Max Verstappen haast naar dokter met vriendin Kelly Piquet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max verstappen moest noodgedwongen in de auto naar de dokter racen met zijn vriendin Kelly Piquet. Wat is er aan de hand?

Het was even spannend voor coureur Max Verstappen. Hij moest keihard rijden om op tijd bij de dokter te zijn. Gelukkig heeft hij genoeg ervaring met hard rijden in auto’s, dus kwam hij hartstikke op tijd voor zijn afspraak. Maar waarom moest Max precies met Kelly naar de dokter? Was er iets ergs gebeurt? Is Kelly ernstig ziek? Of staan er juist mooiere dingen  op de agenda voor het koppel? Ze zijn al weer even een tijdje samen, dus wie weet is het gewoon tijd voor het eerste kindje van het bekende autosportkoppel. Mensen reageerden gelijk vol spanning en enthousiasme toen bekend werd dat Max met spoed Kelly naar het ziekenhuis bracht. Maar wat is er nu allemaal exact aan de hand?

Lees ook: Schokkend: Kelly Piquet heeft groot deel salaris Max Verstappen al uitgegeven

Max blijkt op foto de zieke puppy te zijn

Uiteindelijk blijkt dat Max de zieke puppy is en niet Kelly. Een zwangerschap staat dus niet op de planning. Maar wat is er dan wel precies aan de hand? Nou, Max heeft een beetje last van een oorontsteking. Met flinke pijn moest hij naar de dokter. En Kelly moest natuurlijk mee, aangezien ze zo zorgzaam is. Kelly is wel een stukje ouder dan Max, dus wellicht dat haar moedergevoelens ook een klein beetje op begonnen te spelen. Ze zorgt in ieder geval goed voor Max. Dat is ook wel fijn als je ziek bent, een beetje vertroeteld worden door een mooie dame. Wat dat betreft kan de zieke Max Verstappen het een stuk slechter treffen met zo’n lieve vriendin.

Kelly Piquet is het totaalplaatje als vriendin

Max Verstappen heeft het wel extreem goed getroffen met vriendin Kelly Piquet. Niet alleen is het lieve model erg zorgzaam voor de beroemde coureur. Ook is Kelly natuurlijk de knapste privé-zuster die je maar kan hebben. Als ze Max vertroeteld in dezelfde aantrekkelijke pakjes die ze wel eens voor haar foto opdrachten aan doet, dan heeft Max, zelfs met zijn oorontsteking, helemaal niks te klagen. Die kan de komende week heerlijk op de bank liggen, terwijl Kelly alles voor hem regelt. Voor de druk bezette Formule 1 coureur moet dat ergens een klein beetje als vakantie voelen. Als je de oorpijn niet meetelt dan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Herstelt Max Verstappen op tijd voor nieuwe seizoen?

Een nare oorontsteking kan je nog wel eens lang last van hebben als het tegen zit. Nu lijkt het er wel op dat Max lang en breed op tijd hersteld is tegen de tijd dat zijn  eerste race op de planning staat. Maar het zou toch knap vervelend zijn als hij met oorpijn achter het stuur moet kruipen. Dat is niet bepaald bevorderlijk voor zijn prestaties op de baan. Het is maar goed dat Kelly hem meegesleept heeft naar de dokter. Dat heeft de prachtige brunette goed ingeschat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.