Sylvana IJsselmuiden

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Sylvana IJsselmuiden

Presentatrice Sylvana IJsselmuiden

In 2020 sleepte ze al de titel ‘Mooiste vrouw van Nederland’ binnen, en nog altijd is Sylvana IJsselmuiden een van de fijnste vrouwen om naar te kijken als presentatrice. Ze werd bekend via Dumpert, maar inmiddels is Sylvana overal terug te vinden. De echte Friese werd geboren in Leeuwarden, op 24 november 1994. Ze heeft twee broers en een zus. Haar familie is super belangrijk voor Sylvana. Vooral pake en beppe (Fries voor opa en oma) betekenen veel voor haar. Sylvana is 1.72 meter lang. Sylvana spreekt vloeiend Fries, maar daarnaast ook Duits, Engels en Frans. Ze kan dus voor een internationale carrière gaan.

Sylvana IJsselmuiden Dumpert en Formule 1

Haar presenteercarrière begon Sylvana IJsselmuiden bij SBS 6, waar ze zichzelf in de kijker speelde van onder andere Omrop Fryslan en RTL 4. Ook ging ze aan de slag bij Dumpert. Wekelijks was ze te zien in de serie Dumpertreeten, waarin populaire video’s beoordeeld worden. Ze werd bekender en bekender en mocht daarna ook de Autobahn F1 Show presenteren voor het magazine Autobahn. Sylvana heeft een enorme passie voor alles wat snel is, dus dit was de perfecte klus voor de blondine. Naast haar presentatiewerk, is Sylvana ook model en heeft ze zelfs een paar kleine rollen als actrice gehad. Ook was ze in 2021 te zien in Expeditie Robinson.

Sylvana IJsselmuiden relatie en vriend Jonas

Lang was Sylvana IJsselmuiden erg geheimzinnig over of ze een relatie had of niet. Veel grapjes met een flirterig tintje deden veel van haar fans vermoeden dat ze nog op de markt was. Helaas voor hen bleek dit niet het geval, Sylvana had al lange tijd een relatie met autocoureur Steijn Schothorst. Toch bleek dit niet voor eeuwig, toen het stel na drie jaar tijd een punt achter de relatie zette. Sylvana IJsselmuiden was weer single, dus de jacht was weer geopend. Lang duurde dit niet, eind 2022 nam Sylvana haar nieuwe grote liefde mee naar een première. Sylvana IJsselmuiden heeft een relatie met Jonas. Zijn achternaam houdt ze bewust uit de media.

Sylvana IJsselmuiden Instagram

Als er iemand is die je absoluut moet volgen op Instagram is het wel Sylvana IJsselmuiden. De knappe blondine deelt geweldige plaatjes op het sociale media platform waarbij ze niet schroomt om haar volgers af en toe heerlijk te verwennen. Ze wisselt foto’s van presentatieklussen af met spannende outfitjes en uitdagende partypics. Daarnaast staat Sylvana op Instagram ook bekend om haar humor, regelmatig heeft ze leuk contact met volgers en laat ze iedereen hiervan meegenieten. Je kunt Sylvana IJsselmuiden volgen op Instagram via @sylvana.

Nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft het ontzettend warm! Ze trekt voor verkoeling haar shirt uit!

Video: Sylvana IJsselmuiden geniet van zon in luchtig zomerjurkje

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk dagje gehad op het water. En natuurlijk neemt ze haar volgers gezellig mee op dit avontuur. 

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Sylvana IJsselmuiden maakt flink reclame voor Friesland in strak shirtje

Als je naar deze foto kijkt snap je wel waarom iedereen zéér positief tegen Friese mensen aankijkt. Sylvana IJsselmuiden maakt altijd enorm goede reclame.

Sylvana IJsselmuiden verleidt klusjesman met foto van afgezakt topje

Sylvana IJsselmuiden kan er altijd van op aan, dat haar volgers voor haar klaar staan als ze iets nodig heeft. Ook nu weer!

Foto: Sylvana IJsselmuiden gaat aan de drank in weinig verhullend topje

Sylvana IJsselmuiden houdt wel van een drankje op zijn tijd. Soms moet je ook een beetje jezelf verwennen, vindt de presentatrice. Daarom staat ze nu ook verleidelijk op de foto met een lekke wijntje in haar hand. 

Foto: Sylvana IJsselmuiden krijgt haatmail na intiem kiekje met vijand van Max Verstappen

De Nederlandse presentatrice Sylvana IJsselmuiden maakt volgers woedend door het delen van een intieme foto met Lewis Hamilton! De haatmail stroomt binnen...

Foto: Sylvana IJsselmuiden verklaart afwezigheid met schokkend kiekje

Sylvana IJsselmuiden leek haast vermist, zo stil was het op haar Instagram account. De presentatrice deelt nu de schokkende reden waarom ze was verdwenen!
Sylvana IJsselmuiden

Profiel

Geboortedatum: 24 november 1994 Sterrenbeeld: Boogschutter Lengte: 1,72 m
Beroep: Presentatrice, model
Relatie: Ja
Vriend: Jonas
Familie: Sylvana IJsselmuiden heeft één zus en twee broers
Kinderen: Geen
Instagram: Sylvana IJsselmuiden gebruikt Instagram onder de naam @sylvana

Foto's

Sylvana IJsselmuiden
Sylvana IJsselmuiden
Sylvana IJsselmuiden