Sylvana IJsselmuiden

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Sylvana IJsselmuiden

Presentatrice Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden is een Friese dame die we vooral kennen van haar werk voor filmpjeswebsite Dumpert.

Carrière Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden is geboren en getogen in Leeuwarden, Friesland. Hier volgde ze een havo-opleiding, waarna ze een studie Artiest Drama afrondde. Haar eerste televisiewerk was voor de zender van John de Mol, SBS6. Hier presenteerde ze shows, waaronder 'Uit Voorraad Leverbaar.' Na haar carrière bij SBS6 heeft Sylvana klussen gedaan voor XITE, Omrop Fryslân en RTL 4. Momenteel is Sylvana vooral te zien op het kanaal van Dumpert. Zo is ze een vaste verschijning in de filmpjesrubriek Dumpertreeten. Ook kan je Sylvana kennen van haar presentatiewerk voor de Autobahn F1 show, die uitgezonden wordt door het populaire online autoblad Autobahn.

Vriend Steijn Schothorst

Voor de reaguurders hebben we goed nieuws: de oh zo begeerde Sylvana is vrijgezel. IJsselmuiden heeft namelijk geen relatie meer met autocoureur Steijn Schothorst, zoon van autocoureur Jeroen Schothorst.

Sylvana IJsselmuiden was ernstig ziek

In 2020 onthulde Sylvana IJsselmuiden met een opvallend bericht op Instagram dat ze ooit baarmoederhalskanker overwonnen heeft. De blondine werd overspoeld door hartverwarmende reacties. Daar har Sylvana in het verleden nog nooit over gesproken. Of het mogelijk invloed heeft op haar kinderwens is niet bekend.

Sylvana als Mooiste vrouw van Nederland

FHM riep Sylvana IJsselmuiden in 2020 uit tot 'mooiste vrouw van Nederland'. De blondine werd geprezen om haar uitstraling als 'girl next door'. Ze is benaderbaar, one of the guys, maar tegelijk ontzettend mooi.

Nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden kruipt over de vloer in kort broekje

Wie ligt daar op de grond? Charmant is anders, maar daar maakt Sylvana IJsselmuiden zich geen zorgen om...

Sylvana IJsselmuiden heeft kritiek op ‘versnellingspook’ van Lewis Hamilton

Sylvana IJsselmuiden zit Lewis Hamilton weer eens te pesten. Volgens Syl moet de coureur zich iets meer op zijn werk focusen, en minder met zijn 'versnellingspook' denken...

Foto: Sylvana IJsselmuiden zoent met blonde dame

Sylvana IJsselmuiden zit heerlijk te genieten van een lekker drankje op het terras. Ze komt iemand tegen die het aan tafel wel erg gezellig maakt. En sprekend op haar lijkt! Wie is dit?

Wauw: Sylvana IJsselmuiden was verreweg de mooiste onderdaan deze Koningsdag

Sylvana IJsselmuiden trekt weer eens alle aandacht naar zich toe. Niet echt eerlijk, want het was toch de verjaardag van de Koning? Op haar Instagram draait het maar om een ding: Syl zelf, en haar schilderkunsten natuurlijk.

Foto: Beschonken Sylvana IJsselmuiden zet Lewis Hamilton bij grof vuil

Sylvana IJsselmuiden heeft een geslaagde Koningsdag achter de rug. Van wilde foto's en beschonken toestanden tot gekke bekken en mooie plaatjes. 

Foto: Sylvana IJsselmuiden komt te vroeg met beklad gezicht

Voor Sylvana IJsselmuiden is Koningsdag alvast begonnen. Ze viert het al met volle teugen en overtuiging. Handig als je op wil vallen online. Zou dat ook de reden voor haar vieze gezicht  zijn?

Sylvana IJsselmuiden heeft uitleg voor plotselinge verleidelijke stem

Sylvana IJsselmuiden was de afgelopen tijd geveld door een zware longontsteking. Ze was hierdoor erg aangedaan en vooral haar stem is flink toegetakeld nog steeds. Het geeft haar wel een verleidelijk keelgeluid.

Opvallend: Sylvana IJsselmuiden geeft voorkeur aan minder kleding

Sylvana deelt regelmatig foto's van zichzelf in mooie outfits, maar ze heeft vaak duidelijk een mening welke haar mooier staat. 
Sylvana IJsselmuiden

Profiel

Geboortedatum: 24 november 1994
Sterrenbeeld: Boogschutter
Lengte: 1,72 m
Beroep: model, presentatrice
Relatie: ja
Vriend: Steijn Schothorst
Familie: Sylvana IJsselmuiden heeft 1 zus en 2 broers
Kinderen: geen
Instagram: Sylvana IJsselmuiden gebruikt Instagram onder de naam @sylvana

Foto's

Sylvana IJsselmuiden
Sylvana IJsselmuiden
Sylvana IJsselmuiden