Humberto

Tv-Programma Humberto

RTL heeft een heel gala aan talkshowhosts in hun team. Met Eva Jinek, Beau van Erven Dorens en Renze Klamer hebben ze genoeg keuze, zou je zeggen. Toch heeft geen van hen de ervaring bij RTL die Humberto Tan wel heeft. Al in 2013 werd Humberto Tan het gezicht van de grootste talkshow van RTL op dat moment: RTL Late Night. Elke werkdag was hij hier te zien. Humberto presenteerde dit programma meer dan duizend keer. Je kunt dus wel zeggen dat Humberto weet hoe hij een talkshow moet leiden. Toch besloot RTL in 2018 om Humberto te vervangen. Twan Huys zou de oplossing zijn voor de dalende kijkcijfers van het programma. Niets bleek minder waar en nog geen jaar later werd RTL Late Night volledig stopgezet. Maar gelukkig was RTL het vertrouwen in Humberto niet verloren hierna, hij is namelijk weer terug op televisie bij de zender.

Humberto, Humberto op Zaterdag en Humberto op Zondag

Op 10 januari 2021 maakte Humberto Tan zijn rentree bij RTL als talkshowhost. Hij kreeg op de zondagavond zijn eigen show, met de buitengewoon creatieve naam Humberto op Zondag. De talkshow van Humberto Tan gold als aanvulling op die van Beau van Erven Dorens en Eva Jinek, welke doordeweeks dagelijks in de avond te zien waren. In de zomermaanden vervangt Humberto Beau en Jinek en is hij verantwoordelijk voor de doordeweekse afleveringen. Het programma bestaat uit Tan die praat over actuele onderwerpen met diverse gasten. Daarnaast is er een vooruitblik op de week die eraan komt. Humberto op Zondag bleek erg succesvol. In 2022 kreeg Tan daarom een extra uitzenddag. Humberto op Zaterdag kwam erbij en werd, volledig verrassend, elke zaterdagavond uitgezonden. Het programma werd iets losser, met meer muziek en entertainment. 

Humberto gemist

Het komt natuurlijk regelmatig voor dat er in een aflevering van Humberto iets gebeurt wat je absoluut terug moet zien. Gelukkig kan dit. Via de website van RTL XL kun je tot zeven dagen afleveringen terug kijken. Daarnaast vind je hier ook korte fragmenten van de show. Op Videoland en NLziet kun je alle afleveringen vinden, vanaf het eerste seizoen.    

Nieuws

Foto: Britt Dekker maakt diepe indruk met extreem kort jurkje bij Oranjewinter

De stralende Britt Dekker weet wel hoe ze de ogen op haar gericht krijgt. Bij Oranjewinter zit ze aan tafel met een heerlijk kort jurkje...

Foto: Sophie Bouquet gooit benen omhoog in badkuip

De beeldschone Sophie Bouquet lijkt zich van haar stoute kant te laten zien wanneer ze haar benen de lucht in gooit in bad...

Foto: Vrouw van Daley Blind gaat in héél kort jurkje over straat in Qatar

De prachtige vrouw van Daley Blind zet alles op het spel wanneer ze in dit ontzettend korte jurkje de straten van Qatar onveilig maakt.

Foto: Rose Bertram heeft op vreemde plek gat in jurkje

Rose Bertram was aanwezig bij de British Fashion Council Awards! hier had de blondine natuurlijk een spetterende outfit voor uitgekozen, met wel een héél apart gat in haar jurkje..

Foto: Knoeiende Nochtli houdt heel weinig kleren aan

Nochtli Peralta Alvarez deelt een stel intieme beelden via Instagram. De fitness-influencer houdt vrij weinig kleding aan, na het knoeien van haar drankje..

Foto: Irene Schouten laat zich flink van achter aandrukken

Irene Schouten lijkt altijd heel verlegen in haar foto's, maar niets is minder waar! Ze deelt namelijk hoe ze van achteren wordt aangedrukt en dat is voor haar fans immens genieten!

Foto: Natasja van Temptation Island geniet intens van zichzelf in klein hoekje

Natasja Burgers Temprano heeft zichzelf helemaal gevonden in een privé hoekje in een cafeetje. Ze slurpt zichzelf helemaal op.

Foto: Sylvie Meis lokt volgers richting slaapkamer in pikant jurkje

Sylvie Meis laat zichzelf van haar beste kant zien. Ze vindt zichzelf er zo prachtig uit zien dat ze haar volgers de slaapkamer in probeert te lokken.

Profiel

Eerste uitzending: 2021
Presentatrie: Humberto Tan
Zender: RTL 4 en Videoland 

Foto's