Nikkie Plessen vindt vrouwen in Crocs ‘onaantrekkelijk’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De ‘Croc’ is een gevalletje koriander: je vindt het fantastisch of je gaat al over je nek bij alleen het idee al. Een vrouw die geen uitzondering op dit fenomeen is, is Nikkie Plessen. Als het aan Nikkie ligt worden de ‘onaantrekkelijke’ klompen vandaag nog verboden.

Vrouwen met Crocs aan zou verboden moeten worden

Als het aan Nikkie Plessen ligt zou er zo ongeveer een verbod moeten komen op vrouwen die Crocs dragen. Volgens de modegoeroe is deze plastic schoen dan ook zo’n beetje het beste voorbehoedsmiddel dat op deze aardbol gevonden kan worden, zo verkondigde ze in de uitzending van RTL Boulevard. De reden dat ze er zo’n hekel aan heeft? Volgens Nikkie is direct al je verleidelijke vrouwelijkheid verdwenen op het moment dat je je voeten in deze plastic schoenen steekt.

Lees ook: Sociale Schoonheden met Marieke Elsinga en Nikkie Plessen

Nikkie Plessen draagt uitsluitend torenhoge, vrouwelijke stiletto’s

Nee, als het aan Nikkie Plessen ligt draagt ‘de vrouw’ uitsluitend torenhoge stiletto’s in plaats van de plastic klompen. Zelf nam ze het goede voorbeeld en trok ze in de desbetreffende RTL Boulevard-uitzending een paar verleidelijke hakken aan, waar je u tegen zegt. En ja, eerlijk is eerlijk: daar wordt menig kijker toch net even iets wilder van, dan dat er een paar Crocs aan haar voeten zouden bungelen.

Nikkie Plessen Crocs Hakken

Niet iedereen is het met Nikkie Plessen eens

Alhoewel Nikkie er zelf redelijk van uitgaat dat iedereen deze ‘gedrochten’ wel vreselijk moét vinden, zijn daar echter toch wel wat uitzonderingen te vinden. Neem bijvoorbeeld deze Twitteraar. Michel gaat ver, maar dan ook echt ver om zijn geliefde schoenen te verdedigen.

[poll id=”34″]

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!