Bridget Maasland

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Bridget Maasland

Presenatrice Bridget Maasland

Carrière

Bridget kwam al op jonge leeftijd in aanraking met de televisiewereld. Bridgets’ moeder was namelijk visagiste, waardoor Bridget vaak met haar mee mocht. Haar televisiedebuut maakte Maasland in een reclamespotje. Toen Bridget 16 jaar oud was vertrok ze naar Barcelona om modellenwerk te doen. Af en toe deelt Maasland een kiekje uit die tijd, dus we raden je zeker aan om haar Instagram in de gaten te houden 😉. In 1995 verruilde Bridget haar modellencarrière voor presentatieklussen. Zo begon de blondine bij TMF en maakte ze niet veel later de overstap naar BNN. Daar maakte Bridget heel wat spraakmakende programma’s, als Een beetje Bridget en Neuken doe je zo! Momenteel presenteert Maasland programma’s als RTL Boulevard, De Zwakste Schakel en Hotter than my Daughter.

Liefdesleven

Het liefdesleven van Bridget Maasland is zeer interessant te noemen. Zo maakt de presentatrice er geen geheim van op jongere mannen te vallen. Zo was haar ex-vriend Bram 14 jaar jonger. Die relatie liep echter stuk vanwege het grote leeftijdsverschil. ‘'We zitten allebei in andere levensfases.’' aldus Maasland. Bridget heeft samen met ex-vriend Pepijn Padberg een zoontje, genaamd Mees.

Bridget Maasland en André Hazes

Het zal je vast niet zijn ontgaan: de kortstondige relatie tussen André Hazes en Bridget Maasland. Alhoewel de twee aangaven samen oud met elkaar te willen worden, strandde de relatie echter toch na 3 maanden. Waarom? Volgens velen is het omdat André weer terug wilde naar zijn Monique Westenberg.

Bridget was de Zwakste Schakel

In het voorjaar van 2019 maakte Bridget, de presentatrice van De Zwakste Schakel een ietwat knullige opmerking over een van de kandidaten. Het programma staat natuurlijk bekend om haar harde karakter, maar deze opmerking was toch wel een tikje pijnlijk. De kandidaat in kwestie: Anita. Tijdens de korte intro vertelde onze Anita dat ze in een parfumeriezaak werkt, waarop Maasland geïnteresseerd vraagt of ze al bijna met pensioen kan. ‘'Nee, ik hoop nog wel wat jaren te blijven.’' reageert de 47-jarige Anita, ietwat ongemakkelijk. Veel ongemakkelijker kon het niet worden. Of wacht! Toch wel... Bridget reageerde namelijk stomverbaasd ‘'Serieus?! Ben je maar 3 jaar ouder dan ik?’'. Tja, dat was een gevalletje ‘'gewoon blijven lachen en naar het volgende onderwerp’'.

Nieuws

Video: Zo heb je Bridget Maasland nog nooit gezien!

RTL Boulevard-ster Bridget Maasland is al een hele lange tijd op televisie te zien. Onlangs deelde ze twee video's uit haar eigen collectie... maar zo kennen we Bridget helemaal niet!

Foto: Bridget Maasland laat zich van meest lenige kant zien

Bridget Maasland deelt een opvallende fotoreeks via Instagram. De blondine laat zichzelf van haar meest lenige kant zien..

Wow: Bridget Maasland deelt zeldzame video uit privé collectie

Bridget Maasland laat volgers versteld staan met een vergeten video. Herken jij de blondine nog terug?

Foto: Bridget Maasland poseert voor spiegel in zeer kort topje

De prachtige Bridget Maasland verwent haar volgers met een lekkere selfie in de spiegel. Voor de foto heeft ze een ontzettend kort shirtje aangetrokken.

Video: Bridget Maasland doet heel gek dansje in de straten van New York

Bridget Maasland is op een heerlijk tripje naar New York. En zoals altijd laat ze  zichzelf maar wat graag zien! Dit keer doet ze dat met een wel heel bijzonder dansje..

Video: Bridget Maasland biedt zichzelf aan bij vreemde mannen

Bridget Maasland was onlangs te gast bij Ruud de Wild. Hier biechtte ze op nog wel een keer te willen trouwen, en gooit ze zichzelf zelfs in de aanbieding..

Bridget Maasland verwent volgers met wulpse spiegel selfie

Zoals iedereen weet wilt Bridget Maasland veel van zich laten zien. Met een heerlijke foto in de kleedkamer zien we Bridget zeker.

Foto: Hierdoor weten we nú al dat deze bekende blondine het Paard in The Masked Singer is

Wie is het Paard in The Masked Singer? Hierdoor lijkt deze bekende blondine nú al te zijn ontmaskerd!
Bridget Maasland

Profiel

Geboortedatum: 9 november 1974
Sterrenbeeld: Schorpioen
Lengte: 1,71 meter
Gewicht: 63 kg
Kinderen: Ja, Mees Padberg (13)
Beroep: presentatrice
Relatie: Nee (was getrouwd met Pepijn Padberg)
Instagram: Bridget Maasland gebruikt Instagram onder de naam @bridgetmaasland

Foto's

Bridget Maasland
Bridget Maasland
Bridget Maasland