Charlotte Nijs

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Journalisten > Charlotte Nijs

Journalist Charlotte Nijs

Carrière als politiek verslaggeefster

Charlotte Nijs is politiek verslaggeefster van Hart van Nederland. De blonde journaliste voelt minister-president Mark Rutte regelmatig aan de tand. De leider van ons land heeft ook wel eens per ongeluk de deur in Charlottes gezicht opengeslagen! Voordat ze haar aan haar carrière als verslaggeefster begon, studeerde ze Journalistiek in Utrecht.

Charlotte Nijs in Wie Is De Mol?

Charlotte Nijs is één van de tien kandidaten in Wie Is De Mol? 2021. Volgens veel kijkers van het spelprogramma zou Charlotte Nijs de mol zijn. Op zich geen hele gekke gedachte, aangezien deze slimme blondine zeker geschikt lijkt om de rol van de mol op zich te nemen. Mocht Charlotte de mol niet zijn, zou ze de kandidaat die de mol is in een mum van tijd moeten kunnen ontmaskeren.

Deelname aan De Slimste Mens

Dat Charlotte Nijs niet alleen over een leuk gezichtje, maar ook over een goed stel hersenen beschikt, bewees ze met haar deelname aan De Slimste Mens.

Nieuws

Verslaggeefster Charlotte Nijs neemt afscheid met onverwacht nieuws

Charlotte Nijs, vooral bekend geworden dankzij Wie Is De Mol en haar kritische rol bij de vele corona-persconferenties, vind het wel mooi geweest voor nu. Ze neemt een break, maar wel met een goede reden.

Politiek terug van reces: welkom terug Floor, Marieke en Charlotte

Op dinsdag 7 september komt de Tweede Kamer terug van reces. En dat betekent dat je favoriete politiek verslaggeefsters ook weer mogen beginnen. Welkom terug Floor, Marieke en Charlotte!

Emotioneel afscheid voor Marieke van de Zilver en Charlotte Nijs

Voor Charlotte Nijs en Marieke van de Zilver was het een bijzondere dag. De dames nemen samen afscheid van een bijzondere plek.

De mooiste Instagram foto’s van politiek verslaggeefster Charlotte Nijs

Charlotte Nijs heeft aardig naam gemaakt de afgelopen maanden. We zagen haar schitteren in De Slimste Mens en Wie Is De Mol?, maar we zijn nog lang niet klaar met deze breed glimlachende politiek verslaggeefster! Check hier haar mooiste foto's, vers van Instagram!

Waarom Charlotte Nijs de mol had moeten zijn

Het hoge woord is er uit. Renée onthulde zichzelf als de mol. Maar was Charlotte Nijs niet een veel betere keuze geweest?

Is Charlotte Nijs de mol in spannende Wie is de Mol?

De final van het razend populaire en mega spannende Wie is de Mol? Is in zicht. Charlotte Nijs is een van de hoofdverdachte bij het Nederlandse publiek. Geen wonder, want ook buiten de politieke wereld is deze dame ijzersterk. Blijkt zij straks de mol te zijn?

Talitha Muusse is de nemesis van Mark Rutte

Talitha Muusse is klaar met alle maatregelen en beperkingen die het kabinet oplegt. Wat haar betreft mag Nederland weer wat meer open. Ze werpt zich daarmee op als nemesis van Mark Rutte.

Annechien Steenhuizen krijgt eervolle vermelding in vernietigend rapport

Terwijl we inmiddels bijna verzuipen in nepnieuws is er in Nederland nog één baken van vertrouwen. Haar naam is Annechien Steenhuizen.
charlotte nijs

Profiel

Geboortedatum: 14 september 1988
Sterrenbeeld: Maagd
Lengte: niet bekend
Beroep: politiek verslaggeefster
Opleiding: Journalistiek
Relatie: vrijgezel
Vriend: geen, wij bieden ons aan
Instagram: Charlotte Nijs gebruikt Instagram onder de naam @charlottehvnl

Foto's

charlotte nijs
charlotte nijs
charlotte nijs