Foto: Maan de Steenwinkel vlucht naar buitenland na nieuws The Voice

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na het schokkende nieuws rondom talentenjacht The Voice of Holland vraagt iedereen zich natuurlijk af in hoeverre Maan hiervan wist. Die vlucht gelijk naar het buitenland. 

Het is weer feest bij televisieprogramma The Voice of Holland. Alleen heeft deze keer het drama niks te maken met coaches die met elkaar op de vuist gaan, of een kandidaat die in tranen uitbarst. Deze keer zijn de aantijgingen wat sterker. Iemand binnen het team van TVOH kon zijn of haar handen niet thuis houden. En daarom gaat nu het hele programma op slot totdat is uitgezocht wat er nu precies speelt. En waar is Maan de Steenwinkel in dit alles? Maan heeft al wel eens eerder in de belangstelling gestaan met insinuaties tussen haar en Marco Borsato. Zou ze weten over wie dit schandaal gaat? En wat is haar mening erover? Je kan het Maan niet vragen. Die is namelijk na het schandaal gevlucht naar het buitenland.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel staat schaakmat bij optreden Beau

Geen Vrienden van Amstel, dan maar met vrienden naar de zon

Dat Vrienden van Amstel niet door ging kwam Maan de Steenwinkel stiekem wel heel goed uit. Nu kon ze een beetje wegvluchten van alle nare vragen over The Voice of Holland en kon ze met haar vriendinnetjes een tripje boeken naar de zon. Twee keer goed nieuws dus.

Maan krijgt vragen op bijzondere foto

Maan besluit om voor ze met haar hartsvriendinnen op vakantie te gaan nog even een paar foto’s te nemen. En dat doet ze op een wel heel leuk plekje. Bij de achtergrond van de maan voelt Maan de Steenwinkel zich helemaal in haar element. En zo te zien mag je Maan alles vragen. Als dat dan toch mag, zou je haar nog snel kunnen vragen waarom ze uitgerekend nu op vakantie gaat. Het programma waar ze aan werkt, The Voice of Holland, heeft momenteel een intern onderzoek aan zijn broek hangen. En aangezien dat onderzoek jaren terug gaat, tot in de tijd dat Maan slechts kandidaat was in het programma, is het misschien handiger dat ze even in Nederland blijft. Zo kan ze alle inkomende vragen beantwoorden.

Maan is klaar om te vertrekken

Zo te zien is Maan de Steenwinkel helemaal klaar om te vertrekken. Zonder ook maar een woord te zeggen over de affaires bij TVOH, heeft Maan haar koffer gepakt en vertrekt ze richting het vliegveld. Snel maar de zon opzoeken nu het nog kan. En dan is hopelijk als ze terug is het nieuws rondom The Voice of Holland weer een beetje weggezakt.

Maan solliciteert met leuke foto naar nieuwe functie

Met haar leuke nieuwe outfit lijkt Maan op het vliegveld gelijk te willen solliciteren naar een andere baan. Dat is niet eens zo’n hele gekke carrière switch. Er valt momenteel niet zo heel veel te doen met optredens. En als Maan niet kan zingen, dan kan ze maar beter een leuk alternatief hebben om geld te verdienen. Daarbij zou Maan als stewardess de hele wereld over mogen en dat bevalt haar wel. De outfit heeft ze in ieder geval al, dus dat scheelt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!