Foto: Maan de Steenwinkel staat schaakmat bij optreden Beau

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tussen de optredens van ‘De Vrienden van Amstel LIVE’ door praatte Beau met de vrienden. Maan de Steenwinkel was niet te missen met haar opvallende outfit…

De Vrienden van Amstel LIVE zou dit jaar natuurlijk weer in Ahoy plaatsvinden, maar de kans is veel te klein dat dat nog doorgaat. De maatregelen laten ons niet toe om grote feest met z’n allen te vieren, dus ook een gigantische kroeg met veel Hollandse zeikmuziek gaat niet open. Gelukkig hebben ze er een goede oplossing voor gevonden om de cafémuziek-liefhebbers toch mee te laten genieten van de grote show. Bijna de hele line-up schoof aan bij Beau, die met zijn talkshow voor één avond naar Ahoy mocht verhuizen. En omdat het zo’n gezellig en nuchter feest is, trekt iedereen gewoon iets aan wat ze zelf leuk vinden. Maan de Steenwinkel mogen we nu ook wel een van de echte vrienden van Amstel noemen, dus zij schoof ook aan bij Beau. De zangeres had natuurlijk weer eens een merkwaardig pakje aan…

Maan is een van de échte Vrienden van Amstel LIVE

Bij De Vrienden van Amstel LIVE kan je natuurlijk een bepaalde soort muziek verwachten, en dat is Nederlandstalige muziek. Als je bij de show aanwezig bent is het de bedoeling dat je het echte kroeggevoel krijgt. Toch is er altijd een beetje variatie in de muziek, want bijvoorbeeld een Maan geeft ons dat gevoel niet per se. Toch lijkt het erop dat de Vrienden van Amstel LIVE wel degelijk goed bij de zangeres passen. In 2019 was ze voor het eerst tijdens de show te zien, en daar mocht Maan in de dezelfde show optreden als haar TVOH-coach Marco Borsato. Inmiddels levert ze al drie jaar een goede bijdrage aan het feest in Ahoy en hopelijk blijft dat zo. De foto hieronder bewijst al helemaal dat Maan écht één van de vrienden is.

Lees ook: Maan de Steenwinkel heeft vier benen op merkwaardige foto in knalgeel pakje

Is dat Maan de Steenwinkel of een schaakbord op deze foto?

Maan droeg weer eens een opvallende outfit bij de optredens en de talkshow. Ze had een wit met blauw geblokt trainingspak aan. Om het toch nog enigszins chique te maken, droeg ze er witte hoge hakken onder. Omdat de zangeres meezong in het optreden waarmee de show werd geopend konden we haar outfit gelijk goed bestuderen. Eigenlijk werden we bijna gedwongen om de outfit te bestuderen doordat het zo erg opviel. Gelukkig had de haarstylist haar werk wel goed gedaan, want Maan haar haren zaten tenminste nog in een leuke vlecht!

Is dat Maan de Steenwinkel of een schaakbord op deze foto

Kiest Maan de Steenwinkel haar eigen outfits uit?

De laatste tijd vallen de outfits van Maan steeds meer op. En dat terwijl de zangeres zich vroeger een stuk simpeler aankleedde. Sterker nog, ze viel eigenlijk bijna nooit op door haar kleding. Nu draagt ze wit met blauw geblokte trainingspakjes, felgele pakjes en zelfs glitterjurkjes. Zou ze van stylist gewisseld zijn of speelt ze haar eigen stylist? Want aan degene die Maan aankleedt willen we toch vragen of het een tikkeltje minder kan…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!