Foto: Maan de Steenwinkel steelt op brutale wijze spotlights van collega

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres maan de Steenwinkel maakt enorme complimenten naar zichzelf met de nieuwe single van zanger Tino Martin. 

Maan de Steenwinkel deelt heel vrolijk het nieuwe nummer van Tino Martin. Maar dat deelt ze niet alleen omdat ze Tino nu zo’n goede zanger vindt, maar voornamelijk om zichzelf te complimenteren. Maan heeft namelijk een deel van het nieuwe nummer van Tino Martin geschreven en maakt dat graag kenbaar aan heel de wereld. Het is natuurlijk de meest normale zaak van de wereld dat artiesten nummers schrijven voor andere artiesten. Dat zie je eigenlijk continu. Maar dat een artiest op deze manier heel brutaal de spotlight steelt van een collega, dat is eigenlijk niet zo netjes. Maan maakt het allemaal niet uit. Die is te trots om niet te delen dat het nummer eigenlijk van haar is.

Lees ook: Video: Dronken Maan de Steenwinkel terroriseert Antwerpen op hoge snelheid

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan maakt graag complimenten aan zichzelf met single Tino Martin

Maan is blijkbaar al een lange tijd een gigantische fan van Tino Martin. Het was voor haar dus erg logisch om een nummer voor de zanger te gaan schrijven. Dat maakt het alleen extra bijzonder dat ze op deze spectaculaire wijze de spotlight steelt van Tino. In plaats van hem even te laten genieten van de aandacht rondom zijn nieuwe nummer, moet Maan even de aandacht opstrijken en weglopen met alles complimentjes. Dat Maan op die manier het gras onder de voeten van Tino Martin wegschopt had niemand zien aankomen. Vooralsnog zorgt het niet voor een rel tussen Maan en Tino. Maar het zou zomaar kunnen dat Tino de volgende keer wel een extra keer nadenkt of hij door Maan een nummer laat schrijven.

Tino Martin kan een hoop met materiaal Maan de Steenwinkel

Ondanks dat het nummer dus niet helemaal van hemzelf is, kan Tino wel een hoop met het materiaal van Maan. Hij laat maar weer goed zien hoe je als zanger je eigen creativiteit en ziel kan leggen in materiaal wat je niet volledig zelf bedacht hebt. Nu heeft Maan als enorme fan van Tino het nummer ook wel met hem in haar achterhoofd geschreven, wat het voor Tino ongetwijfeld een stuk makkelijker maakt om het lied te vertolken. Het sluit namelijk al aan op zijn manier van zingen. Voor Tino is het dus een eitje.

Tino Martin verwelkomt Maan de Steenwinkel, maar schuwt Lil Kleine

Tino Martin is bezig met een grote wijziging in zijn shows. Hij ruilt namelijk Lil Kleine in voor Maan de Steenwinkel. Tino is helemaal klaar met Lil Kleine, na zijn laatste uitbarstingen. Voortaan kan je dus in plaats van de pauperkabouter, het promiscue kleutertje verwachten bij zijn concerten. Misschien dat hij juist met Maan wil werken om haar nieuwe bijnaam, omdat hij zo niet te veel heimwee krijgt naar Lil Kleine. creatief gezien is het voor Tino natuurlijk wel vele malen interessanter om samen te werken met Maan dan met Lil Kleine. Dus vanuit de zanger is het een verstandige keuze.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!