Bridget Maasland

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Bridget Maasland

Presenatrice Bridget Maasland

Carrière

Bridget kwam al op jonge leeftijd in aanraking met de televisiewereld. Bridgets’ moeder was namelijk visagiste, waardoor Bridget vaak met haar mee mocht. Haar televisiedebuut maakte Maasland in een reclamespotje. Toen Bridget 16 jaar oud was vertrok ze naar Barcelona om modellenwerk te doen. Af en toe deelt Maasland een kiekje uit die tijd, dus we raden je zeker aan om haar Instagram in de gaten te houden 😉. In 1995 verruilde Bridget haar modellencarrière voor presentatieklussen. Zo begon de blondine bij TMF en maakte ze niet veel later de overstap naar BNN. Daar maakte Bridget heel wat spraakmakende programma’s, als Een beetje Bridget en Neuken doe je zo! Momenteel presenteert Maasland programma’s als RTL Boulevard, De Zwakste Schakel en Hotter than my Daughter.

Liefdesleven

Het liefdesleven van Bridget Maasland is zeer interessant te noemen. Zo maakt de presentatrice er geen geheim van op jongere mannen te vallen. Zo was haar ex-vriend Bram 14 jaar jonger. Die relatie liep echter stuk vanwege het grote leeftijdsverschil. ‘'We zitten allebei in andere levensfases.’' aldus Maasland. Bridget heeft samen met ex-vriend Pepijn Padberg een zoontje, genaamd Mees.

Bridget Maasland en André Hazes

Het zal je vast niet zijn ontgaan: de kortstondige relatie tussen André Hazes en Bridget Maasland. Alhoewel de twee aangaven samen oud met elkaar te willen worden, strandde de relatie echter toch na 3 maanden. Waarom? Volgens velen is het omdat André weer terug wilde naar zijn Monique Westenberg.

Bridget was de Zwakste Schakel

In het voorjaar van 2019 maakte Bridget, de presentatrice van De Zwakste Schakel een ietwat knullige opmerking over een van de kandidaten. Het programma staat natuurlijk bekend om haar harde karakter, maar deze opmerking was toch wel een tikje pijnlijk. De kandidaat in kwestie: Anita. Tijdens de korte intro vertelde onze Anita dat ze in een parfumeriezaak werkt, waarop Maasland geïnteresseerd vraagt of ze al bijna met pensioen kan. ‘'Nee, ik hoop nog wel wat jaren te blijven.’' reageert de 47-jarige Anita, ietwat ongemakkelijk. Veel ongemakkelijker kon het niet worden. Of wacht! Toch wel... Bridget reageerde namelijk stomverbaasd ‘'Serieus?! Ben je maar 3 jaar ouder dan ik?’'. Tja, dat was een gevalletje ‘'gewoon blijven lachen en naar het volgende onderwerp’'.

Nieuws

Bridget Maasland op foto gezet tijdens omkleden in zwembad

Bridget Maasland heeft weer eens een ontzettend spannende foto gedeeld met haar volgers. Maar deze keer was het een verzoekje.

Foto: Bridget Maasland maakt diepe indruk met intieme selfie

Bridget Maasland is na alle jaren dat ze actief is in de televisiewereld nog steeds een van de knapste presentatrices. En dat bewijst ze met deze foto. 

Foto: Bridget Maasland deelt duivels lekkere close-up

Bridget Maasland is erg goed in het nemen van mooie foto's van zichzelf, maar deze selfie is echt duivels goed. 

Bridget Maasland bekijkt zichzelf van onder in spiegel

Bridget Maasland heeft het grootste plezier met zichzelf in de spiegel. De prachtige presentatrice neemt een spannende foto.

Foto: Bridget Maasland zuigt zich suf tijdens hittegolf

Bridget Maasland heeft het net als de rest van Nederland nogal warm. Maar daar heeft ze iets op bedacht, namelijk zelf ijsjes maken. 

Foto: Bridget Maasland overrompelt volgers met pikant jurkje

Bridget Maasland verrast al haar volgers met een hele spannende outfit. De blondine straalt van oor tot oor in een knalrood pakje.

Foto: Bridget Maasland geniet intens van dit kleine rode staafje

Bridget Maasland deelt een opvallende foto via Instagram. Wat is het mysterieuze verhaal achter dit rode staafje?

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..
Bridget Maasland

Profiel

Geboortedatum: 9 november 1974
Sterrenbeeld: Schorpioen
Lengte: 1,71 meter
Gewicht: 63 kg
Kinderen: Ja, Mees Padberg (13)
Beroep: presentatrice
Relatie: Nee (was getrouwd met Pepijn Padberg)
Instagram: Bridget Maasland gebruikt Instagram onder de naam @bridgetmaasland

Foto's

Bridget Maasland
Bridget Maasland
Bridget Maasland