Video: Boerin Annemiek Koekoek werd omgekocht met ongepaste foto en 5000 euro

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek Koekoek leek altijd zo onschuldig, maar nu blijkt ook zij gewoon te koop te zijn. Is niks meer heilig?

Annemiek Koekoek werd in één klap een bekende boerin na haar deelname aan het gezellige Boer zoekt VrouwAlleen had het voor Annemiek een aantal onbedoelde bij effecten. En daar heeft ze tot op de dag van vandaag nog steeds last van. Zo zijn er namelijk vele mannetjes die Annemiek allerlei verzoeken versturen. Zo proberen ze Annemiek voor zich te winnen. Vaak met flinke bedragen. Annemiek kan vooral hard lachen om al die verzoekjes, maar toch gaat ze er ergens wel van twijfelen. Dat legt ze allemaal uit in de podcast Single Talk. 

Lees ook: Foto: ‘Glamour Boerin’ Annemiek Koekoek poseert zonder overalls

Annemiek van Boer zoekt vrouw sluit aan bij podcast Single Talk

Annemiek Koekoek schoof aan bij de podcast Single Talk van Jasmine Sendar en Carolina Dijkhuizen. de podcast gaat, zoals de titel al doet vermoeden, over het single leven en alles wat daarbij komt kijken. Zo ook bijvoorbeeld daten en mannen. En laat BZV-ster Annemiek nu alles daar vanaf weten. Er wordt haar het hemd van het lijf gevraagd. Natuurlijk over Boer Zoekt Vrouw, maar ook over haar leven, vooral haar liefdesleven, na het programma. En Annemiek doet daar een flinke onthulling.

Ongepaste foto’s voor BZV-ster Annemiek

Zo krijgt Annemiek regelmatig te maken met foto’s, die inmiddels bekend staan als een ‘Marc Overmars’. sieren haar scherm te pas en te onpas. De eerste ongepaste foto die Annemiek ooit kreeg was meteen een heftige. Er zat namelijk gelijk een verzoek bij om af te spreken voor welgeteld 5000 euro. Annemiek moest even bij zichzelf te raden gaan wat ze ging doen. Van zoveel geld ga je toch wel snel twijfelen. Maar ze is uiteindelijk niet op het verzoek in gegaan.

Zulke verzoeken kreeg ze nooit bij de foto’s van Boer zoekt vrouw

Maar met een ‘nee’ nam de aanbidder van Annemiek niet zomaar genoegen. Hij stuurde niet alleen foto’s, maar ook filmpjes van dat hij vastgebonden was. En wat deed Annemiek? Die heeft deze filmpjes gewoon met haar vriendinnen gedeeld. Die konden meegenieten van de vreemde video’s die Annemiek allemaal binnen kreeg.

Boerin Annemiek deelt graag haar plezier

Meestal houdt Annemiek de vreemde verzoekjes die ze binnen krijgt voor zichzelf, maar als het echt grappig is gaat het direct in de app richting haar vriendinnen. En die kunnen absoluut meegenieten van de gekke appjes die Annemiek binnen krijgt.

Kan boerin Annemiek nog liefde vinden na BZV?

Annemiek geeft in de podcast aan dat best wel veel moeite heeft met daten. Het vinden van een relatie na Boer Zoekt Vrouw blijkt vies tegen te vallen. Misschien dat de liefde er dus voorlopig nog niet in zit voor Annemiek. Maar ach, ze kan op zijn minst nog eraan verdienen als ze al die mannetjes zat is.

Wat vindt Annemiek zelf van al die vieze berichtjes?

Annemiek kan zelf wel enorm lachen om alle berichten die ze binnen krijgt. Helemaal omdat ze er eigenlijk niet zoveel mee doet. Soms gaan ze naar de vriendinnen app, maar veel meer dan dat gebeurt er dan ook niet. Annemiek is dus nog steeds vrij onschuldig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!