Nikkie Plessen

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers > Nikkie Plessen

Zangeres Nikkie Plessen

Nikkie Plessen werd bij het grote publiek bekend als Marieke de Jong in Onderweg naar Morgen. Later krijgt ze ook een andere rol als Lizzy Vehmeijer. Ook speelt ze in Kees & Co. Na haar carrière als soapie gaat ze aan de slag als VJ en presentatrice bij onder andere TMF en Can’t buy me love. Momenteel is ze livestyledeskundige bij RTL Boulevard.

Kledinglijn NIKKIE

In 2012 richtte Nikkie haar kledinglijn ‘NIKKIE’ op, die inmiddels zowel in Europa als Azië verkrijgbaar is. De lijn loopt heel goed, en inmiddels is Kate Moss het gezicht van haar merk. De fashionista is heel blij met het 42-jarige Engelse model, omdat zij haar inspiratie is geweest voor het ontwerpen van de kleding.

Ambassadrice

Naast haar werkzaamheden in de mode- en showbizzwereld zet Nikkie zich ook in voor het goede doel. Zo is ze ambassadrice van Dance4Life. Nikkie heeft de presentatie verzorgd voor een aantal Dance4Life activiteiten, zoals het Dance4Live event.

Getrouwd met Ruben Bontekoe

In de liefde is Nikkie al net zo succesvol als in haar presenteer- en modecarrière. Ze is al sinds 2003 samen met liftmagnaat Ruben Bontekoe. Hij is tevens de vader van haar twee kinderen Jolie en Alain.

Nikkie dankzij flink vermogen bij Dragons' Den

Vanwege haar grote successen op zakelijk vlak zit Nikkie Plessen sinds 2020 in het programma Dragons' Den. Zij zit daar als één van de rijke 'draken' klaar om haar geld te investeren. Met een persoonlijk vermogen van ruim 28 miljoen euro heeft ze namelijk best een extra centje te besteden!

Nikkie Plessen in TV Kantine: blablabla, chocoladevla

Nikkie Plessen werd begin 2020 voor het eerst nagedaan in de TV Kantine. Actrice Elise Schaap kreeg veel complimenten voor haar versie van Nikkie. Er werd zelfs een heuse persoonlijke slogan bedacht die Elise als Nikkie de hele tijd uitspreekt. In de sketches, die zich voornamelijk achter de desk van RTL Boulevard afspelen, zegt Elise de magische woorden 'Blablabla, chocoladevla' als er over kleurgebruik in de nieuwste mode gepraat wordt. Nikkie heeft deze woorden zelf nooit op tv uitgesproken!

Nieuws

Nikkie Plessen zorgt voor explosie achter de schermen bij RTL Boulevard

Nikkie Plessen had een explosief attribuut meegenomen. Deze kwam in de studio van RTL Boulevard tot ontploffing!

Foto: Nikkie Plessen ligt stomdronken op boeg van boot

Nikkie Plessen blijft iedereen altijd weer verassen met haar gekke acties. Zo eet de slanke Nikkie het allerliefst McDonalds en lag ze gister stomdronken op een boot. Nikkie had namelijk een personeelsfeestje waarbij de drank in overvloed aanwezig was...

Nikkie Plessen deelt omstreden video na enorme kritiek

Nikkie Plessen heeft het weer voor elkaar om een flinke discussie te starten. Daar hoefde ze deze keer alleen maar voor naar de Douglas te gaan. 

Foto: Nikkie Plessen duikt op bij RTL Boulevard met enorm gat in broek

Nikkie Plessen staat te popelen om weer aan de slag te gaan bij RTL Boulevard. Maar daar gaat wat mis.

Nikkie Plessen schudt met achterste in glitterpakje

Nikkie Plessen is de koningin van de prachtige pakjes. Dat bewijst ze maar weer in haar nieuwste glitterkostuum.

Foto: Nikkie Plessen pakt eerste zonnestralen met luchtig zomerjurkje

Nikkie Plessen neemt het er goed van. De prachtige presentatrice van RTL Boulevard gaat in een wit zomerjurkje naar buiten om de zon te begroeten. 

Video: Losgeslagen Nikkie Plessen gaat man te lijf

Nikkie Plessen heeft ook een agressieve kant! Dat hadden we niet gezocht achter de altijd zo charmante modevrouw. Met gelakte nageltjes gaat ze haar prooi te lijf...

Foto: Nikkie Plessen krijgt flinke lik in gezicht

Nikkie Plessen is meestal de liefste vrouw van Nederland. Maar nu krijgt ze spontaan een tik in het gezicht. Hoe zit dat?
Nikkie Plessen

Profiel

Geboortedatum: 8 mei 1985
Sterrenbeeld: Stier
Lengte: 1.67 meter
Beroep: mode-ontwerpster, ondernemer, presentatrice, model, actrice
Vermogen: 28 miljoen euro
Relatie: ja
Man: Ruben Bontekoe
Kinderen: 2 (dochter Julie en zoon Alain)
Instagram: Nikkie Plessen gebruikt Instagram onder de naam @nikkie_official

Foto's

Nikkie Plessen
Nikkie Plessen
Nikkie Plessen