Sociale Schoonheden met o.a. Jennifer Hoffman en Nikkie Plessen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Het spijt ons verschrikkelijk. Terwijl het kwik blijft stijgen, kunnen wij helaas niet voor verkoeling zorgen. We geven de schuld aan onderstaande Sociale Schoonheden. Zie het met deze Instagramfoto’s van Jennifer Hoffman, Sylvana IJsselmuiden, Jutta Leerdam en Nikkie Plessen maar koel te houden!

Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman had haar contract bij 3 Op Reis nauwelijks getekend, en de coronacrisis barstte los. Voor werk op snoepreisjes gaan lukte dus een lange tijd niet. Bij gebrek aan beter is de blonde actrice ‘gewoon’ in ons eigen landje op reis gegaan. Kan ook best leuk zijn!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Hoffman (@jennifermaryhoffman) op

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen showt haar nieuwste zomerjurkje. Hij is spierwit, en zit boordevol stretch! Da’s extra mooi als je lijf er uitziet als dat van Nikkie!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) op

Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden heeft last van de hitte. Wat ze dan op zo’n bloedhete golfbaan doet, moet je niet aan ons vragen. Gelukkig biedt het dak van dit golfkarretje nog een klein beetje schaduw, anders was de presentatrice er slechter aan toe geweest!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana) op

Jutta Leerdam

Nee, dit is niet Puck Moonen, maar Jutta Leerdam! Schaatsers houden in het off-seizoen hun conditie op peil door op de racefiets te springen. De sprong van schaatspak naar wielerpakje is gelukkig klein!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam) op

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Gerelateerde berichten