Zo zou Max Verstappen heten als hij de achternaam van zijn moeder aanneemt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lewis Hamilton heeft onlangs zijn naam veranderd om ook de achternaam van zijn moeder te eren. Ineens heet hij Lewis Hamilton Larbalestier. Klinkt toch héél anders ineens! Hoe zou Max Verstappen eigenlijk heten als hij de naam van zijn moeder zou aannemen?

Eigenlijk is het een heel gek gezicht: sporthelden die je al hun hele carrière kent, die ineens een andere naam gaan dragen. Alsof je ineens opnieuw kennis met ze maakt. Lewis Hamilton veranderde onlangs zijn naam naar Lewis Hamilton-Larbalestier. Hij voegde de achternaam van zijn moeder toe, om haar te eren. Het zou verwarrrend zijn als meer beroemde sporters dit ook gingen doen!

Max Verstappen en moeder Sophie Kumpen

Zie je het al voor je? Max Verstappen Kumpen? Klinkt toch een stuk minder aerodynamisch. Zo zou de wereldkampioen F1 heten als hij de achternaam van zijn moeder Sophie Kumpen aan zou nemen. Sophie Kumpen is een Belgische kartracer, en zeker geen moeder om je voor te schamen! Op onderstaande foto zie je hoe de moeder van Max Verstappen eruit ziet.

Hamilton heet voortaan Larbalestier

De 37 jarige F1 coureur had dit aangekondigd tijdens een interview in Dubai. ”Mijn moeders naam is Larbalestier en ik sta op het punt om dat aan mijn naam toe te voegen”. Lewis gaf als reden dat hij dit wilde omdat hij niet begrijpt waarom de vrouw haar naam kwijtraakt tijdens het huwelijk. Lewis Hamilton woonde bij zijn moeder tot hij 12 was. Een mooi gebaar van de coureur, hij benadrukt duidelijk dat hij het er niet mee eens is dat vrouwen hun naam kwijtraken, net zoals Lewis zijn wereldtitel kwijtraakte. Lewis Hamilton heet dus sinds kort niet meer Lewis Hamilton, maar ‘Lewis Hamilton-Larbalestier’. En dat is even wennen!

Lees ook: Max Verstappen haast naar dokter met vriendin Kelly Piquet

Formule 1-coureurs staan op voor Oekraïne

Ook de formule 1 coureurs staan op voor Oekraïne. Iedereen laat zich horen voor het land waar op dit moment een heftige oorlog gaande is. Iedereen heeft inmiddels een steun in de rug gegeven aan het land. Zo ook de coureurs van de F1. Onder andere Max Verstappen plaatst een foto van alle coureurs met elkaar. Ze hebben allemaal een shirt aan met ‘No war’. De coureurs staan achter de vlag van Oekraïne. Een mooi gebaar dus, van de topsporters. Alleen één ding was opvallend, Lewis Hamilton, of moeten we zeggen Lewis Hamilton-Larbalestier, stond niet op de foto. Zou hij het niet belangrijk genoeg vinden? Dat kan je je haast niet voorstellen. Er gaan ook geruchten dat Hamilton de foto maakt, maar dat is meer als grap bedoeld, aangezien je Hamilton niet gaat neerzetten als een of andere fotograaf. Dus het grote raadsel van de foto is; Waar is Hamilton?

Max Kumpen ontmoet Memphis Schensema

Max Verstappen-Kumpen en Memphis Depay-Schensema zijn onlangs samen gespot. Ze plaatsten beiden foto’s op hun Instagram over hun ontmoeting. Het is duidelijk te zien dat de twee Nederlandse topsporters het goed met elkaar kunnen vinden. Zo plaatst de spits van Fc Barcelona op Instagram; ”With the champ! #Dutchlions”. Duidelijk is dat de twee blij zijn om elkaar te zien en even een praatje te kunnen maken. Ook Max plaatst een video ervan op Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!