Video: Romy Monteiro gaat met benen wijd voor kletsnat uitzicht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Thailand is voor Romy Monteiro een hele hete bestemming en niet alleen vanwege het weer. Nee, ook vanwege haar pittige foto’s en video’s!

Met benen gespreid gaat Romy Monteiro op beeld

De oogverblindende Romy Monteiro en haar vriend, Jasper, zijn al een tijdje op hun vakantiebestemming in Thailand. Daar doen ze allerlei leuke en spannende activiteiten. Ze staan er soms zelfs extra vroeg voor op! Romy lijkt alles eng te vinden, maar doet heel hard haar best om die angsten te overwinnen. Tot nu toe gaat het haar gelukkig heel goed af. Ze heeft uiteraard ook haar dappere vriend die haar er doorheen helpt. Naast al die activiteiten, moet er natuurlijk ook tijd zijn om tot rust te komen en op te laden. Gelukkig pakken Romy en Jasper die momentjes ook. De zangeres plaatst onlangs nog een hele reeks aan video’s op haar Instagram verhaal waaruit blijkt dat ze, naast actieve dingen doen, ook even rustig aan het strand hebben kunnen liggen. De brunette ligt op een handdoekje in het zand terwijl Jasper een frisse duik neemt in het helder blauwe water. Romy besluit te filmen en begint met het filmen van haar knieën, maar al snel spreidt ze haar benen zodat ze de oceaan kan zien waar haar vriend in ronddobbert.

Romy Monteiro heeft er zin in tijdens aanraking

Dit artikel staat helemaal in teken van uitrusten. Onlangs schreven we over hoe Romy geen droeg op haar vakantie in Thailand. Daar komen een paar activiteiten voorbij, maar vandaag mag de zangeres even helemaal tot rust komen. Nadat ze al die spannende dingen heeft gedaan en haar angsten heeft overwonnen, is het natuurlijk ook wel nodig om weer even te relaxen. Romy doet dat op verschillende manieren. Hierboven was al te lezen dat ze samen met haar vriend even lekker heeft genoten van de zon, de zee en het strand. In de volgende video komt ze weer op een andere manier tot rust. Jasper filmt zijn vriendinnetje terwijl ze verleidelijk en ondeugend de camera in kijkt. Hij vraagt aan Romy of ze er zin in heeft en ze knikt. Wat niet zichtbaar is, is dat Romy op hele plekken wordt aangeraakt tijdens die video. Daar kom je pas achter wanneer je de tekst erbij leest. Romy werd namelijk, tijdens die video, heerlijk gemasseerd en ze lijkt er intens van te kunnen genieten. Dat is nog eens tot rust komen!

Romy Monteiro laat zich pijnigen voor spannende foto’s

Het voordeel van een fotograaf als vriend, is dat er altijd mooie foto’s van je gemaakt worden. Het nadeel van een fotograaf als vriend, is dat er ál…tijd… mooie foto’s van je gemaakt worden. Romy lijkt er blij mee te zijn dat haar lieve vriend Jasper zulke goede foto’s weet te maken, maar af en toe zit er veel meer achter zo’n foto dan wat achteraf zichtbaar is. De brunette plaatst een serie van prachtige foto’s van zichzelf op haar Instagram. Ze leunt ontzettend mooi tegen een grote palmboom aan terwijl het licht perfect op haar valt, maar na elke mooie foto plaatst ze ook een foto waar de pijn in haar gezicht heel duidelijk is. Met je huid tegen zo’n palmboom leunen, is vast geen pretje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!