Sylvana IJsselmuiden

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Sylvana IJsselmuiden

Presentatrice Sylvana IJsselmuiden

In 2020 sleepte ze al de titel ‘Mooiste vrouw van Nederland’ binnen, en nog altijd is Sylvana IJsselmuiden een van de fijnste vrouwen om naar te kijken als presentatrice. Ze werd bekend via Dumpert, maar inmiddels is Sylvana overal terug te vinden. De echte Friese werd geboren in Leeuwarden, op 24 november 1994. Ze heeft twee broers en een zus. Haar familie is super belangrijk voor Sylvana. Vooral pake en beppe (Fries voor opa en oma) betekenen veel voor haar. Sylvana is 1.72 meter lang. Sylvana spreekt vloeiend Fries, maar daarnaast ook Duits, Engels en Frans. Ze kan dus voor een internationale carrière gaan.

Sylvana IJsselmuiden Dumpert en Formule 1

Haar presenteercarrière begon Sylvana IJsselmuiden bij SBS 6, waar ze zichzelf in de kijker speelde van onder andere Omrop Fryslan en RTL 4. Ook ging ze aan de slag bij Dumpert. Wekelijks was ze te zien in de serie Dumpertreeten, waarin populaire video’s beoordeeld worden. Ze werd bekender en bekender en mocht daarna ook de Autobahn F1 Show presenteren voor het magazine Autobahn. Sylvana heeft een enorme passie voor alles wat snel is, dus dit was de perfecte klus voor de blondine. Naast haar presentatiewerk, is Sylvana ook model en heeft ze zelfs een paar kleine rollen als actrice gehad. Ook was ze in 2021 te zien in Expeditie Robinson.

Sylvana IJsselmuiden relatie en vriend Jonas

Lang was Sylvana IJsselmuiden erg geheimzinnig over of ze een relatie had of niet. Veel grapjes met een flirterig tintje deden veel van haar fans vermoeden dat ze nog op de markt was. Helaas voor hen bleek dit niet het geval, Sylvana had al lange tijd een relatie met autocoureur Steijn Schothorst. Toch bleek dit niet voor eeuwig, toen het stel na drie jaar tijd een punt achter de relatie zette. Sylvana IJsselmuiden was weer single, dus de jacht was weer geopend. Lang duurde dit niet, eind 2022 nam Sylvana haar nieuwe grote liefde mee naar een première. Sylvana IJsselmuiden heeft een relatie met Jonas. Zijn achternaam houdt ze bewust uit de media.

Sylvana IJsselmuiden en baarmoederhalskanker

Ook Sylvana heeft lastige periodes gekend in haar leven. Op haar 23e kreeg ze namelijk dew diagnose van baarmoederhalskanker. Ze heeft lang klachten ervaren en de behandelingen waren naar eigen zeggen erg pittig. Nadat alles over was, wist Sylvana erover te praten. Gedurende de periode dat ze ziek was, zat ze in de ontkenningsfase. Elk half jaar gaat ze voor controle naar het ziekenhuis.

Sylvana IJsselmuiden Instagram

Als er iemand is die je absoluut moet volgen op Instagram is het wel Sylvana IJsselmuiden. De knappe blondine deelt geweldige plaatjes op het sociale media platform waarbij ze niet schroomt om haar volgers af en toe heerlijk te verwennen. Ze wisselt foto’s van presentatieklussen af met spannende outfitjes en uitdagende partypics. Daarnaast staat Sylvana op Instagram ook bekend om haar humor, regelmatig heeft ze leuk contact met volgers en laat ze iedereen hiervan meegenieten. Je kunt Sylvana IJsselmuiden volgen op Instagram via @sylvana.

Nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden klaagt over véél te lange

Sylvana IJsselmuiden is gewend aan commentaar op haar foto's, en ze weet precies hoe ze dat uit moet lokken!

Sylvana IJsselmuiden wakkert F1-koorts aan met superstrak t-shirtje

De mooie presentatrice Sylvana IJsselmuiden kan niet wachten op de start van het nieuwe F1-seizoen. Daar zit ze al helemaal klaar voor. 

Foto: Voorovergebogen Sylvana IJsselmuiden laat zich diep in haar shirtje loeren in sportschool

Sylvana IJsselmuiden heeft maar weer eens van zich laten horen. Ze plaatst twee ontzettend mooie selfies op het internet.

Foto: Sylvana IJsselmuiden klampt zich vast aan flinke paal

Sylvana IJsselmuiden heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee laat ze zien dat ze een duidelijk probleem heeft. 

Foto: Sylvana IJsselmuiden gunt volgers uitzicht op haar ‘grote noten’

De bloedmooie Sylvana IJsselmuiden weet er altijd wel een feestje van te maken op haar foto's. En ook deze is geen uitzondering. 

Foto: Sylvana IJsselmuiden boos op volger na per ongeluk bekijken van ingezonden slurf-foto

Sylvana IJsselmuiden opende een foto die een fan haar had gestuurd, maar dat bleek iets heel anders te zijn dan ze verwachtte. 

Foto: Sylvana IJsselmuiden schaamt zich kapot voor haar hoogtepuntjes op Threads

Sylvana IJsselmuiden is nog niet zo handig met het nieuwe social media-platform Threads...

Video: Sylvana IJsselmuiden gaat op haar rug liggen en laat zich pletten

Sylvana IJsselmuiden heeft een momentje voor zichzelf genomen, onder een zware koffer. En dat ziet er best leuk uit.
Sylvana IJsselmuiden

Profiel

Geboortedatum: 24 november 1994 Sterrenbeeld: Boogschutter
Lengte: 
1,72 m
Beroep: Presentatrice, model
Relatie: Ja
Vriend: Jonas
Familie: Sylvana IJsselmuiden heeft één zus en twee broers
Kinderen: Geen
Instagram: Sylvana IJsselmuiden gebruikt Instagram onder de naam @sylvana

Foto's

Sylvana IJsselmuiden
Sylvana IJsselmuiden