Maan de Steenwinkel deelt foto van meest momentje van de dag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel geniet van een publiekelijk ‘me-time’ momentje vanuit haar bad. Er zijn echter nogal aparte dingen te zien op de foto waarvan je je af kan vragen of je ze op Instagram moet delen…

Maan de Steenwinkel live vanuit de badkuip

Met een verzorgend maskertje op haar gezicht legt Maan de Steenwinkel zichzelf vast op een make-up loze foto die ze met haar volgers deelt op Instagram. Naast een hele hoop goud om Maan’s nek, geeft het witte gezichtsmasker Maan nogal een eng hoofd. Ze heeft wat weg van Casper het Spookje met hoe ze erbij zit. Dit zou overigens een prima begin kunnen zijn van een carnavalsoutfit. Maan houdt wel van een feestje, dus die is vast van de partij tijdens de carnavalsdagen. Verder staat op de afbeelding achter de zangeres een enorme rode kaars te branden. Ze zocht duidelijk wat romantiek op met zichzelf, maar verstandig is het niet. Ze zit met haar haren wel erg dicht naast de brandende kaars en we willen natuurlijk niet dat ze die mooie lokken laat affikken.

Maan organiseert een relaxt avondje voor zichzelf

Maan is druk met veel verschillende dingen en ook de media laat haar niet snel met rust. Na een aantal nieuwsberichten waarin haar naam naar voren kwam, zoals bij het The Voice of Holland-schandaal, was de zanger er goed klaar mee. Maan heeft daarom de laatste tijd vaak doorgebracht in het buitenland met vriendinnen om de hectiek in Nederland te ontvluchten en niet te hoeven dealen met vragen van journalisten. Nu lijkt het erop dat de zangeres weer terug is en dus even een momentje voor zichzelf pakt in haar badkuip. De vraag is natuurlijk of dit gewoon om te relaxen was of dat het Maan misschien wel even allemaal te veel was om weer in Nederland terug te zijn en ze gewoon echt even rust moet nemen.

Lees ook: Video: Dronken Maan de Steenwinkel terroriseert Antwerpen op hoge snelheid

Voorbereidingen op concertenreeks Ocean at Sea

Op een volgende Instagram story van Maan de Steenwinkel is te zien dat ze 3 dagen lang te bewonderen zal zijn bij Concert at Sea. Op de poster is een afbeelding van Maan te zien met de data waarop ze zal optreden eronder. Door even tijd in bad door te brengen en zich volledig in te zepen kan ze zich vast voorbereiden op het water dat ze gaat tegenkomen tijdens haar concertenreeks. Concert at Sea is namelijk, zoals de naam al verklapt, gelegen aan zee in de provincie Zeeland. Bij het concert zullen meer bekende Nederlandse artiesten aanwezig zijn. Aangekondigde namen zijn bijvoorbeeld Miss Montreal (Sanne Hans), Kensington en Meau Hewitt.

Maan De Steenwinkel kan niet wachten totdat in de zomer de festivals weer beginnen en mogen. Ze deelt op Instagram dat ze daarnaast staat te popelen om in de Ziggodome op te treden. Een reactie van artiestenduo Suzan & Freek met veel dansende poppetjes bewijst dat er meer artiesten zijn die er zin in hebben om weer aan de slag te gaan voor groot publiek.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel steelt op brutale wijze spotlights van collega

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Lesley Versprille (26) buigt voorover in piepklein pakje

Lesley Versprille laat zien hoe lenig ze is door eens flink voorover te buigen. Dit doet ze in een piepklein pakje...

Foto: Robin Hamersteen (34) komt zeiknat zonder topje het water uit

Robin Hamersteen trakteert met heerlijke beelden! Het model komt op magistrale wijze het water uitgelopen...

Video: Yvonne Coldeweijer is overal afgevallen behalve bij haar enorme melkzakken

Yvonne Coldeweijer is sinds haar bevalling maar liefst 22 kilo afgevallen! Op een andere plek draagt ze zo te zien nog wél wat extra gewicht met zich mee...