Bridget Maasland

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Bridget Maasland

Presenatrice Bridget Maasland

Er is geen televisiewereld te bedenken zonder Bridget Maasland. De blonde presentatrice is al sinds begin jaren 90 te zien op de buis, en is alle kanten op gegaan met de soort programma’s die ze presenteerde. Van de Nationale IQ Test tot De Zwakste Schakel, alles kun je aan haar overlaten. Bridget Maasland werd op 9 november 1974 geboren in Den Haag. Haar moeder was visagiste dus Bridget kwam al op jonge leeftijd veel in de buurt van de camera’s. Als kind stond ze model en ze kwam zelfs voor in een reclamespotje voor gezond eten. In de spotlight staan beviel Bridget wel. Ze ging aan de slag als model en danste in televisieprogramma’s. Bridget is 1,71 meter lang.

Bridget Maasland carrière

Haar eerste presentatieklussen kwamen toen Bridget Maasland bij TMF ging werken. Dit deed ze zo’n vijf jaar, voordat ze naar BNN vertrok. Bij BNN werd ze landelijk bekend. Ze kreeg veel eigen programma’s zoals Een beetje Bridget en Katja vs. Bridget, met Katja Schuurman. Later ging ze aan de slag bij RTL, waar ze vaak bij RTL Boulevard te zien was. Dit programma presenteert ze nog altijd. Ook bij de concurrent, Shownieuws, heeft Bridget de nodige vlieguren gemaakt. Van 2012 tot 2016 was ze één van de presentatrices van dit nieuwsprogramma.

Bridget Maasland relatie, kinderen en André Hazes Jr.

Toen Bridget Maasland begin deze eeuw een bekende Nederlander werd, kwamen meer en meer mannen achter het bestaan van de getalenteerde blondine. De interesse voor de presentatrice is sindsdien altijd overduidelijk aanwezig geweest. Helaas was elke move toentertijd tevergeefs, Bridget had namelijk een relatie met Pepijn Padberg. Deze televisieproducent leek perfect voor de blondine, maar ondanks dat het stel in 2008 het huwelijksbootje in trad, liep de relatie een jaar later stuk. Pepijn zou een ander hebben gehad. Samen met Pepijn heeft Bridget een zoontje, Mees.

Na deze relatie was het lange tijd stil, tot Bridget in 2015 vertelde over de tien jaar jongere Allard. Dit bleek echter maar een korte relatie, het was snel weer stil. Hierna volgden nog twee mannen, elk ruim 14 jaar jonger dan de blondine. Ze heeft dus wel een voorkeur. De klap op de vuurpijl kwam echter in 2021, toen Bridget Maasland een relatie kreeg met André Hazes Jr. Hij beëindigde zijn relatie met Monique Westenberg voor de presentatrice, maar na slechts drie maanden ging hij met hangende pootjes weer terug. Bridget is dus nog altijd op zoek naar de perfecte man.

Bridget Maasland Instagram

Er gaat geen dag voorbij zonder een post of verhaal van Bridget Maasland op Instagram. Het sociale media platform is dé manier voor bekende Nederlanders om in contact te blijven met hun fans. En je kunt erop vertrouwen dat Bridget weet hoe ze dit het beste kan doen. Met een gezonde mix van selfies, reisfoto’s en promotiefoto’s van haar programma’s weet ze precies hoe ze de aandacht van haar volgers kan krijgen en behouden. Je kunt Bridget Maasland volgen op Instagram via @bridgetmaasland.

Nieuws

Bridget Maasland riskeert straf op Instagram met video vanuit bad

Bridget Maasland heeft wel weer iets bijzonders klaargezet voor haar fans. De mooie blondine heeft namelijk een video voor hen gemaakt in bad. 

Foto: Zwetende Bridget Maasland draagt zo min mogelijk kleding in de sportschool

Bridget Maasland werkt hard voor het perfecte wasbordje. Na haar work-out laat ze hier een zéér interessante foto van zien met wel heel weinig kleding...

Foto: Bridget Maasland laat in spiegel resultaat zien na verkleining en keihard sporten

Bridget Maasland heeft een hoop mooie foto's op Instagram staan, maar haar nieuwste plaatje spant de kroon. 

Foto: Bridget Maasland is enorm opgelucht dat ze nog steeds in deze strakke jurk past

De Haagse presentatrice is bijna 50 jaar oud, toch zou je dat niet denken op basis van haar uiterlijk. Foto's waarin ze een 20 jaar oude jurk draagt laten nogmaals zien waarom dit het geval is!

Foto: Opgeluchte Bridget Maasland laat haar lijf zien zonder implantaten

De prachtige blondine heeft haar implantaten laten verwijderen. En je ziet dat ze zonder nog steeds een ongelooflijk knappe dame is!

Foto: Kletsnatte Bridget Maasland laat zich diep in haar topje kijken

Bridget Maasland heeft een nieuwe spannende foto gemaakt waar ze eventjes laat zien hoe kletsnat ze wel niet is geworden. 

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...

Video: Bridget Maasland krijgt per ongeluk wit goedje in haar gezicht en moet even

De knappe blondine Bridget Maasland smeert wit goedje op een hele andere plek dan waar het voor bestemd is!
Bridget Maasland

Profiel

Geboortedatum: 9 november 1974 Sterrenbeeld: Schorpioen
Lengte: 1,71 meter
Gewicht: 63 kg
Familie: (vader) Frits Maasland, (moeder) El Maasland-Kleijwegt, (broer) Bryan Maasland
Kinderen: Ja, Mees Padberg
Beroep: Presentatrice
School: Amsterdamse Filmschool
Relatie: Nee
Instagram: Bridget Maasland gebruikt Instagram onder de naam @bridgetmaasland

Foto's

Bridget Maasland
Bridget Maasland
Bridget Maasland