Humberto

Tv-Programma Humberto

RTL heeft een heel gala aan talkshowhosts in hun team. Met Eva Jinek, Beau van Erven Dorens en Renze Klamer hebben ze genoeg keuze, zou je zeggen. Toch heeft geen van hen de ervaring bij RTL die Humberto Tan wel heeft. Al in 2013 werd Humberto Tan het gezicht van de grootste talkshow van RTL op dat moment: RTL Late Night. Elke werkdag was hij hier te zien. Humberto presenteerde dit programma meer dan duizend keer. Je kunt dus wel zeggen dat Humberto weet hoe hij een talkshow moet leiden. Toch besloot RTL in 2018 om Humberto te vervangen. Twan Huys zou de oplossing zijn voor de dalende kijkcijfers van het programma. Niets bleek minder waar en nog geen jaar later werd RTL Late Night volledig stopgezet. Maar gelukkig was RTL het vertrouwen in Humberto niet verloren hierna, hij is namelijk weer terug op televisie bij de zender.

Humberto, Humberto op Zaterdag en Humberto op Zondag

Op 10 januari 2021 maakte Humberto Tan zijn rentree bij RTL als talkshowhost. Hij kreeg op de zondagavond zijn eigen show, met de buitengewoon creatieve naam Humberto op Zondag. De talkshow van Humberto Tan gold als aanvulling op die van Beau van Erven Dorens en Eva Jinek, welke doordeweeks dagelijks in de avond te zien waren. In de zomermaanden vervangt Humberto Beau en Jinek en is hij verantwoordelijk voor de doordeweekse afleveringen. Het programma bestaat uit Tan die praat over actuele onderwerpen met diverse gasten. Daarnaast is er een vooruitblik op de week die eraan komt. Humberto op Zondag bleek erg succesvol. In 2022 kreeg Tan daarom een extra uitzenddag. Humberto op Zaterdag kwam erbij en werd, volledig verrassend, elke zaterdagavond uitgezonden. Het programma werd iets losser, met meer muziek en entertainment. 

Humberto gemist

Het komt natuurlijk regelmatig voor dat er in een aflevering van Humberto iets gebeurt wat je absoluut terug moet zien. Gelukkig kan dit. Via de website van RTL XL kun je tot zeven dagen afleveringen terug kijken. Daarnaast vind je hier ook korte fragmenten van de show. Op Videoland en NLziet kun je alle afleveringen vinden, vanaf het eerste seizoen.    

Nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet. 

Foto: Rico Verhoeven heeft mooiste uitzicht ooit op Naomy van Beem in badkleding

De knappe Naomy van Beem heeft een geweldig lichaam. Rico Verhoeven moet daar gewoon elke dag van genieten. 

Huh: Maan de Steenwinkel lijkt van aardbodem verdwenen

Waar is Maan de Steenwinkel toch eigenlijk naartoe? Dat lijkt iedereen zich opeens af te vragen de laatste tijd.

Foto: Katja Schuurman laat haar ‘vriendinnen’ bijna uit jurkje vallen

De aantrekkelijke Katja Schuurman weet met haar prachtige looks haar volgers voor zich te laten vallen. Maar nu valt er bijna iets anders. 

Jullietta Koek verleidt haar volgers met bloedhete foto in badkleding

Je kent haar misschien nog niet, maar de nieuwste influencer van Nederland, Julietta Koek, verrast met haar hete foto's.

Foto: Bram Krikke kan geen genoeg krijgen van vriendin Robin Holzken in doorschijnend topje

De bloedmooie vriendin van Bram Krikke, Robin Holzken, heeft weer een nieuwe foto geplaatst waar ook Bram geen genoegen van krijgt.

Profiel

Eerste uitzending: 2021
Presentatrie: Humberto Tan
Zender: RTL 4 en Videoland 

Foto's