Vrouwen Nederlandse Vrouwen Sociale Schoonheden met o.a. Marieke Elsinga en Nikkie Plessen

Sociale Schoonheden met o.a. Marieke Elsinga en Nikkie Plessen

-

Sociale Schoonheden met o.a. Marieke Elsinga en Nikkie Plessen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Het was deze keer iets lastiger om een handjevol sociale schoonheden te vinden. De meeste BN’ers hadden ter gelegenheid van #blackouttuesday hun socials op zwart gezet. Een krachtig statement, zo’n tijdlijn vol zwarte vierkantjes. De foto’s hieronder van Nikkie Plessen, Mikky Kiemeney, Marly van der Velden en Marieke Elsinga zijn dus van vóór deze tijdelijke blackout.

Marly van der Velden

Marly van der Velden zag haar vakantie, net als vele andere Nederlanders, in het water vallen. Om haar kroost toch nog een leuk weekje te bezorgen ging ze met haar gezin op ‘staycation’. Leuk gevonden. Dit fotootje werd dus op het Haagse strand genomen. Lekker dicht bij huis.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marly Van der Velden (@marlyvd) op

Nikkie Plessen

Ook Nikkie Plessen zocht met haar hele gezin het water op. De presentatrice / ondernemer ketste met haar vliegensvlugge bootje over de golven. Ook ontbijt, lunch, diner en de borrel werd op dit luxe vaartuig geserveerd!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) op

Mikky Kiemeney

Mikky Kiemeney mag dan in Spanje wonen, maar de vriendin van Frenkie de Jong houdt gelukkig ook nog van Oranje. De blondine, die een verleden in de hockeysport heeft, is op deze foto een soort zittende, vliegende keep.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MIKKY. (@mikkykiemeney) op

Marieke Elsinga

Hier zien we hoe Marieke Elsinga… hè? We zijn nét te laat! Marieke heeft, net als de rest van de wereld, de socials op zwart gezet. Even in de remmen om na te denken over belangrijkere zaken. #blackouttuesday.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Katja Schuurman
Olcay Gulsen
Marieke Elsinga
Myron Koops
Dyantha Brooks

Laatste nieuws

Sociale Schoonheden met Marieke Elsinga, Birgit Schuurman en meer

Vandaag in Sociale Schoonheden: een jarige Marieke Elsinga, een bloedmooie Lisa van OG3NE, Sylvie Meis gaat helemaal los en Birgit Schuurman zit op een eenhoorn.

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Geef je mening