Nikkie Plessen

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers > Nikkie Plessen

Zangeres Nikkie Plessen

Nikkie Plessen werd bij het grote publiek bekend als Marieke de Jong in Onderweg naar Morgen. Later krijgt ze ook een andere rol als Lizzy Vehmeijer. Ook speelt ze in Kees & Co. Na haar carrière als soapie gaat ze aan de slag als VJ en presentatrice bij onder andere TMF en Can’t buy me love. Momenteel is ze livestyledeskundige bij RTL Boulevard.

Kledinglijn NIKKIE

In 2012 richtte Nikkie haar kledinglijn ‘NIKKIE’ op, die inmiddels zowel in Europa als Azië verkrijgbaar is. De lijn loopt heel goed, en inmiddels is Kate Moss het gezicht van haar merk. De fashionista is heel blij met het 42-jarige Engelse model, omdat zij haar inspiratie is geweest voor het ontwerpen van de kleding.

Ambassadrice

Naast haar werkzaamheden in de mode- en showbizzwereld zet Nikkie zich ook in voor het goede doel. Zo is ze ambassadrice van Dance4Life. Nikkie heeft de presentatie verzorgd voor een aantal Dance4Life activiteiten, zoals het Dance4Live event.

Getrouwd met Ruben Bontekoe

In de liefde is Nikkie al net zo succesvol als in haar presenteer- en modecarrière. Ze is al sinds 2003 samen met liftmagnaat Ruben Bontekoe. Hij is tevens de vader van haar twee kinderen Jolie en Alain.

Nikkie dankzij flink vermogen bij Dragons' Den

Vanwege haar grote successen op zakelijk vlak zit Nikkie Plessen sinds 2020 in het programma Dragons' Den. Zij zit daar als één van de rijke 'draken' klaar om haar geld te investeren. Met een persoonlijk vermogen van ruim 28 miljoen euro heeft ze namelijk best een extra centje te besteden!

Nikkie Plessen in TV Kantine: blablabla, chocoladevla

Nikkie Plessen werd begin 2020 voor het eerst nagedaan in de TV Kantine. Actrice Elise Schaap kreeg veel complimenten voor haar versie van Nikkie. Er werd zelfs een heuse persoonlijke slogan bedacht die Elise als Nikkie de hele tijd uitspreekt. In de sketches, die zich voornamelijk achter de desk van RTL Boulevard afspelen, zegt Elise de magische woorden 'Blablabla, chocoladevla' als er over kleurgebruik in de nieuwste mode gepraat wordt. Nikkie heeft deze woorden zelf nooit op tv uitgesproken!

Nieuws

Foto: Nikkie Plessen brengt volgers in extase met doorzichtig corsetje

De aantrekkelijke Nikkie Plessen weet op wonderbaarlijke wijze haar volgers altijd vrolijk te krijgen. Zo ook met deze uitzonderlijke foto. 

Foto: Nikkie Plessen toont extreem pikante outfit tijdens RTL Boulevard

Nikkie Plessen was onlangs weer te gast bij RTL Boulevard. Hier toonde de blondine haar meest pikante outfit ooit..

Foto: Nikkie Plessen zit gevangen in véél te strakke broek

Het is geen makkelijke dag voor Nikkie Plessen. De blondine heeft zichzelf in een veel te strakke broek gehesen en komt er niet meer uit...

Foto: Nikkie Plessen laat lijf zien in strakste pakje ooit

Nikkie Plessen deelt op de valreep nog een stel kerst-achtige kiekjes via Instagram. De blondine sloot deze feestelijke periode af in een strak jurkje waar je ú tegen zegt!

Foto: Nikkie Plessen poseert met benen wijd in latex pakje

Nikkie Plessen deelt een uitdagende foto via Instagram. De blondine spreidt haar benen in een strak latex pakje..

Foto: Nikkie Plessen gooit benen open op barkrukje

Nikkie Plessen verkoopt vooral elegante kledingstukken met haar eigen kledingmerk. Dat ze zo haar benen open gooit is een schrok voor haar volgers.

Foto: Nikkie Plessen op straat gespot in zeer luchtig shirtje

Nikkie Plessen is toch wel een klein beetje de Nederlandse koningin van de modewereld. Maar soms weet zelfs zij te verrassen met een outfit. 

Foto: Nikkie Plessen probeert uit haar stretchy broek te scheuren

Nikkie Plessen deelt een opvallende video van een wel heel erg 'stretchy' broek. Ze probeert er zo waar uit te scheuren..
Nikkie Plessen

Profiel

Geboortedatum: 8 mei 1985
Sterrenbeeld: Stier
Lengte: 1.67 meter
Beroep: mode-ontwerpster, ondernemer, presentatrice, model, actrice
Vermogen: 28 miljoen euro
Relatie: ja
Man: Ruben Bontekoe
Kinderen: 2 (dochter Julie en zoon Alain)
Instagram: Nikkie Plessen gebruikt Instagram onder de naam @nikkie_official

Foto's

Nikkie Plessen
Nikkie Plessen
Nikkie Plessen