Nikkie Plessen vindt vrouwen in Crocs ‘onaantrekkelijk’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De ‘Croc’ is een gevalletje koriander: je vindt het fantastisch of je gaat al over je nek bij alleen het idee al. Een vrouw die geen uitzondering op dit fenomeen is, is Nikkie Plessen. Als het aan Nikkie ligt worden de ‘onaantrekkelijke’ klompen vandaag nog verboden.

Vrouwen met Crocs aan zou verboden moeten worden

Als het aan Nikkie Plessen ligt zou er zo ongeveer een verbod moeten komen op vrouwen die Crocs dragen. Volgens de modegoeroe is deze plastic schoen dan ook zo’n beetje het beste voorbehoedsmiddel dat op deze aardbol gevonden kan worden, zo verkondigde ze in de uitzending van RTL Boulevard. De reden dat ze er zo’n hekel aan heeft? Volgens Nikkie is direct al je verleidelijke vrouwelijkheid verdwenen op het moment dat je je voeten in deze plastic schoenen steekt.

Lees ook: Sociale Schoonheden met Marieke Elsinga en Nikkie Plessen

Nikkie Plessen draagt uitsluitend torenhoge, vrouwelijke stiletto’s

Nee, als het aan Nikkie Plessen ligt draagt ‘de vrouw’ uitsluitend torenhoge stiletto’s in plaats van de plastic klompen. Zelf nam ze het goede voorbeeld en trok ze in de desbetreffende RTL Boulevard-uitzending een paar verleidelijke hakken aan, waar je u tegen zegt. En ja, eerlijk is eerlijk: daar wordt menig kijker toch net even iets wilder van, dan dat er een paar Crocs aan haar voeten zouden bungelen.

Nikkie Plessen Crocs Hakken

Niet iedereen is het met Nikkie Plessen eens

Alhoewel Nikkie er zelf redelijk van uitgaat dat iedereen deze ‘gedrochten’ wel vreselijk moét vinden, zijn daar echter toch wel wat uitzonderingen te vinden. Neem bijvoorbeeld deze Twitteraar. Michel gaat ver, maar dan ook echt ver om zijn geliefde schoenen te verdedigen.

[poll id=”34″]

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Gerelateerde berichten