3 redenen waarom een foto van Georgina Verbaan het Perfecte Plaatje wint

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Georgina Verbaan doet mee aan het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. De foto’s van haar concurrenten moeten wel héél goed zijn om deze actrice van de eindoverwinning te houden…

Elk seizoen strijden BN’ers in Het Perfecte Plaatje om wie de mooiste professionele foto’s kan maken. In april 2021 werden de deelnemers van seizoen 6 bekendgemaakt. Ook Georgina Verbaan probeert deze keer haar fotografie-droom waar te maken. Ze neemt het op tegen onder andere Abbey Hoes en Bridget Maasland. Zelfs acteur Patrick Martens, met wie Georgina al meer dan 20 jaar bevriend is, verandert eventjes in concurrentie. De BN’ers voeren elke aflevering opdrachten uit en proberen daarvoor de meest spectaculaire foto’s te maken. Hun foto’s worden beoordeeld door verschillende professionele fotografen. Elke aflevering valt er iemand af en in de finale strijden twee BN’ers om het Perfecte Plaatje. In 2020 won Bibi Breijman het programma. En gek genoeg deed ze dat niet met een foto waar ze zelf opstond. Toch zijn we er heilig van overtuigd dat Georgina dit seizoen gaat winnen als ze zélf voor haar foto’s poseert…

Lees ook: Alles wat je MOET weten over actrice Georgina Verbaan
1. Georgina Verbaan heeft uitstekend materiaal

Het is belangrijk om goede attributen in je foto te gebruiken. Een echte fotograaf weet dat dat meer kleur en leven in de foto brengt. Misschien heeft de actrice die kennis te danken aan haar baantjes in de filmwereld. In films en series wordt bovendien ook veel met attributen gewerkt. Georgina weet precies hoe ze haar foto’s moet inrichten en daar krijg je natuurlijk pluspuntjes voor. Ze heeft er bij deze foto voor gekozen om niet alleen zichzelf te fotograferen, maar laat ook nog eens Katja Schuurman en een varken op het plaatje. Kortom, de actrice weet wel degelijk hoe ze de aandacht van de professionele fotografen moet trekken.
2. Georgina is kunstenaar in de dop

Fotografie staat bijna gelijk aan kunst en dat moet ook terugkomen op het plaatje. Op een Instagram foto laat Georgina Verbaan zien dat ze weet wat échte kunst is en hoe dat te combineren valt met een selfie. Georgina’s dochter blijkt de kunstenares achter de prachtige beschildering te zijn. Toch zorgt de actrice zelf voor een mooi plaatje. Haar mooie blauwe ogen komen helemaal naar voren door de rode lipstick. Erg kunstzinnig dus!
3. De camera houdt van Georgina Verbaan

Inmiddels heeft de actrice al heel veel professionele fotoshoots gehad door en voor haar carrière. Ze heeft al in een groot aantal Nederlandse films en series gespeeld waardoor ze voor bijna elke Nederlander een bekend gezicht heeft. De actrice is dan ook vaker terug te zien in magazines en tijdschriften. Zo heeft Georgina door de tijd heen onder andere op de cover van het AD magazine, Veronica, Vega Magazine en Grazia gestaan. Op Instagram deelde de actrice trots haar laatste cover, namelijk voor Linda. Dat ze weet hoe ze voor de camera moet staan weet Georgina al. Daarmee heeft ze dus een mooie voorsprong!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.