Suzan Stortelder

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen > Suzan Stortelder

Zangeres Suzan Stortelder

Suzan & Freek

Suzan en Freek zijn nu al een aantal jaren actief met het maken van muziek samen. Een aantal jaren geleden begonnen ze als eerste samen wekelijks covers te plaatsen onder 'De minuut op Facebook'. In 2016 gingen ze wereldwijd viraal door hun cover van Don't Let Me Down van de Chainsmokers. Die cover is ook gevonden door de Chainsmokers zelf en hebben het zelfs op hun eigen social media gezet met de reactie 'Wow, this made us tear up!'  Hierdoor werd het filmpje meer dan een miljoen keer gekeken. Op 30 november 2018 brachten ze hun eerste 'ep' uit, met de titel Glass House sessions. Hier stonden maar liefst vijf covers. Op 2 november 2018 hebben Suzan en Freek hun eerste eigen geschreven liedje uitgebracht Als het avond is. Dat liedje werd toen verkozen tot TopSong op NPO Radio 2. Het werd op 1 maart bekroond met goud, voor het behalen van zes miljoen streams. Het liedje Als het avond is behaalden na 17 weken de nummer 1 positie in de Nederlandse Top 40. Met hun show Als het avond is staan Suzan en Freek sinds september 2019 in diverse theaters door heel Nederland. In 2020 hebben Suzan en Freek meegedaan aan het programma Beste zangers en in begin 2021 deden Suzan en Freek mee met De Vrienden van Amstel Live. Dit werd online gedaan vanwege de coronapandemie.

Nieuws

WOW: De mooiste outfits van Suzan & Freek in 10 foto’s

Suzan & Freek geven een mooie modeshow via Instagram! Welke outfit vindt jij het mooiste?

Foto: Had Maan de Steenwinkel stiekem avontuurtje in bezemkast met Freek van Suzan?

Maan de Steenwinkel trad recent op bij de Vrienden van Amstel Live. Daar heeft ze een hoop vriendschappen gesloten. Met deze artiest is Maan inmiddels misschien wel méér dan vrienden geworden...

Foto: Suzan van Freek in auto aangevallen door wild beest

Suzan van Freek was jarig, en vierde dat met een opvallende reeks foto's. Vooral deze sprong er uit...

Foto: Suzan van Freek droomt over omgebouwde vriend

Suzan van Freek droomt over meer dan alleen zingen. Ondanks dat ze al vele jaren met Freek samen is denkt ze ook nog s nachts aan hem. En ze wil hem stiekem eigenlijk net was anders.

Foto: Suzan van Freek ligt klaar tijdens romantisch boottochtje

Suzan en Freek hebben besloten om tussen de regenbuien door even een ontspannen boottochtje te maken. Dat gaat er zo relaxed aan toe dat Suzan er heerlijk bij gaat liggen. 

Foto: Suzan van Freek toont doodenge geslachtsverandering

Suzan en Freek zijn een knap koppel, al komt dat voornamelijk door de aantrekkelijke Suzan natuurlijk. Met deze foto shockt ze iedereen. 

Bah: Freek van Suzan likt Suzan van Freek

Suzan & Freek waren weer te gast bij de Vrienden van Amstel Live. Alleen gedroegen de twee zich hier wel heel ongepast..

Foto: Suzan van Freek laat zich onder rokje kijken tijdens optreden

Suzan van het succesvolle zangduo Suzan & Freek slaat graag op hol op het podium. Dan wordt er nog wel eens een foto gemaakt uit onverwachte hoek. Met alle gevolgen van dien...
Suzan Stortelder

Profiel

Geboortedatum: 15 juni 1992
Sterrenbeeld: Tweelingen
Kinderen: Nee
Relatie: Ja met Freek Rikkerink
Geboorteplaats: Zieuwent, Nederland
Beroep: Zangeres
Instagram: Suzan zit op instagram onder de naam @suzanenfreek

Foto's

Suzan Stortelder
Suzan Stortelder
Suzan Stortelder