Humberto

Tv-Programma Humberto

RTL heeft een heel gala aan talkshowhosts in hun team. Met Eva Jinek, Beau van Erven Dorens en Renze Klamer hebben ze genoeg keuze, zou je zeggen. Toch heeft geen van hen de ervaring bij RTL die Humberto Tan wel heeft. Al in 2013 werd Humberto Tan het gezicht van de grootste talkshow van RTL op dat moment: RTL Late Night. Elke werkdag was hij hier te zien. Humberto presenteerde dit programma meer dan duizend keer. Je kunt dus wel zeggen dat Humberto weet hoe hij een talkshow moet leiden. Toch besloot RTL in 2018 om Humberto te vervangen. Twan Huys zou de oplossing zijn voor de dalende kijkcijfers van het programma. Niets bleek minder waar en nog geen jaar later werd RTL Late Night volledig stopgezet. Maar gelukkig was RTL het vertrouwen in Humberto niet verloren hierna, hij is namelijk weer terug op televisie bij de zender.

Humberto, Humberto op Zaterdag en Humberto op Zondag

Op 10 januari 2021 maakte Humberto Tan zijn rentree bij RTL als talkshowhost. Hij kreeg op de zondagavond zijn eigen show, met de buitengewoon creatieve naam Humberto op Zondag. De talkshow van Humberto Tan gold als aanvulling op die van Beau van Erven Dorens en Eva Jinek, welke doordeweeks dagelijks in de avond te zien waren. In de zomermaanden vervangt Humberto Beau en Jinek en is hij verantwoordelijk voor de doordeweekse afleveringen. Het programma bestaat uit Tan die praat over actuele onderwerpen met diverse gasten. Daarnaast is er een vooruitblik op de week die eraan komt. Humberto op Zondag bleek erg succesvol. In 2022 kreeg Tan daarom een extra uitzenddag. Humberto op Zaterdag kwam erbij en werd, volledig verrassend, elke zaterdagavond uitgezonden. Het programma werd iets losser, met meer muziek en entertainment. 

Humberto gemist

Het komt natuurlijk regelmatig voor dat er in een aflevering van Humberto iets gebeurt wat je absoluut terug moet zien. Gelukkig kan dit. Via de website van RTL XL kun je tot zeven dagen afleveringen terug kijken. Daarnaast vind je hier ook korte fragmenten van de show. Op Videoland en NLziet kun je alle afleveringen vinden, vanaf het eerste seizoen.    

Humberto studio

Net als als de Late Night Shows Beau en Jinek, wordt ook Humberto opgenomen vanuit Studio Artis in dierentuin Artis. Deze studio is te vinden in het centrum van Amsterdam. Verder is het ook mogelijk om zelf een uitzending van Humberto bij te wonen.

Nieuws

Video: Famke Louise laat haar verrukkelijke vormen zien in roze sportpakje

We hebben de mooie Famke Louise wel vaker gezien in een strak pakje, maar de video die ze nu heeft gedeeld krijgen wij het wel heel erg warm van.

Foto: Lesley Versprille (26) buigt voorover in piepklein pakje

Lesley Versprille laat zien hoe lenig ze is door eens flink voorover te buigen. Dit doet ze in een piepklein pakje...

Foto: Robin Hamersteen (34) komt zeiknat zonder topje het water uit

Robin Hamersteen trakteert met heerlijke beelden! Het model komt op magistrale wijze het water uitgelopen...

Video: Yvonne Coldeweijer is overal afgevallen behalve bij haar enorme melkzakken

Yvonne Coldeweijer is sinds haar bevalling maar liefst 22 kilo afgevallen! Op een andere plek draagt ze zo te zien nog wél wat extra gewicht met zich mee...

Foto: Marlijn Weerdenburg blijkt zeer close met oplichter Wie Is De Mol?

Marlijn Weerdenburg heeft een intieme foto geplaatst met opvallend bijschrift over déze oplichter uit Wie Is De Mol?

Foto: Victoria Koblenko toont haar perfecte rondingen en heeft het zichtbaar koud

Het is belangrijk om goed beschermd te zijn tegen ongelukken tijdens je skivakantie. Dit geldt ook voor Victoria Koblenko. De actrice heeft haar eigen XXL-stootkussens meegenomen...

Video: Actrice Sophie Bouquet (GTST) wordt van achteren opgenomen in zomers pakje

Knappe actrice Sophie Bouquet wordt van haar achterkant gefilmd in een zéér schaars zomers pakje...

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Profiel

Eerste uitzending: 2021
Presentatrie: Humberto Tan
Zender: RTL 4 en Videoland 

Foto's