Maan de Steenwinkel deelt zonnige foto van haar meiden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel doet heel het land een enorm plezier door met dit rotweer een stralend kiekje van haar zonnige vakantie te delen…

Maan de Steenwinkel zit inmiddels weer in het natte en stormachtige Nederland, dus weet ze precies waar we met z’n allen op zitten wachten. Daarom deelt ze foto’s van zichzelf en haar vriendinnen die aan het ontspannen zijn op het altijd prachtige Curacao, ”Maantjes en zon op je scherm”, schrijft ze bij de foto van de drie dames. Duidelijk is dat ze het naar hun zin hebben gehad. Zo zien we veel beeld voorbijkomen; niet alleen van Maans account, maar ook in combinatie met haar vriendinnen, met wie ze een gezamenlijk Instagram account runt. Het account heet @Bybadboys_ en hierop delen ze allemaal leuke kiekjes van hun wilde activiteiten.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel steelt op brutale wijze spotlights van collega

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

 

Maan ook met Mikky Kiemeney gespot

Maan de Steenwinkel heeft de afgelopen tijd sowieso veel tijd met haar vriendinnen doorgebracht. Zo deelde ze ook een foto op haar verhaal waarin ze te zien is met Mikky Kiemeney. Bekend was dat de twee goede vriendinnen van elkaar zijn en dat ze dus vaak met elkaar omgaan. De twee delen vaak foto’s van en met elkaar op sociale media en zijn niet meer uit elkaar te houden.

Mikky is natuurlijk niet vaak in Nederland door haar leven in Barcelona. Dit allemaal natuurlijk door haar vriendje Frenkie de Jong. Eén van ’s werelds beste middenvelders en ook basisspeler bij Barcelona, waar hij goed presteert. Mikky is dus niet vaak in Nederland, maar als ze in haar moederland is, maakt ze graag even tijd vrij voor Maan de Steenwinkel, haar goede vriendin.

Maan de Steenwinkel blaast 25 kaarsjes uit

Ook was Maan onlangs jarig; de zangeres werd 25 jaar. En dat moest gevierd worden. Ze deelt hiervan een mooie selfie op haar Instagram. In 2015 nam Maan deel aan het programma The Voice of Hollandze was toen nog slechts 18 jaar oud. Sinds haar deelname aan het programma is haar carrière ontploft, en mag ze zichzelf nu een van de meest succesvolle zangeressen noemen van de afgelopen jaren in Nederland.

Maan de Steenwinkel scoort meteen na lockdown

Maan heeft nog meer in ontvangst mogen nemen. Na drie awards in ontvangst te mogen nemen bij de top 40 awards, een optreden bij pinkpop 2022, een show in een van Nederland’s grootste zalen; de Ziggo Dome, mag Maan nu ook een gouden plaat in ontvangst nemen! Samen met zangeres Bente kreeg ze een gouden plaat voor hun hit Nee is Nee. Het nummer is nu meer dan 10 miljoen keer gestreamd op Spotify, en 1.3 miljoen keer bekeken op Youtube. Dat zijn niet zomaar cijfers. Maans andere nummers gaan ook hard. Zo staat haar hitsingle Leven nu op 7.2 miljoen streams, Als Ik Je Weer Zie op 29 miljoen streams, en haar grootste hit van het afgelopen jaar Blijven Slapen met Snelle, op bijna 48 miljoen streams! Dat zijn geen misselijke cijfers, Maan is de hitlijsten aan het overnemen en is voorlopig nog lang niet klaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!