Foto: Romy Monteiro draagt geen tijdens vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Romy Monteiro waagt zich op vakantie aan een wit jurkje, maar niet zomaar een wit jurkje. Nee, ze draagt er helemaal niks onder… en dat is te zien!

Romy Monteiro laat zich zien in dun jurkje

Laten we beginnen met vaststellen dat Romy Monteiro een prachtige vrouw is! Ze heeft een heel mooi gezichtje en een heerlijk lijf. Daar kan niemand omheen. Momenteel is deze mooie brunette op vakantie in Thailand. Ze zit op Krabi waar ze intens aan het genieten is van de uitzichten, het eten en haar gezelschap, Jasper. Het is heerlijk warm in Thailand en daarom kan Romy al haar favoriete jurkjes lekker uit de kast… uh… koffer trekken. Dat doet ze dan ook uitgebreid. Ze maakt een video van zichzelf in de spiegel in haar hotelletje. Ze heeft een heel dun, wit jurkje zonder bandjes meegenomen naar haar prachtige vakantie bestemming. Dat jurkje heeft ze aangetrokken voor de video. Ze draait een paar rondjes en het licht valt precies op haar gebergte. Dat Romy topzwaar is, wordt maar weer bewezen. Trouwens, Romy; ’topzwaar’ betekent gewoon dat je een goedgevuld topje hebt! En daar is niks van gelogen. Zeker als je onderstaande beelden bekijkt.

Romy Monteiro draagt piepklein badpakje tijdens het zonnen

Thailand is een prachtige vakantiebestemming. Je kunt er enorm goed cultuur snuiven, maar zonnen en zwemmen is natuurlijk ook mogelijk. Romy en haar vriend Jasper hebben er even de zon opgezocht tijdens deze koude wintermaanden en vermaken zich hartstikke goed. Dat blijkt wel uit alle foto’s en filmpjes die Romy op haar Instagram plaatst. Ze laat haar leuke huisje zien en filmt en fotografeert alle leuke activiteiten die ze samen doen. Wat daar ook bij hoort is natuurlijk genieten van de heerlijke zon en dat doe je niet in een dikke jas of trui. Romy heeft duidelijk flinke plannen wat betreft bijbruinen, dus trekt ze haar nieuwe paarse zwemkleding aan. Het broekje bestaat bijna alleen maar uit touwtjes en het topje bedekt haar met slechts twee kleine gordijntjes. De kleur staat de brunette geweldig! Ze filmt zichzelf in het kleine setje in de spiegel van haar hotelkamer. Haar plan is om te gaan zwemmen, maar dan komt ze erachter dat er allerlei dieren in de rivier leven, waardoor ze een klein beetje bang geworden is. Ze besluit dus toch maar het zwembad in te duiken en laat zich van achteren filmen!

Kletsnatte Romy Monteiro geniet intens op deze foto

Het is intussen wel bekend dat topzware Romy Monteiro flinke jongens heeft aan de voorkant. Dat weet ze zelf ook, want ze laat ze graag zien aan op haar sociale media! Hierboven was even te lezen dat Romy een beetje bang was voor de dieren die in de rivier leven in Thailand, maar ze besluit toch een duik te nemen. Ze laat zich fotograferen terwijl ze duidelijk intens van het heerlijke water en weer geniet. Wat een prachtige foto dit, Romy!

Romy Monteiro intens genieten

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.