Nikkie Plessen

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers > Nikkie Plessen

Zangeres Nikkie Plessen

Nikkie Plessen werd bij het grote publiek bekend als Marieke de Jong in Onderweg naar Morgen. Later krijgt ze ook een andere rol als Lizzy Vehmeijer. Ook speelt ze in Kees & Co. Na haar carrière als soapie gaat ze aan de slag als VJ en presentatrice bij onder andere TMF en Can’t buy me love. Momenteel is ze livestyledeskundige bij RTL Boulevard.

Kledinglijn NIKKIE

In 2012 richtte Nikkie haar kledinglijn ‘NIKKIE’ op, die inmiddels zowel in Europa als Azië verkrijgbaar is. De lijn loopt heel goed, en inmiddels is Kate Moss het gezicht van haar merk. De fashionista is heel blij met het 42-jarige Engelse model, omdat zij haar inspiratie is geweest voor het ontwerpen van de kleding.

Ambassadrice

Naast haar werkzaamheden in de mode- en showbizzwereld zet Nikkie zich ook in voor het goede doel. Zo is ze ambassadrice van Dance4Life. Nikkie heeft de presentatie verzorgd voor een aantal Dance4Life activiteiten, zoals het Dance4Live event.

Getrouwd met Ruben Bontekoe

In de liefde is Nikkie al net zo succesvol als in haar presenteer- en modecarrière. Ze is al sinds 2003 samen met liftmagnaat Ruben Bontekoe. Hij is tevens de vader van haar twee kinderen Jolie en Alain.

Nikkie dankzij flink vermogen bij Dragons' Den

Vanwege haar grote successen op zakelijk vlak zit Nikkie Plessen sinds 2020 in het programma Dragons' Den. Zij zit daar als één van de rijke 'draken' klaar om haar geld te investeren. Met een persoonlijk vermogen van ruim 28 miljoen euro heeft ze namelijk best een extra centje te besteden!

Nikkie Plessen in TV Kantine: blablabla, chocoladevla

Nikkie Plessen werd begin 2020 voor het eerst nagedaan in de TV Kantine. Actrice Elise Schaap kreeg veel complimenten voor haar versie van Nikkie. Er werd zelfs een heuse persoonlijke slogan bedacht die Elise als Nikkie de hele tijd uitspreekt. In de sketches, die zich voornamelijk achter de desk van RTL Boulevard afspelen, zegt Elise de magische woorden 'Blablabla, chocoladevla' als er over kleurgebruik in de nieuwste mode gepraat wordt. Nikkie heeft deze woorden zelf nooit op tv uitgesproken!

Nieuws

Foto: Nikkie Plessen voelt zich koningin tussen allemaal lookalikes

Nikkie Plessen is de absolute koningin van de strakke pakjes. Maar ze heeft nu concurrentie in de vorm van haar lookalikes. 

Foto: Nikkie Plessen laat buik zien in raadselachtig pakje

Nikkie Plessen heeft een nieuwe outfit waarmee ze flinke indruk maakt bij haar volgers. Alleen is het een beetje een raadselachtig pakje.

Foto: Nikkie Plessen verbaast volgers met mislukt kerstmanpak

Nikkie Plessen weet haar volgers wel te verbazen. Met een mislukt kerstmannenpak staat ze nu uitgebreid op de foto.

OEPS: Nikkie Plessen plaatst beschamende foto in dronken bui

Oh Nikkie toch. Normaal is de zakenvrouw en modeontwerpster niet in zo'n staat te vinden, maar nu plaatst ze toch een beschamende foto.

Foto: Nikkie Plessen toont plastic beentjes in veel te strakke broek

Nikkie Plessen woont niet meer in haar oude huis en heeft nu veel minder ruimte. Sterker nog, het is gek dat ze niet uit haar nieuwe (latex) huis knapt...

Nikkie Plessen loopt door oerwoud in leren pakje op privé foto

Nikkie Plessen is de koningin van de gevaarlijke kleding. Zo loopt ze op een privé foto in een stoer leren pakje door een oerwoud heen. 

Nikkie Plessen doet zichzelf nog één keer pijn op typische foto

Nikkie Plessen ging vlak voor de jaarwisseling nog even bikkelen in de gym. Dat pakte alleen even anders uit dan verwacht. 

Nikkie Plessen laat volgers schrikken met foto van opvallend lange benen

Nikkie Plessen is een kei in het verkopen van kleding. Het heeft vooral met online opvallen te maken. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, hoewel Nikkie met deze griezelige lange benen letterlijk en figuurlijk een voorsprong heeft!
Nikkie Plessen

Profiel

Geboortedatum: 8 mei 1985
Sterrenbeeld: Stier
Lengte: 1.67 meter
Beroep: mode-ontwerpster, ondernemer, presentatrice, model, actrice
Vermogen: 28 miljoen euro
Relatie: ja
Man: Ruben Bontekoe
Kinderen: 2 (dochter Julie en zoon Alain)
Instagram: Nikkie Plessen gebruikt Instagram onder de naam @nikkie_official

Foto's

Nikkie Plessen
Nikkie Plessen
Nikkie Plessen