Nikkie Plessen

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers > Nikkie Plessen

Zangeres Nikkie Plessen

Nikkie Plessen werd bij het grote publiek bekend als Marieke de Jong in Onderweg naar Morgen. Later krijgt ze ook een andere rol als Lizzy Vehmeijer. Ook speelt ze in Kees & Co. Na haar carrière als soapie gaat ze aan de slag als VJ en presentatrice bij onder andere TMF en Can’t buy me love. Momenteel is ze livestyledeskundige bij RTL Boulevard.

Kledinglijn NIKKIE

In 2012 richtte Nikkie haar kledinglijn ‘NIKKIE’ op, die inmiddels zowel in Europa als Azië verkrijgbaar is. De lijn loopt heel goed, en inmiddels is Kate Moss het gezicht van haar merk. De fashionista is heel blij met het 42-jarige Engelse model, omdat zij haar inspiratie is geweest voor het ontwerpen van de kleding.

Ambassadrice

Naast haar werkzaamheden in de mode- en showbizzwereld zet Nikkie zich ook in voor het goede doel. Zo is ze ambassadrice van Dance4Life. Nikkie heeft de presentatie verzorgd voor een aantal Dance4Life activiteiten, zoals het Dance4Live event.

Getrouwd met Ruben Bontekoe

In de liefde is Nikkie al net zo succesvol als in haar presenteer- en modecarrière. Ze is al sinds 2003 samen met liftmagnaat Ruben Bontekoe. Hij is tevens de vader van haar twee kinderen Jolie en Alain.

Nikkie dankzij flink vermogen bij Dragons' Den

Vanwege haar grote successen op zakelijk vlak zit Nikkie Plessen sinds 2020 in het programma Dragons' Den. Zij zit daar als één van de rijke 'draken' klaar om haar geld te investeren. Met een persoonlijk vermogen van ruim 28 miljoen euro heeft ze namelijk best een extra centje te besteden!

Nikkie Plessen in TV Kantine: blablabla, chocoladevla

Nikkie Plessen werd begin 2020 voor het eerst nagedaan in de TV Kantine. Actrice Elise Schaap kreeg veel complimenten voor haar versie van Nikkie. Er werd zelfs een heuse persoonlijke slogan bedacht die Elise als Nikkie de hele tijd uitspreekt. In de sketches, die zich voornamelijk achter de desk van RTL Boulevard afspelen, zegt Elise de magische woorden 'Blablabla, chocoladevla' als er over kleurgebruik in de nieuwste mode gepraat wordt. Nikkie heeft deze woorden zelf nooit op tv uitgesproken!

Nieuws

Foto: Nikkie Plessen laat zich van twee kanten zien in strakke spijkerbroek

De prachtige Nikkie Plessen laat weer van zich horen. En dat doet ze met een filmpje in een zeer strakke spijkerbroek. 

Foto: Nikkie Plessen knalt bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen, de ongekende koningin van de Nederlandse modewereld, heeft een problematisch topje. Ze knalt er bijna uit. 

Foto: Nikkie Plessen draagt zeer kort broekje tijdens warme vakantie

Nikkie Plessen kan niet zo goed tegen de hitte. Dat zie je wel aan de kleding die ze draagt. Neem nou bijvoorbeeld dit korte zomerse broekje.

Foto: Nikkie Plessen laat zich op straat zien in open jurkje

Nikkie Plessen weet wel hoe ze zich in het openbaar moet vertonen. Dat doet ze nu in een hartstikke leuk, maar erg open jurkje. 

Foto: Wijndrinkende Nikkie Plessen laat zien wat goed trekken is

Nikkie Plessen is altijd druk in de weer met haar eigen kledingmerk. Maar soms zit het niet zo lekker.

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Foto: Beeldschone Nikkie Plessen ligt languit in de zon

Nikkie Plessen geniet tijdens de warme dagen. En dat doet ze door even heerlijk niks te doen en languit te liggen. 

Foto: Nikkie Plessen laat kort jurkje van haar schouders vallen

Nikkie Plessen ziet er wederom uit als een plaatje. Ze weet alleen geen keuze te maken tussen schouders tonen of verbergen. Maar ze weet precies aan wie ze dat moet vragen gelukkig.
Nikkie Plessen

Profiel

Geboortedatum: 8 mei 1985
Sterrenbeeld: Stier
Lengte: 1.67 meter
Beroep: mode-ontwerpster, ondernemer, presentatrice, model, actrice
Vermogen: 28 miljoen euro
Relatie: ja
Man: Ruben Bontekoe
Kinderen: 2 (dochter Julie en zoon Alain)
Instagram: Nikkie Plessen gebruikt Instagram onder de naam @nikkie_official

Foto's

Nikkie Plessen
Nikkie Plessen
Nikkie Plessen