Maan de Steenwinkel heeft vier benen op merkwaardige foto in knalgeel pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel is een zangeres die houdt van keuzes. Bijvoorbeeld het oranje pakje wat ze op haar nieuwste foto draagt. 

Zangeres Maan de Steenwinkel houdt er niet van om altijd maar braaf de meest voor de hand liggende keuzes te maken. Zo is ze niet de grootste artiest van Nederland geworden. Dat is ze geworden door af en toe grote risico’s te nemen. En dat doet ze gewoon nog een keertje met haar oranje pak. In haar pakje ziet ze er natuurlijk buitengewoon goed uit, al is het niet de meest aantrekkelijke outfit die ze had kunnen uitkiezen. Wel krijgt Maan in haar oranje pakje een beetje een ‘jaren 70’ uitstraling en dat past wel bij haar. Maan zou je namelijk al kunnen omschrijven als een moderne hippie die enorm veel houdt van feesten en liefde.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel deelt flinke ontboezemingen in Lago di Beau
Maans vreemde pakje levert toch een verleidelijke foto op

Het ziet er misschien een beetje vreemd uit, maar Maans pakje levert alsnog een ontzettend verleidelijke foto op. Met haar blote buik en blik en de stof die soms wat strak om haar gebonden zit, krijgt Maan een ontzettend verleidelijk aura over zich heen. De zangeres ziet er enorm aantrekkelijk uit, terwijl het pakje wat ze draagt niet meteen tot de meest verleidelijke pakjes van Maan de Steenwinkel behoort. Maar Maan kan natuurlijk alles er goed uit laten zien. Dat ligt ook vooral aan haar prachtige . Als het pakje wat ze draagt een beetje aan de strakke kant is, dan doet haar eigenlijk al de rest. Meer heeft Maan ook niet nodig om haar volgers te verleiden.

Maan draagt wel eens vaker strakke pakjes op foto

Het is niet de eerste keer dat knappe zangeres Maan een strak pakje erbij pakt om haar publiek te betoveren. Haar andere hypnotiserende pakjes heeft ze dan wel zelf weer ontworpen. En dat maakt het natuurlijk nog even iets specialer. Maan weet precies waar haar sterke kanten liggen en gebruikt haar creatieve brein om die extra goed naar voren te halen met het ontwerpen van haar mooie pakje.

Maan haar pakje maakte veel los binnen Nederland

Maan haar pakje maakte zoveel los binnen Nederland, dat elke bekende en onbekende vrouw hem moest hebben. Voor je het wist zag je iedereen in een officieel Maan pakje lopen. En dat zorgde ervoor dat alle vrouwen van het land er opeens een stukje meer betoverend en knap uit begonnen te zien. Maan deed daarmee de mannelijke bevolking van Nederland een enorme dienst. Dankzij Maan zag een groot deel van de vrouwelijke bevolking van het land er stukken beter en aantrekkelijker uit. Dat is iets waar alle mannen Maan nog steeds dankbaar voor zijn. En natuurlijk zijn ze dankbaar voor alle mooie foto’s die Maan nog steeds online zet. Die zijn namelijk stuk voor stuk prachtig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.