Charlotte Nijs

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Journalisten > Charlotte Nijs

Journalist Charlotte Nijs

Ze is journalist in hart en nieren, maar kan absoluut ook uit de voeten als presentatrice. Charlotte Nijs laat de afgelopen jaren steeds meer zien dat ze van alle markten thuis is. Charlotte werd geboren in Drimmelen, een dorpje in de buurt bij Breda, op 14 september 1988. Haar vader had een eigen bedrijf in de media, dus Charlotte maakte al op jonge leeftijd kennis met deze wereld. Haar interesse voor televisie en nieuws ontwikkelde ze als klein kind al. Nadat ze haar middelbare school had afgerond, ging ze dan ook verder met een studie Journalistiek in Utrecht. Charlotte rondde deze opleiding af en rolde meteen naar binnen bij BNN op de internetredactie. Binnen een jaar was ze al eindredacteur. Hierna wordt ze verslaggeefster bij een website, waarvoor ze internationale sterren interviewt over de hele wereld. Ook Nu.nl herkent haar talent en schakelt haar in als creative director. Het lijkt erop dat de televisiedroom van Charlotte Nijs geen werkelijkheid zal worden, tot ze in 2014 bij Talent Kitchen aan de slag gaat als presentrice. Drie jaar later maakt ze ook bij Hart van Nederland haar debuut.

Charlotte Nijs Hart van Nederland en Wie is de Mol

In augustus 2017 gaat Charlotte Nijs aan de slag bij Hart van Nederland. Meer en meer interesseert de politiek haar, en ze wordt een echte specialist op het gebied. Charlotte is een graag geziene politieke verslaggeefster die weet met welke vragen ze de grond onder de voeten van de politici heet kan maken. In 2022 besluit ze toch te stoppen als verslaggeefster bij Hart van Nederland, omdat ze de mogelijkheid kreeg om het EenVandaag Opiniepanel te presenteren. Charlotte deed in 2021 mee aan Wie is de Mol. Ze bleek ontzettend goed in het lezen van mensen, iets wat je als politiek verslaggeefster natuurlijk moet kunnen. Uiteindelijk kwam ze tot de finale, die ze helaas niet wist te winnen.

Charlotte Nijs relatie, vriend en kinderen

Haar grootste ambitie heeft nooit op het gebied van televisie gelegen. Charlotte Nijs wilde één ding liever dan alles, en dat is kinderen krijgen. Inmiddels kan ze dat van haar lijstje afstrepen, want in 2022 werd ze moeder van zoontje Cédric. Over haar vriend, Joost, is weinig bekend. Vanaf het moment dat de twee een relatie kreeg, wist Charlotte dat ze met hem een gezin wilde stichten. Acteur Frank Lammers gaf haar ooit de tip om Joost maar eens goed te beklimmen, anders zou er nooit wat van komen. Voordat Charlotte een relatie met Joost kreeg was ze acht jaar lang samen met een andere man. Deze relatie liep echter stuk voordat de kinderwens werkelijkheid kon worden. Inmiddels is ze echter super gelukkig met Joost, dus beter kon het voor Charlotte Nijs niet lopen.

Charlotte Nijs Instagram

Iedereen wil natuurlijk op de hoogte zijn van wat een mooie blondine als Charlotte Nijs allemaal beleeft. Gelukkig is er tegenwoordig sociale media, en maken ook bekende Nederlanders hier volop gebruik van. Via de Instagrampagina van Charlotte Nijs mis je niets over de presentatrice. Privéfoto’s worden afgewisseld met plaatjes van haar werk. Het volgen van Charlotte is zeker de moeite waard, want het geeft je een uniek kijkje in haar leven. Je kunt Charlotte Nijs volgen op Instagram via @charlottenijs1v.

Nieuws

Verslaggeefster Charlotte Nijs neemt afscheid met onverwacht nieuws

Charlotte Nijs, vooral bekend geworden dankzij Wie Is De Mol en haar kritische rol bij de vele corona-persconferenties, vind het wel mooi geweest voor nu. Ze neemt een break, maar wel met een goede reden.

Politiek terug van reces: welkom terug Floor, Marieke en Charlotte

Op dinsdag 7 september komt de Tweede Kamer terug van reces. En dat betekent dat je favoriete politiek verslaggeefsters ook weer mogen beginnen. Welkom terug Floor, Marieke en Charlotte!

Emotioneel afscheid voor Marieke van de Zilver en Charlotte Nijs

Voor Charlotte Nijs en Marieke van de Zilver was het een bijzondere dag. De dames nemen samen afscheid van een bijzondere plek.

De mooiste Instagram foto’s van politiek verslaggeefster Charlotte Nijs

Charlotte Nijs heeft aardig naam gemaakt de afgelopen maanden. We zagen haar schitteren in De Slimste Mens en Wie Is De Mol?, maar we zijn nog lang niet klaar met deze breed glimlachende politiek verslaggeefster! Check hier haar mooiste foto's, vers van Instagram!

Waarom Charlotte Nijs de mol had moeten zijn

Het hoge woord is er uit. Renée onthulde zichzelf als de mol. Maar was Charlotte Nijs niet een veel betere keuze geweest?

Is Charlotte Nijs de mol in spannende Wie is de Mol?

De final van het razend populaire en mega spannende Wie is de Mol? Is in zicht. Charlotte Nijs is een van de hoofdverdachte bij het Nederlandse publiek. Geen wonder, want ook buiten de politieke wereld is deze dame ijzersterk. Blijkt zij straks de mol te zijn?

Talitha Muusse is de nemesis van Mark Rutte

Talitha Muusse is klaar met alle maatregelen en beperkingen die het kabinet oplegt. Wat haar betreft mag Nederland weer wat meer open. Ze werpt zich daarmee op als nemesis van Mark Rutte.

Annechien Steenhuizen krijgt eervolle vermelding in vernietigend rapport

Terwijl we inmiddels bijna verzuipen in nepnieuws is er in Nederland nog één baken van vertrouwen. Haar naam is Annechien Steenhuizen.
charlotte nijs

Profiel

Geboortedatum: 14 september 1988 Sterrenbeeld: Maagd
Lengte: Niet bekend
Beroep: Politiek verslaggeefster
Opleiding: School van Journalistiek in Utrecht
Relatie: Ja
Vriend: Joost
Kinderen: Zoon Cédric 
Instagram: Charlotte Nijs gebruikt Instagram onder de naam @charlottenijs1v

Foto's

charlotte nijs
charlotte nijs
charlotte nijs