Maan de Steenwinkel

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen > Maan de Steenwinkel

Zangeres Maan de Steenwinkel

Zangeres Maan timmert flink aan de weg. De winnares van The Voice of Holland is ver gekomen sinds haar deelname aan de populaire talentenjacht.

Maan de Steenwinkel in The Voice of Holland

Zoals de meesten van ons wel weten begon de carrière van Maan met haar deelname aan The Voice of Holland. Samen met coach Marco Borsato won de toen pas 18-jarige Maan in 2016 het zesde seizoen van de talentenjacht. Dat dit hét opstapje was naar succes bleek een jaar later toen ze haar plekje in de Nederlandse muziekindustrie overtuigend veroverde. Het Nederlandse publiek omarmde haar na TVOH direct: zo stonden hits als Blijf bij Mij en Hij is van Mij wekenlang in de Nederlandse hitlijsten. Een nieuwe Nederlandse superster was geboren! In 2022 keerde Maan de Steenwinkel terug bij The Voice of Holland. Tijdens dat seizoen, dat vanwege een misbruikschandaal vroegtijdig werd beëindigd, zou Maan de Steenwinkel samen met Typhoon een speciaal coach-duo vormen dat afgevallen kandidaten een tweede kans mocht geven.

Maan de Steenwinkel familie

 Dat Maan carrière wilde maken als zangeres was verrassend, maar een leven in de spotlights zat er wél dik in. Maan komt uit Bergen, een dorp dat dicht bij haar huidige woonplaats Amsterdam ligt. De vader van Maan, Siebe de Steenwinkel, is televisieregisseur. Zo stond hij achter de schermen aan het roer bij programma's als De Wereld Draait Door. Op die manier was Maan al een beetje bekend met de Nederlandse entertainmentwereld. Maans jongere broer Storm de Steenwinkel gaat zijn vader en zus achterna. Hij lijkt sowieso veel op Maan: ze hebben allebei een speciale naam, lijken qua uiterlijk op elkaar en werken in dezelfde branche. Storm de Steenwinkel timmert namelijk aan de weg als DJ. De moeder van Maan de Steenwinkel is lerares.

Heeft Maan de Steenwinkel een vriend?

Maan de Steenwinkel heeft momenteel een relatie met Gold Band artiest Karel Gerlach. De band werd o.a bekend met het nummer 'noodgeval'. Verder had de zangeres in 2018 een relatie met DJ Tony Junior. Maan en Tony Junior hielden hun relatie eerst een tijdje geheim, maar kondigden later aan een stel te zijn via een Instagram post waarop de twee zoenend te zien waren onder een waterval. Eind 2019 gingen de twee uit elkaar. Later kwam Tony Junior nog in het nieuws omdat hij bij tv-programma Rooijakkers Over de Vloer liet zien dat er een onderbroek van Maan ingelijst boven zijn bed hing. Daar was Maan absoluut niet blij mee!

Maan de Steenwinkel op Instagram

Als er één zangeres goed gebruik maakt van Instagram, is het Maan de Steenwinkel! Maan deelt niet ontzettend vaak een foto op Instagram, maar als ze met een nieuwe post komt, is het altijd de moeite waard. Zo toont ze voorproefjes van nieuwe nummers, foto's van een vakantie met haar vriendin, of de nieuwste kleding die Maan op het podium bij optredens of tijdens fotoshoots mag dragen. Haar kanaal geeft een leuk inkijkje in haar privéleven, maar houdt volgers ook op de hoogte van belangrijke momenten in haar carrière.

Nieuws

Maan de Steenwinkel draagt nieuw liedje op aan stokstijve bedpartner (video!)

Emotionele achtbaan voor Maan: Is haar nieuwe nummer 'Lily' opgedragen aan een speciaal persoon in haar leven?

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Fans schrikken enorm van vies uitziende Maan de Steenwinkel: ‘Mis de oude Maan’

Fans van Maan de Steenwinkel schrikken zich rot van een nieuwe video die ze op Instagram deelt. Maan lijkt hier in alles niet op zichzelf en gaat een hele ander kant op.

Maan de Steenwinkel gespot terwijl ze met meerdere mannen in de bosjes ligt (video!)

Maan de Steenwinkel besluit dat ze even genoeg heeft van alle berichten rondom haar nieuwe muziek en pakt het anders aan. 

Maan de Steenwinkel laat zich tot in haar ogen volsmeren en het resultaat is afschrikwekkend (video!)

Maan de Steenwinkel laat schokkende beelden zien waarop haar gezicht helemaal onder zit! Het eindresultaat is dan ook een afschuwelijk gezicht.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!

Ondeugende Maan de Steenwinkel lift haar shirtje omhoog op druk terras (foto!)

Maan de Steenwinkel laat zichzelf goed zien want ze doet haar shirt helemaal omhoog! En dat terwijl ze op een druk terras zit...

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!
Maan de Steenwinkel

Profiel

Geboortedatum: 10 februari 1997
Geboorteplaats: Bergen
Woonplaats: Amsterdam
Sterrenbeeld: Waterman
Lengte: 1,74 meter
Relatie: Ja, met Karel Gerlach
Beroep: Zangeres
School: Murmellius Gymnasium
Familie: Siebe de Steenwinkel (vader) en Storm Steenwinkel (broertje)
Instagram: Het Instagram kanaal van Maan de Steenwinkel is @maan.de.st

Foto's

maan de steenwinkel niks is heilig videoclip
Maan de Steenwinkel nog niet vertoonde foto
De mooiste foto van Maan de Steenwinkel