Hatelijke Humberto Tan maakt arrogante Floor Bremer keihard belachelijk tijdens live uitzending

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Humberto

Floor Bremer was tijdens de uitzending van Humberto aanwezig om het over de formatie te hebben, maar werd door de presentator keihard van haar stuk gebracht. 

Politiek verslaggeefster Floor Bremer had niet zo’n goede avond bij Humberto aan tafel. Toen de mooie brunette daar was uitgenodigd om het te hebben over de formatie, een onderwerp waar ze praktisch expert op is, ging het toch even mis. De mooie verslaggeefster raakte het helemaal kwijt. Humberto maakte het niet beter door haar daarna bijna uit te lachen. Maar het had allemaal wel een duidelijke aanleiding. Floor was namelijk van haar stuk gebracht door een bijzonder stukje kleding…

Floor Bremer was het even helemaal kwijt bij Humberto

De mooie politiek verslaggeefster was het tijdens de uitzending even helemaal kwijt. Samen met Humberto was ze aan het opsommen waar de formatie momenteel allemaal over ging qua onderwerpen, maar halverwege viel er een pijnlijke stilte. Waar Floor meestal wel weet wat ze moet zeggen, en daar ook erg trots op is, kwam ze nu compleet niet uit haar woorden. Het publiek werd er ook meteen stil van en het ongemakkelijke moment was voelbaar in de studio. Humberto maakte het niet beter door een kattengebaar richting Floor te maken. Probeert hij haar daarmee uit de tent te lokken? De presentator wist de lachers in ieder geval wel op zijn hand te krijgen, maar flink ten koste van Floor Bremer die zich een beetje begon te schamen.

Waren de schoenen van Caroline van der Plas de boosdoener?

Wat gebeurde er nou dat Floor zo van haar stuk was gebracht? Meestal heeft de politiek verslaggeefster wel haar woordje klaar, maar nu leek het echt helemaal nergens naar. Zou het komen door de praktisch lichtgevende schoenen van Caroline van der Plas. Die was namelijk net daarvoor te zien in een filmpje, waarbij haar gifgroene schoenen de overhand namen. En die leidden zo af, dat het niet zo gek is dat Floor het eventjes niet meer wist. Humberto probeert uit alle macht er nog wat van te maken, maar tegen de kernreactoren aan de voeten van Caroline van der Plas valt gewoon niet op te boksen. Dat is gewoon te afleidend.

Floor Bremer was snel verdwenen na incident

Humberto probeert het nog goed te maken door Floor te verzekeren dat iedereen een beetje van slag is van de formatie. Niemand weet echt wat er gebeurt momenteel in politiek Nederland. Er zijn allemaal rare zaken bezig en er worden vreemde constructies bedacht om toch maar een regering te kunnen vormen. Dan is het niet zo gek, dat je het af en toe even kwijt bent. Maar Floor baalt wel, want normaal is dit juist haar expertise. Daarvoor zit ze juist aan tafel. Even later is de tijd voor het onderwerp formatie om en moet Floor alweer plaats maken voor de volgende gast. De volgende keer zal de politiek verslaggeefster het ongetwijfeld beter doen. Dan heeft ze misschien ook wel weer een opmerking terug richting Humberto, als hij weer dit soort gedrag vertoond.

Meer zien van Floor Bremer kan op Instagram

De mooie verslaggeefster maakt met haar foto’s online in ieder geval een hele hoop goed. Daarmee weet ze altijd wel haar volgers blij te maken. Bekijk ze snel hier!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!