacht. Marco zou het er van nemen tijdens zijn tijd als single. Onder andere ex-vriendin Denise zou weer op de targetlijst staan. Maar opvallend genoeg dook ook de naam van Sandra Schuurhof op in de Story in april 2022. Er is echter weinig bekend over wat er tussen de twee gebeurd is.

Nieuws

Video: Sandra Schuurhof doet uitspraak tijdens eerste optreden bij Radio538

Sinds kort sluit Sandra Schuurhof elke vrijdagmiddag aan bij de Coen en Sander show op Radio 538. Naast haar carrière als presentatrice bij Hart van Nederland biedt de knappe nieuwsvrouw nu ook verhelderende inzichten op vrouwelijk genot...

Foto: Sandra Schuurhof deelt privébeelden vanaf warm strand

Sandra Schuurhof is op Zanzibar en laat haar volgers jaloersmakende kiekjes zien. De journaliste houdt het niet bij foto's van de omgeving, maar showt ook zichzelf. Ze heeft het duidelijk erg naar haar zin, want ze is met een grote lag in de zon.

Sandra Schuurhof verklaart de liefde aan vrouwelijke SBS-collega

De prachtige Sandra Schuurhof verklaart openbaar haar liefde aan een vrouwelijke collega bij Hart van Nederland. 

Foto: Sandra Schuurhof is stralend middelpunt tijdens zeldzaam moment met Koninklijke familie

Sandra Schuurhof mocht laatst op bezoek bij de koninklijke familie. Wel samen met vele andere journalisten, maar toch sprong ze eruit. 

Sandra Schuurhof straalt in jurkje op zonnige foto

Sandra Schuurhof is dagelijks te zien bij Shownieuws. Hiervoor trekt Sandra haar allermooiste kleren uit de kast en ze straalt van oor tot oor door haar eigen kledingkeuze.

Foto: Sandra Schuurhof begraaft strijdbijl na flinke ruzie met collega

Sandra Schuurhof is de vrouw die je meerdere avonden per week kan bewonderen achter haar desk bij Shownieuws. Ze post een wel erg bijzondere foto met haar collega's. Zou haar clash met één van deze collega's inmiddels vergeten zijn?

De mooiste Instagram foto’s van verslaggeefster Sandra Schuurhof

Sandra Schuurhof is niet alleen een van de beste verslaggeefsters en presentatrices van Nederland, ze is ook nog eens een van de leukste. Kijk maar naar haar Instagram voor het bewijs. 

Sandra Schuurhofs werkdag

Presentatrice Sandra Schuurhof maakt soms bijzondere dingen mee op werk. Zo stond ze vandaag voor een man zonder kleren.
Sandra Schuurhof

Profiel

Geboortedatum: 13 november 1971
Sterrenbeeld: Schorpioen
Kinderen: Zoon James
Relatie: Nee
Geboorteplaats: Den Haag, Nederland
Woonplaats: Den Haag
Beroep: Journalist
Opleiding: Journalistiek aan de Hogeschool van Utrecht
Instagram: Sandra zit op instagram onder de naam @Sandra_Schuurhofeervrouwwillemijn.

Foto's

Sandra Schuurhof
Maan de Steenwinkel nog niet vertoonde foto