Floor Bremer

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Journalisten > Floor Bremer

Journalist Floor Bremer

Al sinds het begin van deze eeuw is Floor Bremer te horen en te zien als verslaggeefster. Ongetwijfeld ken je haar van RTL Nieuws, waar ze al jaren één van de gezichten van is. Floor Bremer werd geboren in 1975 in Delft. Floor is altijd al een slimme dame geweest, en besloot na het VWO verder te studeren op het gebied van journalistiek en geschiedenis aan de universiteit. Tijdens haar studie deed ze onder andere een master in Amerika en liep ze stage bij het NOS Radio 1 journaal. Na haar opleiding werkte ze dan ook voor Radio 1 als reporter. In 2006 werd ze correspondent voor EenVandaag in New York. Dit beviel haar goed, ze bleef zo’n vier jaar in de VS wonen. Tot ze in 2010 de kans kreeg om verslaggeefster te worden bij RTL Nieuws.

Floor Bremer RTL Nieuws

Toen RTL Nieuws Floor Bremer aannam als verslaggeefster, werd al snel duidelijk dat ze goud in handen hadden. Het bleek de ideale match. Floor combineert expertise met geweldige looks en een frisse presentatie. Geen wonder dus dat ze nog altijd actief is bij RTL. Sinds 2014 is ze vooral op het gebied van politiek bezig voor de commerciële zender. Ook is ze steeds vaker te zien bij talkshows zoals Jinek, waar ze graag politieke vraagstukken toelicht en behandeld.

Floor Bremer relatie en vriend

Meestal wanneer iemand kiest voor een carrière in de mediawereld, gaat dit gepaard met het opgeven van hun privé. Als bekende Nederlander is het nou eenmaal onvermijdelijk dat mensen geïnteresseerd zijn in wat je doet buiten je werk. Toch krijgen sommige bekende Nederlanders het voor elkaar om werk en privé strikt gescheiden te houden. Floor Bremer is daar een perfect voorbeeld van. Het is bijvoorbeeld niet bekend of Floor een relatie heeft. “Waarom zou iemand daar iets over moeten weten, het gaat toch over mijn werk?” zei ze ooit al eens in gesprek met Wouke van Scherrenburg.

Floor Bremer Instagram

Hoe weinig ze ook over haar privéleven kwijt lijkt te willen, via haar Instagram kun je toch op de hoogte blijven van wat Floor Bremer allemaal beleeft. Vakanties, wandelingen en heel veel foto’s ‘on the job’, Floor houdt ons echt wel geïnteresseerd. Floor Bremer is te volgen op Instagram via @floor.bremer.

Nieuws

Foto: Verslaggeefster Floor Bremer klimt bovenop flinke jongens op vakantie

Floor Bremer is naar het zonnige Spanje op vakantie gegaan. Eindelijk deelt ze nu foto's van haar Spaanse avonturen. 

Foto: Floor Bremer kan zich uitleven op deze nieuwe ministers van Rutte IV

De bordesfoto van het nieuwe kabinet is vers van de pers. Dat betekent natuurlijk dat het feest is voor politiek verslaggeefster Foor Bremer. Zou ze de dag van haar leven hebben?

Politiek terug van reces: welkom terug Floor, Marieke en Charlotte

Op dinsdag 7 september komt de Tweede Kamer terug van reces. En dat betekent dat je favoriete politiek verslaggeefsters ook weer mogen beginnen. Welkom terug Floor, Marieke en Charlotte!

De mooiste foto’s van verslaggeefster Floor Bremer

Floor Bremer is een van de meest populaire politiek verslaggeefsters van Nederland. Niet heel gek, want zowel op televisie als op Instagram weet ze altijd goed voor de dag te komen. 

Aan Louis van Gaal: deze fans willen WEL op de foto met Floor Bremer!

Als je Louis van Gaal uitnodigt voor een talkshow, weet je dat er vreemde dingen gaan gebeuren. Normaal zijn we fan, maar van Floor Bremer moet hij afblijven hoor!

7 opmerkelijke feitjes over politiek verslaggeefster Floor Bremer

Wat weten we nou eigenlijk van politiek verslaggeefster Floor Bremer? Hoog tijd voor en grondige kennismaking!

Marleen de Rooy is iedereens hoogtepunt op Binnenhof

Met de verkiezingen net achter de rug is er grote kans dat je de afgelopen weken extra veel gezien hebt van politiek verslaggeefster Marleen de Rooy. En dat is natuurlijk helemaal geen straf.

Verslaggeefster Floor Bremer is de echte ster van Beau en Jinek

Politiek verslaggeefster Floor Bremer gooit hoge ogen bij de televisiekijkende man!
floor bremer

Profiel

Geboortedatum: 1975
Beroep: Journalist
Relatie: Onbekend
Instagram: Floor gebruikt Instagram onder de naam @floor.bremer

Foto's

floor bremer
floor bremer
floor bremer