Maan de Steenwinkel

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen > Maan de Steenwinkel

Zangeres Maan de Steenwinkel

Zangeres Maan timmert flink aan de weg. De winnares van The Voice of Holland is ver gekomen sinds haar deelname aan de populaire talentenjacht.

Maan de Steenwinkel in The Voice of Holland

Zoals de meesten van ons wel weten begon de carrière van Maan met haar deelname aan The Voice of Holland. Samen met coach Marco Borsato won de toen pas 18-jarige Maan in 2016 het zesde seizoen van de talentenjacht. Dat dit hét opstapje was naar succes bleek een jaar later toen ze haar plekje in de Nederlandse muziekindustrie overtuigend veroverde. Het Nederlandse publiek omarmde haar na TVOH direct: zo stonden hits als Blijf bij Mij en Hij is van Mij wekenlang in de Nederlandse hitlijsten. Een nieuwe Nederlandse superster was geboren! In 2022 keerde Maan de Steenwinkel terug bij The Voice of Holland. Tijdens dat seizoen, dat vanwege een misbruikschandaal vroegtijdig werd beëindigd, zou Maan de Steenwinkel samen met Typhoon een speciaal coach-duo vormen dat afgevallen kandidaten een tweede kans mocht geven.

Maan de Steenwinkel familie

 Dat Maan carrière wilde maken als zangeres was verrassend, maar een leven in de spotlights zat er wél dik in. Maan komt uit Bergen, een dorp dat dicht bij haar huidige woonplaats Amsterdam ligt. De vader van Maan, Siebe de Steenwinkel, is televisieregisseur. Zo stond hij achter de schermen aan het roer bij programma's als De Wereld Draait Door. Op die manier was Maan al een beetje bekend met de Nederlandse entertainmentwereld. Maans jongere broer Storm de Steenwinkel gaat zijn vader en zus achterna. Hij lijkt sowieso veel op Maan: ze hebben allebei een speciale naam, lijken qua uiterlijk op elkaar en werken in dezelfde branche. Storm de Steenwinkel timmert namelijk aan de weg als DJ. De moeder van Maan de Steenwinkel is lerares.

Heeft Maan de Steenwinkel een vriend?

Maan de Steenwinkel heeft geen vriend. In 2018 had ze een relatie met DJ Tony Junior. Maan en Tony Junior hielden hun relatie eerst een tijdje geheim, maar kondigden later aan een stel te zijn via een Instagram post waarop de twee zoenend te zien waren onder een waterval. Eind 2019 gingen de twee uit elkaar. Later kwam Tony Junior nog in het nieuws omdat hij bij tv-programma Rooijakkers Over de Vloer liet zien dat er een onderbroek van Maan ingelijst boven zijn bed hing. Daar was Maan absoluut niet blij mee!

Maan de Steenwinkel op Instagram

Als er één zangeres goed gebruik maakt van Instagram, is het Maan de Steenwinkel! Maan deelt niet ontzettend vaak een foto op Instagram, maar als ze met een nieuwe post komt, is het altijd de moeite waard. Zo toont ze voorproefjes van nieuwe nummers, foto's van een vakantie met haar vriendin, of de nieuwste kleding die Maan op het podium bij optredens of tijdens fotoshoots mag dragen. Haar kanaal geeft een leuk inkijkje in haar privéleven, maar houdt volgers ook op de hoogte van belangrijke momenten in haar carrière.

Nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel kletsnat na tropische storm

Maan de Steenwinkel heeft op haar vakantieadres niet alleen een mediastorm, maar ook een letterlijke storm voor haar kiezen gehad. 

Foto: Marco Borsato zoende tijdens opnames met The Voice-kandidate

De ellende omtrent het programma The Voice of Holland wordt groter en groter. Net als je denkt iedereen wel gehad te hebben komt Marco Borsato weer om de hoek kijken. 

ZIEN: Eerste foto van luxe vakantie Maan de Steenwinkel uitgelekt

Maan de Steenwinkel is Nederland ontvlucht op een luxe vakantie. En daar zijn nu net de allereerste foto's van uitgelekt.  Zangeres Maan de Steenwinkel is...

Dit zijn de 4 vreemdste samenwerkingen van zangeres Maan

Maan de Steenwinkel heeft een aantal gekke samenwerkingen meegemaakt in haar carrière. En dit zijn de aller vreemdste. 

Foto: Maan de Steenwinkel vlucht naar buitenland na nieuws The Voice

Na het schokkende nieuws rondom talentenjacht The Voice of Holland vlucht Maan de Steewinkel gelijk naar het buitenland. 

Foto: Maan de Steenwinkel staat schaakmat bij optreden Beau

Tussen optredens van De Vrienden van Amstel LIVE door praatte Beau met de vrienden. Maan de Steenwinkel was niet te missen met haar opvallende outfit...

Maan de Steenwinkel heeft vier benen op merkwaardige foto in knalgeel pakje

Maan de Steenwinkel is een zangeres die houdt van gewaagde keuzes. Bijvoorbeeld het oranje pakje wat ze op haar nieuwste foto draagt. 

Foto: Maan de Steenwinkel deelt flinke ontboezemingen in Lago di Beau

Iedereen hoopte er op, en het gebeurde echt: Maan de Steenwinkel verscheen in Lago di Beau. De zangeres gaf zich helemaal over bij het Como meer. 
Maan de Steenwinkel

Profiel

Geboortedatum: 10 februari 1997
Geboorteplaats: Bergen
Woonplaats: Amsterdam
Sterrenbeeld: Waterman
Lengte: 1,74 meter
Relatie: nee
Familie: Siebe de Steenwinkel (vader) en Storm Steenwinkel (broertje)
Instagram: Het Instagram kanaal van Maan de Steenwinkel is @maan.de.st

Foto's

maan de steenwinkel niks is heilig videoclip
Maan de Steenwinkel nog niet vertoonde foto
De mooiste foto van Maan de Steenwinkel