Sandra Schuurhof

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Journalisten > Sandra Schuurhof

Journalist Sandra Schuurhof

Sandra Schuurhof kennen wij als journalist, verslaggever en presentatrice van Hart van Nederland.

De relatie van Sandra Schuurhof

Sandra heeft een relatie gehad met Hans Luiken daarmee heeft ze ook een kindje maar Sandra heeft de relatie tijdens haar zwangerschap van James beëindigd. Omdat ze niet gelukkig was in die relatie, vond ze het beter voor haar en het kindje dat er aan kwam om het te beëindigen. Ze heeft daarna nog wel meerder relaties gehad met mannen maar dat is op lange termijn uiteindelijk niks meer geworden.

Het zoontje James

James is het prachtige zoontje van 6 jaar oud nu, van Hans en Sandra samen. Het stel voed het James niet samen op dat doet vooral Sandra. Ze hebben ook geen co-ouderschap James woont fulltime bij z'n moeder z'n vader kan hem wel zoveel als hij wilt en zoveel als het kan zien.

Nieuws

Foto: Sandra Schuurhof is stralend middelpunt tijdens zeldzaam moment met Koninklijke familie

Sandra Schuurhof mocht laatst op bezoek bij de koninklijke familie. Wel samen met vele andere journalisten, maar toch sprong ze eruit. 

Sandra Schuurhof straalt in jurkje op zonnige foto

Sandra Schuurhof is dagelijks te zien bij Shownieuws. Hiervoor trekt Sandra haar allermooiste kleren uit de kast en ze straalt van oor tot oor door haar eigen kledingkeuze.

Foto: Sandra Schuurhof begraaft strijdbijl na flinke ruzie met collega

Sandra Schuurhof is de vrouw die je meerdere avonden per week kan bewonderen achter haar desk bij Shownieuws. Ze post een wel erg bijzondere foto met haar collega's. Zou haar clash met één van deze collega's inmiddels vergeten zijn?

De mooiste Instagram foto’s van verslaggeefster Sandra Schuurhof

Sandra Schuurhof is niet alleen een van de beste verslaggeefsters en presentatrices van Nederland, ze is ook nog eens een van de leukste. Kijk maar naar haar Instagram voor het bewijs. 

Sandra Schuurhofs pikante werkdag

Presentatrice Sandra Schuurhof maakt soms bijzondere dingen mee op werk. Zo stond ze vandaag voor een man zonder kleren.
Sandra Schuurhof

Profiel

Geboortedatum: 13 november 1971
Sterrenbeeld: Schorpioen
Kinderen: Zoon James (6)
Relatie: nee, wij bieden ons aan
Geboorteplaats: Den Haag, Nederland
Beroep: Journalist
Instagram: Sandra zit op instagram onder de naam @Sandra_Schuurhof

Foto's

Sandra Schuurhof
Maan de Steenwinkel nog niet vertoonde foto
Sandra Schuurhof