Sylvana IJsselmuiden

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Sylvana IJsselmuiden

Presentatrice Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden is een Friese dame die we vooral kennen van haar werk voor filmpjeswebsite Dumpert.

Carrière Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden is geboren en getogen in Leeuwarden, Friesland. Hier volgde ze een havo-opleiding, waarna ze een studie Artiest Drama afrondde. Haar eerste televisiewerk was voor de zender van John de Mol, SBS6. Hier presenteerde ze shows, waaronder 'Uit Voorraad Leverbaar.' Na haar carrière bij SBS6 heeft Sylvana klussen gedaan voor XITE, Omrop Fryslân en RTL 4. Momenteel is Sylvana vooral te zien op het kanaal van Dumpert. Zo is ze een vaste verschijning in de filmpjesrubriek Dumpertreeten. Ook kan je Sylvana kennen van haar presentatiewerk voor de Autobahn F1 show, die uitgezonden wordt door het populaire online autoblad Autobahn.

Vriend Steijn Schothorst

Voor de reaguurders hebben we goed nieuws: de oh zo begeerde Sylvana is vrijgezel. IJsselmuiden heeft namelijk geen relatie meer met autocoureur Steijn Schothorst, zoon van autocoureur Jeroen Schothorst.

Sylvana IJsselmuiden was ernstig ziek

In 2020 onthulde Sylvana IJsselmuiden met een opvallend bericht op Instagram dat ze ooit baarmoederhalskanker overwonnen heeft. De blondine werd overspoeld door hartverwarmende reacties. Daar har Sylvana in het verleden nog nooit over gesproken. Of het mogelijk invloed heeft op haar kinderwens is niet bekend.

Sylvana als Mooiste vrouw van Nederland

FHM riep Sylvana IJsselmuiden in 2020 uit tot 'mooiste vrouw van Nederland'. De blondine werd geprezen om haar uitstraling als 'girl next door'. Ze is benaderbaar, one of the guys, maar tegelijk ontzettend mooi.

Nieuws

Video: Sylvana IJsselmuiden bezorgd om ballen in strak zusterspakje

De mooie Sylvana IJsselmuiden heeft heel wat talenten, maar ze houdt zich af en toe ook bezig met dokterspraktijken in een wel heel strak pakje...

Foto: Sylvana IJsselmuiden laat pluspunten zien op achterbank

De prachtige Dumpert-presentatrice Sylvana IJsselmuiden laat zich van haar beste kant zien. Dit keer doet ze dat op de achterbank.

Video: Sylvana IJsselmuiden onthult geheim achter strak lijf

De knappe Sylvana IJsselmuiden geeft eindelijk haar geheim achter dat prachtige lijf prijs!

Video: Topje Sylvana IJsselmuiden geeft enorm ‘inkijkje’ in sportcarrière

Sylvana IJsselmuiden houdt graag haar fans op de hoogte van de ontwikkelingen in haar leven en geeft graag een inkijkje. 

Foto: Sylvana IJsselmuiden verovert Zandvoort met veel te kort broekje

Sylvana IJsselmuiden is sinds gister aanwezig bij de F1 in Zandvoort om te kijken hoe Max Verstappen het doet. Maar iedereen kijkt meer naar haar, dan naar Max.

Foto: Sylvana IJsselmuiden showt goed ventilerend shirtje tijdens bloedhete boottocht

Sylvana IJsselmuiden is een van de knapste presentatrices van ons land. Dat zie je extra goed als ze weer een strak shirtje aan heeft.

Foto: Lekkende Sylvana IJsselmuiden maakt auto vies

Sylvana IJsselmuiden staat bekend als een van de mooiste dames van Nederland, maar ook wel als een van de meest onhandige. En dat merk je.

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt versierd door opgewonden chauffeur

Sylvana IJsselmuiden heeft de meest vrolijke Uber chauffeur aller tijden gevonden. Al lijkt hij wel heel vriendelijk te worden na een tijd. 
Sylvana IJsselmuiden

Profiel

Geboortedatum: 24 november 1994
Sterrenbeeld: Boogschutter
Lengte: 1,72 m
Beroep: model, presentatrice
Relatie: ja
Vriend: Steijn Schothorst
Familie: Sylvana IJsselmuiden heeft 1 zus en 2 broers
Kinderen: geen
Instagram: Sylvana IJsselmuiden gebruikt Instagram onder de naam @sylvana

Foto's

Sylvana IJsselmuiden
Sylvana IJsselmuiden
Sylvana IJsselmuiden