Suzan Stortelder

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen > Suzan Stortelder

Zangeres Suzan Stortelder

Suzan & Freek

Suzan en Freek zijn nu al een aantal jaren actief met het maken van muziek samen. Een aantal jaren geleden begonnen ze als eerste samen wekelijks covers te plaatsen onder 'De minuut op Facebook'. In 2016 gingen ze wereldwijd viraal door hun cover van Don't Let Me Down van de Chainsmokers. Die cover is ook gevonden door de Chainsmokers zelf en hebben het zelfs op hun eigen social media gezet met de reactie 'Wow, this made us tear up!'  Hierdoor werd het filmpje meer dan een miljoen keer gekeken. Op 30 november 2018 brachten ze hun eerste 'ep' uit, met de titel Glass House sessions. Hier stonden maar liefst vijf covers. Op 2 november 2018 hebben Suzan en Freek hun eerste eigen geschreven liedje uitgebracht Als het avond is. Dat liedje werd toen verkozen tot TopSong op NPO Radio 2. Het werd op 1 maart bekroond met goud, voor het behalen van zes miljoen streams. Het liedje Als het avond is behaalden na 17 weken de nummer 1 positie in de Nederlandse Top 40. Met hun show Als het avond is staan Suzan en Freek sinds september 2019 in diverse theaters door heel Nederland. In 2020 hebben Suzan en Freek meegedaan aan het programma Beste zangers en in begin 2021 deden Suzan en Freek mee met De Vrienden van Amstel Live. Dit werd online gedaan vanwege de coronapandemie.

Huis Suzan Stortelder

Suzan Stortelder en Freek Rikkerink zouden gaan samenwonen in een woning met een waarde van 950.000 euro in Nederhorst den Berg. Het huis heeft een woonoppervlakte van 146 vierkante meter, vier slaapkamers, één badkamer en een kelder.

Nieuws

Foto: Suzan van Freek straalt in extreem kort broekje

Suzan van Freek blaast haar verjaardagskaarsjes uit in een extreem kort broekje. De blondine heeft een leeftijd bereikt die niemand zou verwachten!

Foto: Suzan van Freek deelt onverwachte slaapkamerselfie

Suzan Stortelder, de helft van het populaire Nederlandse muziek duo Suzan & Freek, heeft onlangs haar volgers op Instagram getrakteerd op een spontane foto...

Foto: Suzan van Freek draagt strakste broekje ooit tijdens optreden

Suzan Stortelder van 'Suzan en Freek' heeft tijdens jaar laatste optreden een wel heel erg strak broekje aan. En dat vinden haar fans natuurlijk geweldig.

Foto: Suzan en Freek lebberen elkaar af

Suzan en Freek zijn 15 jaar samen! En om dat te vieren, plaatsen de twee een intieme foto op Instagram. Ze lebberen elkaar zowat af..

Video: Suzan van Freek gooit benen wijd achter de schermen

Op het podium ziet Suzan er onschuldig uit, maar achter de schermen gaat Suzan van Freek helemaal los!

Vieze Freek (van Suzan & Freek) kruipt tussen de benen bij gewillige partner

Freek van het bekende duo Suzan en Freek blijkt toch even iets meer een vieze jongen te zijn dan gedacht aan de hand van deze video. 

Foto: Maan de Steenwinkel heeft relatie met vreemdganger

Maan de Steenwinkel zorgde er de laatste tijd voor dat menig man vreemdging. Nu lijkt ze een koekje van eigen deeg te krijgen, want haar nieuwe vriend - Karel van Goldband - blijkt ook niet zo'n trouw figuur te zijn!

Suzan & Freek delen veelzeggende foto na gerucht over open relatie

Suzan en Freek zorgde de afgelopen week voor flink wat opschudding, maar lijken nu alle geruchten uit de lucht te helpen. 
Suzan Stortelder

Profiel

Geboortedatum: 15 juni 1992
Sterrenbeeld: Tweelingen
Kinderen: Nee
Relatie: Ja met Freek Rikkerink
Geboorteplaats: Zieuwent, Nederland
Beroep: Zangeres
Opleiding: Architectuur op de TU Delft
Instagram: Suzan zit op instagram onder de naam @suzanenfreek

Foto's

Suzan Stortelder
Suzan Stortelder
Suzan Stortelder