Maan wil dat je blijft slapen… Snelle ook trouwens.

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het gaat goed met Maan. Haar nieuwe single Blijven Slapen is een regelrechte hit. Het nummer dat ze samen met Snelle heeft gemaakt gaat als een raket. Om dat te vieren nodigt Maan je uit om bij haar te blijven slapen. Wel samen met Snelle dan. 

Je hoort het goed, je kan binnenkort bij zangeres Maan de Steenwinkel blijven slapen. Wel met je partner. En met Snelle. En met 4 andere koppels en mogelijk hun kinderen… Maar hey, het is iets. Maan en Snelle verloten 5 overnachtingen op een toffe plek in Drenthe. Wat je kan verwachten tijdens je overnachting? Kampvuren, lekker eten, drank in overvloed en waarschijnlijk een tof optreden van Maan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Blijven Slapen

Om haar nieuwe single te promoten verloot Maan een wel heel bijzondere overnachting. Op Instagram geeft ze een plekje weg voor haar logeerpartijtje. Daarvoor moet je natuurlijk wel eerst haar nieuwe nummer delen. Maar dat is een kleine moeite voor een tof weekendje weg met de zangeres. Voor wie Maans nieuwe nummer nog niet geluisterd heeft, check de muziekvideo, met een bijzondere rol voor Chantal Janzen, hieronder. Maan heeft er in ieder geval al zin in. Op Instagram zegt ze nog “See you there slaapkopjes.”

Snelle & Maan: The Voices of Holland

Behalve hun nieuwe single hebben de twee sterren nog meer met elkaar gemeen. Ze kennen elkaar al best lang en hebben een enorme klik. Daarom was samen een nummer maken ook een logische volgende stap. Daarbij hebben ze allebei een bijzondere relatie met het televisieprogramma The Voice of Holland. Zo is Snelle bijvoorbeeld het nieuwe gezicht van The Voice Kids. Hij mag aanstormende jonge talenten gaan helpen zichzelf te ontwikkelen als coach.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Ook trad het duo op in de vorige aflevering van The Voice. Maan heeft natuurlijk een bijzondere band met de talentenjacht, die ze in 2016 zelf won. De studio’s van het programma voelen aan als thuiskomen. Maan en Snelle mochten Blijven Slapen zingen tijdens de liveshows en dat klonk best goed. Geraldine Kemper mocht vooraf de twee artiesten nog even interviewen. De chemie tussen Maan en Geraldine spat ervan af. Wie weet of Maan binnenkort wel aan Geraldine vraagt of ze wil blijven slapen?

Ontbijt op bed

Een ding is zeker, na het blijven slapen zal Maan klaarstaan om een lekker ontbijtje te brengen op bed. Maan heeft namelijk wat met ontbijt. In de Youtube serie The Voice of Holland Ontbijtsessies, te zien op het kanaal van de populaire talentenjacht, helpt Maan iedere ochtend vier zangtalenten zichzelf verder te ontwikkelen. Maan helpt de zangers en zangeressen met het schrijven van nummers, het ontwikkelen van hun stem en andere problemen waar ze tegenaan lopen. Haar eigen show, los van het televisieprogramma, waar ze als coach optreed. Misschien is dit wel het voorteken dat Maan binnenkort als coach aan gaat schuiven op Tv. The Voice of Maan dus, maar dan met een lekker ontbijtje erbij.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.