Foto: ‘Glamour Boerin’ Annemiek Koekoek poseert zonder overalls

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek Koekoek is even van haar boerderij weggelokt voor een fotoshoot! De boerin had voor één keertje even geen overalls aan…

Boerin Annemiek heeft een grote stap gezet. De boerin, die bekend werd dankzij haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw, draagt in het dagelijks leven altijd een overall. Deze maakte tijdelijk plaats voor meer fotogenieke outfits. Ze mocht namelijk voor tijdschrift LINDA richting de hoofdstad: ”Voel mij vandaag wel echt de glamour boerin, met de taxi naar Amsterdam voor een fotoshoot!”. 

Boerin Annemiek poseert voor LINDA

Zo enthousiast hebben we Annemiek Koekoek lang niet gezien. De boerin zet haar Instagram stories vol met verslag van de middag. ”Super leuke ervaring, fotoshoot voor de @Linda”. Poseren voor LINDA, da’s toch wel een mijlpaal in haar BN’er-bestaan. In de Linda staan doorgaans toch mensen die iets betekenen in de Nederlandse showbiz. Dus dit is een compliment voor boerin Annemiek. Haar eerste echte fotoshoot; Zonder overall dus! En Annemiek is erg blij met de fotoshoot, ze is helemaal in haar element. En het is haar gegund. Want ze is natuurlijk een mooie verschijning. Dus let binnenkort op in de winkel; Misschien zie je Annemiek wel liggen!

Lees ook: Foto: Boerin Annemiek schept op over haar uiers

Annemiek niet alleen boerin

Annemiek is niet alleen boerin. De bekende boerin deelt foto’s via Instagram waarop te zien is hoe ze aan het paardrijden is. En niet zomaar paardrijden, het ziet er behoorlijk professioneel uit! Ze zet erbij; Ik kan ook nog af bellen😅 met deze gedachte heb ik gisteren de hele dag rond gelopen. Na een pauze van twee jaar weer met Micky op concours en ik was zenuwachtig 😂🤣! Met 16 strafpunten mee doordat ik het parcours even kwijt was 🙈 is er zeker ruimte voor verbetering maar wat ben ik blij met mijn Micky ❤️Annemiek is dus heel blij dat ze weer heeft kunnen paardrijden. Met haar lieve paard ‘Micky’.

Annemiek wint mooie prijs

Annemiek heeft onlangs een mooie prijs gewonnen. Namelijk voor ‘Vrouw in de media 2021’. Zo plaatst ze hiervan een foto op Instagram; ”Bedankt allemaal voor het stemmen! #vrouwindemedia #2021 #Drenthe”. Aan de foto te zien, is ze razend blij met de prijs. Die lach krijgt ze voorlopig niet meer van haar gezicht. En het is haar gegund, want ze is natuurlijk ook gewoon een hele leuke verschijning.

Annemiek deed mee aan Expeditie Robinson

Ook deed Annemiek natuurlijk mee aan het razend populaire survival programma Expeditie RobinsonIn het programma was onder andere te zien hoe moeilijk Annemiek het had op sommige momenten, maar hoe ze zichzelf er ook weer doorheen wist te slepen. Want het is een mega sterke vrouw, laten we dat niet vergeten. Ook heeft Annemiek als eerste toegegeven dat ze sinds haar deelname aan de Expeditie een veel hoger libido heeft. Ze sprak hier tijdens het programma openlijk over.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!