Nikkie Plessen

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers > Nikkie Plessen

Influencer Nikkie Plessen

Sommige mensen kunnen nou eenmaal alles. Nikkie Plessen is daar een voorbeeld van. Ze is namelijk influencer, actrice, presentatrice, model, modeontwerpster én onderneemster. Die drang om de beste te zijn, die zit echt in de familie van Nikkie. Ze werd geboren op 8 mei 1985 in Utrecht en groeide op in een hecht gezin. Bij het spelen van spelletjes wilde iedereen koste wat het kost winnen. Dat betekent dat het er hard aan toe kon gaan in huize Plessen. Maar uiteindelijk heeft dat Nikkie wel het doorzettingsvermogen gegeven waarmee ze zoveel heeft bereikt. Al toen ze 10 jaar was, besloot Nikkie dat ze op televisie wilde komen. Het werd haar niet in haar schoot geworpen, maar ze gaf niet zomaar op. Keer op keer belde ze naar de productie van Goede Tijden Slechte Tijden, net zo lang tot ze een rol kreeg. En dat lukte.

Nikkie Plessen Goede Tijden Slechte Tijden en Onderweg naar morgen

De drive van Nikkie Plessen zorgde ervoor dat ze al op haar 16e in GTST verscheen. En dat was niet eens haar eerste rol. Ze had daarvoor namelijk al een jaar in Onderweg naar morgen gespeeld. In 2003 kreeg ze nogmaals een rol in dit programma. Acteren was niet het enige dat Nikkie graag deed, ze presenteerde ook regelmatig programma’s. Onder andere voor TMF en RTL verzorgde ze shows. Sinds 2014 is ze te zien bij RTL Boulevard als lifestyledeskundige.

Nikkie Plessen kleding en vermogen

Naar eigen zeggen heeft Nikkie Plessen de voorliefde voor mode aan haar oma te danken. Die had vroeger namelijk al meer dan 200 schoenendozen staan in een kamer waar Nikkie zich uren kon vermaken. Haar moeder had er niks mee, en schaamde zich toen Nikkie later op grote naaldhakken door het dorp liep. Maar de passie overwon bij Nikkie, en ze besloot er wat mee te doen. In 2011 richtte ze haar eigen modemerk NIKKIE op. Inmiddels bestaat haar imperium uit vijf kledingmerken en werkt ze samen met internationale modellen zoals Kate Moss. Nikkie Plessen is een enorm goede zakenvrouw gebleken en weet precies hoe ze in het tijdperk van sociale media een bedrijf moet laten groeien. Haar vermogen wordt geschat op 28 miljoen euro, wat zich ook uit in een gigantisch dubbel herenhuis aan het Vondelpark in Amsterdam.

Nikkie Plessen relatie, vriend en kinderen

Nikkie Plessen is het type dat niet opgeeft tot ze heeft wat ze wil. Ook op het gebied van relaties werkt de blondine zo. Al sinds 2003 is ze gelukkig met de 16 jaar oudere Ruben Bontekoe. Samen met de ondernemer runt ze haar modebedrijven. Nikkie en Ruben hebben twee kinderen: Dochter Jolie en zoon Alain. Het gezin is ontzettend belangrijk voor Nikkie, dat zien we ook aan de foto’s die ze regelmatig op Instagram deelt.

Nikkie Plessen huis

Nikkie Plessen woont in een groot herenhuis in Amsterdam. Het pand zou o.a bestaan uit een Lift, jacuzzi en thuisbioscoop. Ze zou hier al sinds 2005 woonachtig zijn met haar relatie Ruben Bontekoe.

Nikkie Plessen Instagram

Een merk groeit tegenwoordig voor een groot deel via sociale media. Dat hoef je Nikkie Plessen niet uit te leggen. Met meer dan 5000 berichten op haar Instagram pagina laat ze alles zien wat haar merken te bieden hebben. Natuurlijk is ze zelf het grootste uithangbord, want zelfs nu ze wat ouder is ziet Nikkie er nog geweldig uit. Ze wisselt de foto’s in de nieuwe collectie ook nog eens af met foto’s vanuit haar privéleven, waar haar volgers enorm van kunnen genieten. Je kunt Nikkie Plessen volgen op Instagram via @nikkie_official.

Nieuws

Foto: Nikkie Plessen gooit beentjes in de lucht in kort rokje

De prachtige Nikkie Plessen maakt zichzelf extra populair bij haar volgers . Met deze kledingkeuze laat ze niks aan de verbeelding over!

Video: Nikkie Plessen ziet opengeritst jurkje bijna van haar schouders vallen

Nikkie Plessen heeft het weer geflikt. Ze draagt een outfit die alle mannen laat verbazen. Kijk maar mee!

Foto: Nikkie Plessen legt nadruk op haar voorgevel in doorschijnend topje

Nikkie Plessen is licht doorgeslagen in haar kledingkeuze. De blondine laat haar voorgevel bijna volledig zien in een topje dat niks aan de verbeelding overlaat...

Video: Nikkie Plessen laat zich zien in zeer riskant topje

Nikkie Plessen laat zich van beste kant zien door een heel erg riskant topje aan te trekken. Dat ziet er pas verleidelijk uit!

Foto: Nikkie Plessen geeft showtje weg in zeer kort rokje

Nikkie Plessen houdt er wel van om haar nieuwe kleding even te showen aan haar volgers. En nu geeft ze toch een show weg!

Foto: Nikkie Plessen draagt superstrak truitje met inkijk tot haar navel

Nikkie Plessen heeft een ongelooflijk fijne kledingsmaak, want haar kleding zorgt er altijd voor dat je als volger van deze dame wat te genieten hebt. 

Video: Nikkie Plessen trekt haar goedgevulde topje naar beneden

Nikkie Plessen heeft een nieuwe video gemaakt en daar op ziet haar lichaam er natuurlijk ontzettend goed uit.

Video: Nikkie Plessen laat vrijwel alle knoopjes van haar jasje open

Nikkie Plessen laat zichzelf volledig zien op een nieuwe video waarin haar jasje bijna niks meer bedekt... 
Nikkie Plessen

Profiel

Geboortedatum: 8 mei 1985
Sterrenbeeld: Stier
Lengte: 1.67 meter
Beroep: Mode-ontwerpster, ondernemer, presentatrice, model, actrice
Vermogen: 28 miljoen euro
Relatie: Ja
Partner: Ruben Bontekoe
Kinderen: Dochter Julie en zoon Alain
Woonplaats: Amsterdam
Instagram: Nikkie Plessen gebruikt Instagram onder de naam @nikkie_official

Foto's

Nikkie Plessen
Nikkie Plessen
Nikkie Plessen