Chantal Janzen

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Chantal Janzen

Presentatrice Chantal Janzen

Voor haar laatste programma, Chantal komt werken, ging ze allerlei beroepen uitproberen. Zo werkte ze een dag als vuilnisvrouw en verpleegkundige. Naast haar knappe acteer- en presenteerprestaties is ze ook bekend om haar goede looks. Voor beide heeft ze al veel awards in de wacht gesleept!

#Chantal komt werken

De hashtag voor Chantal’s nieuwe programma zorgde voor flink wat verwarring in de hoofden van menig kijker: wat staat er nou in die hashtag? Ook Chantal zelf was dit niet ontgaan, en heeft als bedankje voor het kijken een toepasselijke video online gezet!

Scherpe uitspraken

Chantal is zeker niet op haar mondje gevallen! Zo kent iedereen wel haar uitspraak ‘wat kan ze hockeyen hè, die meid’, nadat tophockeyster Fatima Moreira de Melo net de longen uit haar lijf had staan zingen. Dat ze gevat is zie je ook aan haar social media kanalen, waar ze regelmatig met een leuke én eerlijke caption over haar leven uit de hoek komt.

Chantal Janzen relatie

Degenen die graag een kans zouden willen maken bij Chantal moeten helaas toch verder zoeken: ze heeft al sinds 2006 een relatie met Marco Geeratz, een zelfstandig ondernemer. Ze kennen elkaar al vanuit hun geboortedorp Tegelen. Samen hebben ze twee zoontjes, James en Bobby. Marco heeft uit een eerdere relatie nog drie kinderen. Samen zijn ze erg gelukkig met hun samengestelde gezin, waar ze ieder jaar nog met z’n allen mee op vakantie gaan, ook al is het oudste ‘kind’ al ver in de 20! Voordat de presentatrice gelukkig werd met Marco, was ze onder andere samen met Roel Kyvelos en Johnny de Mol.

Nieuws

Foto: Wordt Chantal Janzen bedrogen door man Marco Geeratz?

Marco Geeratz is officieel de domste man van Nederland. Tenminste, als de geruchten die nu verspreid worden door juicekanalen waar blijken te zijn. Als man van Chantal Janzen heb je toch nul redenen om met andere vrouwen het bed in te duiken?

Foto: Chantal Janzen daagt volgers uit met groen sportpakje

Chantal Janzen heeft een nieuwe outfit voor in de sportschool! Met dit pakje gaat ze sowieso hoge ogen gooien en bovendien voor véél afleiding zorgen...

Video: Marieke Elsinga regelt per ongeluk date met Chantal Janzen

Marieke Elsinga laat iedereen meegenieten van een verschrikkelijk ongemakkelijk telefoongesprek met Chantal Janzen. Ze weet er op onnavolgbare wijze een date met de blonde presentatrice uit te slepen !

Foto: Chantal Janzen bewondert zichzelf in strakke leren broek

Chantal Janzen zit lekker in haar vel, en haar eigen broek. Op Instagram onthult ze erg graag alles over haar nieuwste aanwinst. Onder meer hoe die zit. Hier heeft ze weinig woorden en vooral een belangrijke daad voor nodig!

Video: Chantal Janzen geniet van frikandel tijdens eerste date

Chantal is zo'n BN'er die eigenlijk heel gewoon is gebleven. Ze kijkt net als de rest van Nederland elke avond televisie en deelt dan haar mooiste beleving. 

Zeldzame foto van piepjonge Chantal Janzen duikt ineens op

Toen Chantal Janzen net bekend werd, had ze een héél ander imago dan nu. Ineens dook er een zeldzame foto uit deze tijd op. Het meest aparte detail: Chantal deelde deze foto niet zelf...

Opgedofte Chantal Janzen bewijst met deze hilarische foto het gelijk van Johan Derksen

Chantal Janzen en Johan Derksen hadden geen grotere tegenpolen kunnen zijn, maar soms zijn ze het verassend genoeg met elkaar eens. 

Foto: Chantal Janzen mag van haar man in deze outfit niet de straat op

Chantal Janzen is niet vies van een uitschietertje op modegebied. Je zou denken dat haar man een hoop gewend is inmiddels. Toch trekt hij nu echt de grens: met zo'n heftig broekje mag Chantal écht niet over straat van hem!
Chantal Janzen

Profiel

Leeftijd: 15 februari 1979
Sterrenbeeld: Waterman
Geboren: Limburg, Nederland
Relatie: ja, Marco Geeratz 
Familie: Marco Geeratz (man), Bobby en James (kinderen), Esmée, Isaa en Zion (stiefkinderen), John en Joke (ouders)
Beroep: Actrice, musicalster, presentatrice, zangeres en televisieproducente
Instagram: Chantal gebruikt Instagram onder de naam @chantaljanzen.official

Foto's

Chantal Janzen
Chantal Janzen
Chantal Janzen