Chantal Janzen

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Chantal Janzen

Presentatrice Chantal Janzen

Chantal Janzen is een van de meest veelzijdige vrouwen op de Nederlandse televisie. Ze is actrice, presentatrice, zangeres en zelfs musicalster. Ze werd geboren in 1979 en is sinds 2001 op de televisie te zien. Chantal Jansen is actrice en heeft onder andere in de film Alles is Liefde gespeeld. Daarnaast speelde ze veel in musicals. Onder andere in de musical Hamelen en de Nederlandse versie van Saturday Night Fever had Janzen hoofdrollen. Later in haar carrière besluit ze de richting van presentatie op te gaan. Dit begint bij de AVRO waar onder andere het Gouden Televizier-Ring Gala door Chantal Janzen gepresenteerd wordt. Via de AVRO komt Chantal bij RTL terecht. Hier verzorgt ze de presentatie van verschillende talentenshows. Ze won drie zilveren Televizier-Sterren voor beste tv-presentatrice. In 2017 krijgt ze haar eigen personalityshow, &Chantal. Daarnaast heeft ze met &C een eigen tijdschrift.

Chantal Janzen leeftijd en relatie

De leeftijd van Chantal Janzen zal je wellicht verbazen. De presenatrice is geboren op 15 februari 1979. De blondine is geweldig in het verbergen van de jaren. Ze is in 2014 in het huwelijksbootje gestapt met haar droomman, Marco Geeratz. Ze hebben samen twee kinderen, zoontjes James en Bobby. Daar komen nog drie kinderen bij uit een eerdere relatie van Marco: Esmée, Isaa en Zion.

Chantal Janzen The Voice of Holland

Vanuit de RTL kwam Chantal Janzen in 2019 bij The Voice of Holland terecht. Na Everybody Dance Now, Dance Dance Dance en The Talent Project was het al de vierde talentenshow die de Tegelse presenteerde. Ze presenteerde het twee seizoenen met veel plezier. Begin 2022 werd The Voice echter gestopt vanwege grensoverschrijdend gedrag. Chantal Janzen gaf aan van niks te weten. In een reactie zei ze niet aan een doorstart te denken, en mee te leven met de slachtoffers. Later kwam ze terug op het eerste deel van de uitspraak en hoopte ze toch op een terugkomst van het format.

Nieuws

Foto: Chantal Janzen showt benen in superstrakke legging met vlekken

Chantal Janzen mag dan de 40 gepasseerd zijn, maar ze ziet er nog steeds beestachtig goed uit! Dit strakke gevlekte broekje zegt genoeg!

Foto: Gulzige Chantal Janzen stopt bruine verrassing in haar mond

Chantal Janzen laat haar volgers ontzettend schrikken nadat ze dit bizarre verhaal deelde op haar Instagram!

Foto: Chantal Janzen is druk in de weer met flinke ballen

We kennen Chantal Janzen allemaal van televisie als actrice, presentatrice en zangeres. Op deze foto's laat ze toch even een andere kant van zichzelf zien wanneer ze speelt met grote ballen...

Foto: Zwangere Marieke Elsinga opvallend intiem met andere RTL-sterren

Nu Marieke Elsinga zwanger is zou je verwachten dat ze aan haar vriend en haar nog niet geboren baby genoeg heeft, toch is ze nu ineens opvallend intiem met andere RTL-sterren...

Foto: Chantal Janzen belachelijk gemaakt om te kort broekje

Chantal Janzen denkt een keer zelf een leuk kledingsetje aan te hebben getrokken. Helaas werd dit niet erg gewaardeerd en de blondine wordt zonder pardon belachelijk gemaakt om haar outfit.

Foto: Chantal Janzen scheldt erop los na flinke wasbeurt

Chantal Janzen heeft flinke problemen met haar was. En daar deelt ze nu flink haar frustraties over op social media. 

Foto: Chantal Janzen deelt opvallende foto van haar ondergoed

Chantal Janzen is eindelijk weer thuis na vakantie, maar heeft nu een enorme stapel was liggen. En daar is de blonde presentatrice niet zo blij mee.

Foto: Grofgebekte Chantal Janzen bezwijkt onder enorme hitte

Chantal Janzen is op vakantie. Maar tot nu toe heeft ze er nog niet heel veel zin in. Er gaan ook wat dingetjes fout. 
Chantal Janzen

Profiel

Leeftijd: 15 februari 1979
Sterrenbeeld: Waterman
Geboren: Tegelen, Nederland
Relatie: Ja, Marco Geeratz 
Familie: Marco Geeratz (man), Bobby en James (kinderen), Esmée, Isaa en Zion (stiefkinderen), John en Joke (ouders)
Beroep: Actrice, musicalster, presentatrice, zangeres en televisieproducente
Instagram: Chantal gebruikt Instagram onder de naam @chantaljanzen.official

Foto's

Chantal Janzen
Chantal Janzen
Chantal Janzen