Chantal Janzen

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Chantal Janzen

Presentatrice Chantal Janzen

Chantal Janzen is een van de meest veelzijdige vrouwen op de Nederlandse televisie. Ze is actrice, presentatrice, zangeres en zelfs musicalster. Ze werd geboren in 1979 en is sinds 2001 op de televisie te zien. Chantal Jansen is actrice en heeft onder andere in de film Alles is Liefde gespeeld. Daarnaast speelde ze veel in musicals. Onder andere in de musical Hamelen en de Nederlandse versie van Saturday Night Fever had Janzen hoofdrollen. Later in haar carrière besluit ze de richting van presentatie op te gaan. Dit begint bij de AVRO waar onder andere het Gouden Televizier-Ring Gala door Chantal Janzen gepresenteerd wordt. Via de AVRO komt Chantal bij RTL terecht. Hier verzorgt ze de presentatie van verschillende talentenshows. Ze won drie zilveren Televizier-Sterren voor beste tv-presentatrice. In 2017 krijgt ze haar eigen personalityshow, &Chantal. Daarnaast heeft ze met &C een eigen tijdschrift.

Chantal Janzen leeftijd en relatie

De leeftijd van Chantal Janzen zal je wellicht verbazen. De presentatrice is geboren op 15 februari 1979. De blondine is geweldig in het verbergen van de jaren. Ze is in 2014 in het huwelijksbootje gestapt met haar droomman, Marco Geeratz. Ze hebben samen twee kinderen, zoontjes James en Bobby. Daar komen nog drie kinderen bij uit een eerdere relatie van Marco: Esmée, Isaa en Zion.

Chantal Janzen The Voice of Holland

Vanuit de RTL kwam Chantal Janzen in 2019 bij The Voice of Holland terecht. Na Everybody Dance Now, Dance Dance Dance en The Talent Project was het al de vierde talentenshow die de Tegelse presenteerde. Ze presenteerde het twee seizoenen met veel plezier. Begin 2022 werd The Voice echter gestopt vanwege grensoverschrijdend gedrag. Chantal Janzen gaf aan van niks te weten. In een reactie zei ze niet aan een doorstart te denken, en mee te leven met de slachtoffers. Later kwam ze terug op het eerste deel van de uitspraak en hoopte ze toch op een terugkomst van het format.

Nieuws

Foto: Chantal Janzen laat volgers de inhoud van haar jasje zien

De knappe presentatrice Chantal Janzen laat iedereen kennis maken met de inhoud van haar jasje. En dat beviel prima!zzzz

Chantal Janzen maakt zeer pikante opmerking over privé foto met benen wijd

Chantal Janzen deelt een foto waarop ze haar benen wagenwijd open heeft. Dit roept allemaal vragen op bij haar volgers. Chantal doet er dan nóg een schepje bovenop...

Foto: Chantal Janzen viste gebruikt rubbertje uit prullenbak

Chantal Janzen deelt op haar Instagram deze week een aantal bijzondere verhalen. En die moet je gewoon even tot je hebben genomen.

Video: Chantal Janzen verrast beschaamde man met twee flinke tomaten

Chantal Janzen weet een man te verrassen met twee flinke stukken fruit. De rest van het publiek ook trouwens. 

Chantal Janzen krijgt enorme lading reacties na bloedmooie foto

Chantal Janzen is blij met zichzelf, en laat dat zien op Instagram. Haar volgers zijn op slag verliefd...

Foto: Chantal Janzen maakt man boos met zeer zeldzaam kiekje uit privé collectie

Presentatrice Chantal Janzen trekt een paar kiekjes uit de oude doos die nog nooit verschenen op haar Instagram. Haar man is er niet al te blij mee...

Foto: Chantal Janzen negeert werkgever met zéér eerlijke foto

Chantal Janzen heeft een beetje een slechte ochtend. Ze is met een verkeerd been uit bed gestapt en haar gesponsorde koffie helpt voor geen meter.

Video: Radeloze Chantal Janzen geïntimideerd door piepjonge danser

Chantal Janzen is radeloos na een confrontatie met een véél jongere danser...
Chantal Janzen

Profiel

Leeftijd: 15 februari 1979
Sterrenbeeld: Waterman
Geboren: Tegelen, Nederland
Relatie: Ja, Marco Geeratz 
Familie: Marco Geeratz (man), Bobby en James (kinderen), Esmée, Isaa en Zion (stiefkinderen), John en Joke (ouders)
Beroep: Actrice, musicalster, presentatrice, zangeres en televisieproducente
Instagram: Chantal gebruikt Instagram onder de naam @chantaljanzen.official

Foto's

Chantal Janzen
Chantal Janzen
Chantal Janzen