Maan de Steenwinkel

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen > Maan de Steenwinkel

Zangeres Maan de Steenwinkel

Zangeres Maan timmert flink aan de weg. De winnares van The Voice of Holland is ver gekomen sinds haar deelname aan de populaire talentenjacht.

Maan de Steenwinkel in The Voice of Holland

Zoals de meesten van ons wel weten begon de carrière van Maan met haar deelname aan The Voice of Holland. Samen met coach Marco Borsato won de toen pas 18-jarige Maan in 2016 het zesde seizoen van de talentenjacht. Dat dit hét opstapje was naar succes bleek een jaar later toen ze haar plekje in de Nederlandse muziekindustrie overtuigend veroverde. Het Nederlandse publiek omarmde haar na TVOH direct: zo stonden hits als Blijf bij Mij en Hij is van Mij wekenlang in de Nederlandse hitlijsten. Een nieuwe Nederlandse superster was geboren! In 2022 keerde Maan de Steenwinkel terug bij The Voice of Holland. Tijdens dat seizoen, dat vanwege een misbruikschandaal vroegtijdig werd beëindigd, zou Maan de Steenwinkel samen met Typhoon een speciaal coach-duo vormen dat afgevallen kandidaten een tweede kans mocht geven.

Maan de Steenwinkel familie

 Dat Maan carrière wilde maken als zangeres was verrassend, maar een leven in de spotlights zat er wél dik in. Maan komt uit Bergen, een dorp dat dicht bij haar huidige woonplaats Amsterdam ligt. De vader van Maan, Siebe de Steenwinkel, is televisieregisseur. Zo stond hij achter de schermen aan het roer bij programma's als De Wereld Draait Door. Op die manier was Maan al een beetje bekend met de Nederlandse entertainmentwereld. Maans jongere broer Storm de Steenwinkel gaat zijn vader en zus achterna. Hij lijkt sowieso veel op Maan: ze hebben allebei een speciale naam, lijken qua uiterlijk op elkaar en werken in dezelfde branche. Storm de Steenwinkel timmert namelijk aan de weg als DJ. De moeder van Maan de Steenwinkel is lerares.

Heeft Maan de Steenwinkel een vriend?

Maan de Steenwinkel heeft geen vriend. In 2018 had ze een relatie met DJ Tony Junior. Maan en Tony Junior hielden hun relatie eerst een tijdje geheim, maar kondigden later aan een stel te zijn via een Instagram post waarop de twee zoenend te zien waren onder een waterval. Eind 2019 gingen de twee uit elkaar. Later kwam Tony Junior nog in het nieuws omdat hij bij tv-programma Rooijakkers Over de Vloer liet zien dat er een onderbroek van Maan ingelijst boven zijn bed hing. Daar was Maan absoluut niet blij mee!

Maan de Steenwinkel op Instagram

Als er één zangeres goed gebruik maakt van Instagram, is het Maan de Steenwinkel! Maan deelt niet ontzettend vaak een foto op Instagram, maar als ze met een nieuwe post komt, is het altijd de moeite waard. Zo toont ze voorproefjes van nieuwe nummers, foto's van een vakantie met haar vriendin, of de nieuwste kleding die Maan op het podium bij optredens of tijdens fotoshoots mag dragen. Haar kanaal geeft een leuk inkijkje in haar privéleven, maar houdt volgers ook op de hoogte van belangrijke momenten in haar carrière.

Nieuws

Foto: Had Maan de Steenwinkel stiekem affaire met zeer bekende Nederlandse zanger?

Maan de Steenwinkel is weer het middelpunt van de aandacht in een nieuwe roddel die de mediawereld op zijn grondvesten laat schudden. 

Foto: Maan de Steenwinkel laat bovenlichaam half onbedekt tijdens optreden

Maan de Steenwinkel weet haar fans weer een gigantisch plezier te doen met haar nieuwste foto. Daar staat ze pas echt goed op.

Video: Maan de Steenwinkel geeft show in onbegrijpelijke outfit zonder broek

Maan de Steenwinkel heeft een nieuwe fotoshoot gedaan en daarvoor moest ze een wel heel erg bijzonder pakje dragen.

Video: Maan de Steenwinkel zwiert en zwaait met haar achterwerk in gevaarlijk kort rokje

Zangeres Maan de Steenwinkel heeft een heerlijk nieuw filmpje online gezet en die moet je simpelweg even gezien hebben!

Foto: Maan de Steenwinkel laat ondergoed zien tijdens optreden Zwarte Cross

De prachtige zangeres Maan de Steenwinkel heeft een heerlijk optreden gehouden op de Zwarte Cross. En dat zag er bijzonder uit!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft pleziertje met zo weinig mogelijk kleren aan

De knappe zangeres Maan de Steenwinkel heeft een heerlijke fotoshoot achter de rug. En die foto's zien er een partij verleidelijk uit!

Video: bloedhete Maan de Steenwinkel gaat diep door haar knieën

De aantrekkelijke zangeres Maan de Steenwinkel weet iedereen helemaal te betoveren met haar foto's, maar deze keer lijkt zij wel betoverd. 

Video: Maan de Steenwinkel stuitert bijna uit haar doorschijnende topje

Zangers Maan de Steenwinkel gaat helemaal los tijdens optreden in strak topje dat voor de nodige beweging zorgt!
Maan de Steenwinkel

Profiel

Geboortedatum: 10 februari 1997
Geboorteplaats: Bergen
Woonplaats: Amsterdam
Sterrenbeeld: Waterman
Lengte: 1,74 meter
Relatie: nee
Familie: Siebe de Steenwinkel (vader) en Storm Steenwinkel (broertje)
Instagram: Het Instagram kanaal van Maan de Steenwinkel is @maan.de.st

Foto's

maan de steenwinkel niks is heilig videoclip
Maan de Steenwinkel nog niet vertoonde foto
De mooiste foto van Maan de Steenwinkel