Humberto

Tv-Programma Humberto

RTL heeft een heel gala aan talkshowhosts in hun team. Met Eva Jinek, Beau van Erven Dorens en Renze Klamer hebben ze genoeg keuze, zou je zeggen. Toch heeft geen van hen de ervaring bij RTL die Humberto Tan wel heeft. Al in 2013 werd Humberto Tan het gezicht van de grootste talkshow van RTL op dat moment: RTL Late Night. Elke werkdag was hij hier te zien. Humberto presenteerde dit programma meer dan duizend keer. Je kunt dus wel zeggen dat Humberto weet hoe hij een talkshow moet leiden. Toch besloot RTL in 2018 om Humberto te vervangen. Twan Huys zou de oplossing zijn voor de dalende kijkcijfers van het programma. Niets bleek minder waar en nog geen jaar later werd RTL Late Night volledig stopgezet. Maar gelukkig was RTL het vertrouwen in Humberto niet verloren hierna, hij is namelijk weer terug op televisie bij de zender.

Humberto, Humberto op Zaterdag en Humberto op Zondag

Op 10 januari 2021 maakte Humberto Tan zijn rentree bij RTL als talkshowhost. Hij kreeg op de zondagavond zijn eigen show, met de buitengewoon creatieve naam Humberto op Zondag. De talkshow van Humberto Tan gold als aanvulling op die van Beau van Erven Dorens en Eva Jinek, welke doordeweeks dagelijks in de avond te zien waren. In de zomermaanden vervangt Humberto Beau en Jinek en is hij verantwoordelijk voor de doordeweekse afleveringen. Het programma bestaat uit Tan die praat over actuele onderwerpen met diverse gasten. Daarnaast is er een vooruitblik op de week die eraan komt. Humberto op Zondag bleek erg succesvol. In 2022 kreeg Tan daarom een extra uitzenddag. Humberto op Zaterdag kwam erbij en werd, volledig verrassend, elke zaterdagavond uitgezonden. Het programma werd iets losser, met meer muziek en entertainment. 

Humberto gemist

Het komt natuurlijk regelmatig voor dat er in een aflevering van Humberto iets gebeurt wat je absoluut terug moet zien. Gelukkig kan dit. Via de website van RTL XL kun je tot zeven dagen afleveringen terug kijken. Daarnaast vind je hier ook korte fragmenten van de show. Op Videoland en NLziet kun je alle afleveringen vinden, vanaf het eerste seizoen.    

Humberto studio

Net als als de Late Night Shows Beau en Jinek, wordt ook Humberto opgenomen vanuit Studio Artis in dierentuin Artis. Deze studio is te vinden in het centrum van Amsterdam. Verder is het ook mogelijk om zelf een uitzending van Humberto bij te wonen.

Nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Prachtige schaatsster Michelle de Jong laat zich beminnen door Joy Beune en Pien Hersman

Michelle de Jong staat weer prachtig op de foto en laat zich flink beminnen door Joy Beune en Pien Hersman!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende nieuwe aanwinst: een Lamborghini Urus Mansory, ter waarde van maar liefst 500.000 euro. Deze opvallende...

Profiel

Eerste uitzending: 2021
Presentatrie: Humberto Tan
Zender: RTL 4 en Videoland 

Foto's