Maan de Steenwinkel

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen > Maan de Steenwinkel

Zangeres Maan de Steenwinkel

Zangeres Maan timmert flink aan de weg. De winnares van The Voice of Holland is ver gekomen sinds haar deelname aan de populaire talentenjacht.

Maan de Steenwinkel in The Voice of Holland

Zoals de meesten van ons wel weten begon de carrière van Maan met haar deelname aan The Voice of Holland. Samen met coach Marco Borsato won de toen pas 18-jarige Maan in 2016 het zesde seizoen van de talentenjacht. Dat dit hét opstapje was naar succes bleek een jaar later toen ze haar plekje in de Nederlandse muziekindustrie overtuigend veroverde. Het Nederlandse publiek omarmde haar na TVOH direct: zo stonden hits als Blijf bij Mij en Hij is van Mij wekenlang in de Nederlandse hitlijsten. Een nieuwe Nederlandse superster was geboren! In 2022 keerde Maan de Steenwinkel terug bij The Voice of Holland. Tijdens dat seizoen, dat vanwege een misbruikschandaal vroegtijdig werd beëindigd, zou Maan de Steenwinkel samen met Typhoon een speciaal coach-duo vormen dat afgevallen kandidaten een tweede kans mocht geven.

Maan de Steenwinkel familie

 Dat Maan carrière wilde maken als zangeres was verrassend, maar een leven in de spotlights zat er wél dik in. Maan komt uit Bergen, een dorp dat dicht bij haar huidige woonplaats Amsterdam ligt. De vader van Maan, Siebe de Steenwinkel, is televisieregisseur. Zo stond hij achter de schermen aan het roer bij programma's als De Wereld Draait Door. Op die manier was Maan al een beetje bekend met de Nederlandse entertainmentwereld. Maans jongere broer Storm de Steenwinkel gaat zijn vader en zus achterna. Hij lijkt sowieso veel op Maan: ze hebben allebei een speciale naam, lijken qua uiterlijk op elkaar en werken in dezelfde branche. Storm de Steenwinkel timmert namelijk aan de weg als DJ. De moeder van Maan de Steenwinkel is lerares.

Heeft Maan de Steenwinkel een vriend?

Maan de Steenwinkel heeft geen vriend. In 2018 had ze een relatie met DJ Tony Junior. Maan en Tony Junior hielden hun relatie eerst een tijdje geheim, maar kondigden later aan een stel te zijn via een Instagram post waarop de twee zoenend te zien waren onder een waterval. Eind 2019 gingen de twee uit elkaar. Later kwam Tony Junior nog in het nieuws omdat hij bij tv-programma Rooijakkers Over de Vloer liet zien dat er een onderbroek van Maan ingelijst boven zijn bed hing. Daar was Maan absoluut niet blij mee!

Maan de Steenwinkel op Instagram

Als er één zangeres goed gebruik maakt van Instagram, is het Maan de Steenwinkel! Maan deelt niet ontzettend vaak een foto op Instagram, maar als ze met een nieuwe post komt, is het altijd de moeite waard. Zo toont ze voorproefjes van nieuwe nummers, foto's van een vakantie met haar vriendin, of de nieuwste kleding die Maan op het podium bij optredens of tijdens fotoshoots mag dragen. Haar kanaal geeft een leuk inkijkje in haar privéleven, maar houdt volgers ook op de hoogte van belangrijke momenten in haar carrière.

Nieuws

Video: Maan de Steenwinkel danst wild in kortste shirtje ooit

Maan de Steenwinkel gaf laatst een concert met haar goede vriendin Bente en daar trok ze een erg kort shirtje voor aan. 

Foto: Maan de Steenwinkel maakt spannend ritje met Bente

Maan de Steenwinkel geeft weer een bijzonder optreden met niemand minder dan Bente in het voorprogramma. En dat ziet er zo uit. 

Video: Maan de Steenwinkel showt verleidelijke moves in superstrak topje

Maan de Steenwinkel is bezig een nieuw dansje voor te bereiden. En dat doet ze in een ontzettend strak topje. 

Maan de Steenwinkel deelt spannende foto van doorschijnend topje

Maan haar nieuwe clip is uit. En dat moet natuurlijk even gevierd worden in een super strak en doorschijnend topje. 

Foto: Maan de Steenwinkel doet nu echt álles samen met knappe vriendinnen

Maan de Steenwinkel heeft een heerlijk warme zonvakantie met haar beste vriendinnen. En daar doet ze nu toch echt álles samen mee!

Foto: Maan de Steenwinkel showt luchtig topje op warmste dag ooit

Maan de Steenwinkel heeft een overvloed aan verleidelijke pakjes, maar op de heetste dag van het jaar draagt ze een bijzonder luchtig topje. 

Foto: ‘Kreunende’ Maan de Steenwinkel drinkt heetste drankje ooit

Een coffee-to-go halen was nog nooit zó spannend voor Maan de Steenwinkel! Ze werd door de barista helemaal verkeerd ingeschat, wat tot een spannend foutje leidde...

Foto: Is dit de nieuwe bekende vriend van zangeres Maan de Steenwinkel?

Een hele poos gaan er al roddels rond over het nieuwe liefje van zangeres Maan de Steenwinkel. Nu lijkt het er toch sterk op dat Maan écht een nieuwe liefde heeft gevonden. En dat is wederom een artiest..
Maan de Steenwinkel

Profiel

Geboortedatum: 10 februari 1997
Geboorteplaats: Bergen
Woonplaats: Amsterdam
Sterrenbeeld: Waterman
Lengte: 1,74 meter
Relatie: nee
Familie: Siebe de Steenwinkel (vader) en Storm Steenwinkel (broertje)
Instagram: Het Instagram kanaal van Maan de Steenwinkel is @maan.de.st

Foto's

maan de steenwinkel niks is heilig videoclip
Maan de Steenwinkel nog niet vertoonde foto
De mooiste foto van Maan de Steenwinkel