Video: Dronken Maan de Steenwinkel terroriseert Antwerpen op hoge snelheid

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel moest bijna abrupt haar vakantie met vriendinnen afbreken. Ze crosste ’s nachts met een step door de straten van Antwerpen. Dat ging bijna goed mis. Ze deelde zelf een video van het gevaarlijke moment: ‘Dood eng!’

De prachtige zangeres Maan de Steenwinkel heeft besloten haar Valentijnsweekend door te brengen met haar beste vriendinnen in Antwerpen. De meiden delen hier veel fragmenten van op hun Instagram en hebben het zo te zien erg naar hun zin. De keuze voor hun vervoersmiddel is echter nogal dubieus en erg gevaarlijk. Ze racen door de stad van de diamanten op elektrische steps.

Maan doet illegale dingen in Antwerpen

Samen met haar fotogenieke vriendinnen, waaronder Luna van Vleuten, veroorzaakt Maan bijna een ongeluk wanneer zij met meerdere personen, waarschijnlijk beschonken, op één step staan. Dit is officieel niet toegestaan en ze zouden hiervoor een boete kunnen krijgen. Daarnaast filmen de zangeres en haar vriendinnen het tafereel en óók dit mag niet. De waaghalzen gokken er toch op en staan doodsangsten uit op de vlotte elektrische steps. In het donker door de Antwerpse straten heen was toch niet zo’n goed idee toen ze, met hun 25 km/h, bijna in botsing kwamen met een voorbijrijdende auto.

Maan is liever met vriendinnen dan met vriend Tijn op Valentijnsdag

Volgens juicekoningin Yvonne Coldeweijer (die het sowieso, op haar 25ste verjaardag notabene, gemunt heeft op onze Maan) gaat rond dat Maan zou zijn vreemdgegaan op haar liefde Tijn. Tijn en Maan zijn al sinds september aan het daten. Maan zou hebben gezoend met iemand anders op een festival nadat ze deze beste man eerst wel eerlijk had verteld dat ze een relatie had. Dat is dan wel weer eerlijk van d’r. Nu ze de dagen voorafgaand aan, en Valentijnsdag zelf, doorbrengt met haar besties in plaats van haar vriend betekent dat wellicht dat het over en uit is tussen de twee. Zal dit nog goedkomen of is Tijn klaar met het gedrag van Maan? Zie hieronder een foto van Tijn (die nog best wel wat weg heeft van haar ex Tony Junior…)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tijn (@tijnvd_b)

Maan over de misstanden bij TVOH

Sinds het The Voice schandaal draait ook de geruchtenmolen rondom Maan en Marco Borsato weer overuren. Maan zou stiekem tóch een affaire hebben gehad met Marco tijdens The Voice of Holland. Zelf blijven de twee ze stellig ontkennen, ondanks dat het nieuws kwam van een goede bekende van Maan zelf… Maan heeft hierover later nog in een statement heel duidelijk gezegd dat zij nooit te maken heeft gehad met nare ervaringen. Mogelijk verwoordt ze dit op deze manier omdat ze de verhouding met Marco zelf nooit als naar ervaren heeft en de interesse van beide kanten kwam.

Vluchten naar het buitenland

Al het gedoe rondom TVOH heeft ervoor gezorgd dat Maan de Steenwinkel er helemaal klaar mee is en Nederland probeert te ontsnappen. Ze bevindt zich continu in een ander land. Dit is duidelijk te zien op haar socials: ze plaatst veel zomerse plaatjes vanuit onder andere Curaçao of Portugal en is nu dus weer ondergedoken in België. Zou Maan de realiteit proberen te ontsnappen en wachten tot de storm (en daarmee bedoel ik niet haar broertje Storm de Steenwinkel) weer is gaan liggen? Heeft ze dan toch iets te verbergen waarmee ze niet geconfronteerd wilt worden?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Wijndrinkende Nikkie Plessen laat zien wat goed trekken is

Nikkie Plessen is altijd druk in de weer met haar eigen kledingmerk. Maar soms zit het niet zo lekker.

Foto: Anna Nooshin droomt van mond-op-mond met Kim Feenstra

Anna Nooshin kan de laatste tijd maar aan één ding denken en dat is mond-op-mond met de knappe Kim Feenstra.

Deze 4 beeldschone vrouwen maken Westworld seizoen 4 op HBO Max een must-watch

Westworld is terug van weggeweest! De fantastische sci-fi show keert weer terug naar HBO Max en dat betekent dat je van al deze mooie vrouwen mag genieten.