Floor Bremer

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Journalisten > Floor Bremer

Journalist Floor Bremer

Al sinds het begin van deze eeuw is Floor Bremer te horen en te zien als verslaggeefster. Ongetwijfeld ken je haar van RTL Nieuws, waar ze al jaren één van de gezichten van is. Floor Bremer werd geboren in 1975 in Delft. Floor is altijd al een slimme dame geweest, en besloot na het VWO verder te studeren op het gebied van journalistiek en geschiedenis aan de universiteit. Tijdens haar studie deed ze onder andere een master in Amerika en liep ze stage bij het NOS Radio 1 journaal. Na haar opleiding werkte ze dan ook voor Radio 1 als reporter. In 2006 werd ze correspondent voor EenVandaag in New York. Dit beviel haar goed, ze bleef zo’n vier jaar in de VS wonen. Tot ze in 2010 de kans kreeg om verslaggeefster te worden bij RTL Nieuws.

Floor Bremer RTL Nieuws

Toen RTL Nieuws Floor Bremer aannam als verslaggeefster, werd al snel duidelijk dat ze goud in handen hadden. Het bleek de ideale match. Floor combineert expertise met geweldige looks en een frisse presentatie. Geen wonder dus dat ze nog altijd actief is bij RTL. Sinds 2014 is ze vooral op het gebied van politiek bezig voor de commerciële zender. Ook is ze steeds vaker te zien bij talkshows zoals Jinek, waar ze graag politieke vraagstukken toelicht en behandeld.

Floor Bremer relatie en vriend

Meestal wanneer iemand kiest voor een carrière in de mediawereld, gaat dit gepaard met het opgeven van hun privé. Als bekende Nederlander is het nou eenmaal onvermijdelijk dat mensen geïnteresseerd zijn in wat je doet buiten je werk. Toch krijgen sommige bekende Nederlanders het voor elkaar om werk en privé strikt gescheiden te houden. Floor Bremer is daar een perfect voorbeeld van. Het is bijvoorbeeld niet bekend of Floor een relatie heeft. “Waarom zou iemand daar iets over moeten weten, het gaat toch over mijn werk?” zei ze ooit al eens in gesprek met Wouke van Scherrenburg.

Floor Bremer Instagram

Hoe weinig ze ook over haar privéleven kwijt lijkt te willen, via haar Instagram kun je toch op de hoogte blijven van wat Floor Bremer allemaal beleeft. Vakanties, wandelingen en heel veel foto’s ‘on the job’, Floor houdt ons echt wel geïnteresseerd. Floor Bremer is te volgen op Instagram via @floor.bremer.

Nieuws

Hatelijke Humberto Tan maakt arrogante Floor Bremer keihard belachelijk tijdens live uitzending

Floor Bremer was tijdens de uitzending van Humberto aanwezig om het over de formatie te hebben, maar werd door de presentator keihard van haar stuk gebracht. 

Politiek Verslaggeefster Floor Bremer deelt privé foto’s van hete vakantie

Floor Bremer heeft het momenteel ontzettend naar haar zin op vakantie en dat laat ze goed zien met deze mooie foto's.

Politiek verslaggever Floor Bremer grijpt de spotlights met foto in yoga-pose

Floor Bremer heeft in deze drukke tijd toch een moment gevonden om zelf in de schijnwerpers te stappen! Op deze manier zien we de verslaggeefster eigenlijk nooit...

Foto: Floor Bremer bewondert veelbesproken Prinses Alexia stiekem van een afstandje

De politiek verslaggeefster wist tussendoor op Prinsjesdag ook nog even een foto te maken van de veelbesproken prinses Alexia.

Foto: Politiek Verslaggever Floor Bremer legt zichzelf in de knoop op yogamatje

Floor Bremer heeft een hele nieuwe carrière ontdekt voor zichzelf en daarvoor mag ze een aantal verleidelijke poses aannemen. 

Wow: Politiek verslaggeefster Floor Bremer gooit haar benen wijd op nooit eerder vertoonde foto’s

De ontzettend knappe politiek verslaggeefster Floor Bremer heeft een aantal nieuwe foto's gedeeld waar ze iedereen mee verbaast.

Foto: Verslaggeefster Floor Bremer klimt bovenop flinke jongens op vakantie

Floor Bremer is naar het zonnige Spanje op vakantie gegaan. Eindelijk deelt ze nu foto's van haar Spaanse avonturen. 

Foto: Floor Bremer kan zich uitleven op deze nieuwe ministers van Rutte IV

De bordesfoto van het nieuwe kabinet is vers van de pers. Dat betekent natuurlijk dat het feest is voor politiek verslaggeefster Foor Bremer. Zou ze de dag van haar leven hebben?
floor bremer

Profiel

Geboortedatum: 1975
Beroep: Journalist
Relatie: Onbekend
Moeder: Ria Bremer
Instagram: Floor gebruikt Instagram onder de naam @floor.bremer

Foto's

floor bremer
Floor Bremer verslaggeefster