Chantal Janzen

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Chantal Janzen

Presentatrice Chantal Janzen

Chantal Janzen is een van de meest veelzijdige vrouwen op de Nederlandse televisie. Ze is actrice, presentatrice, zangeres en zelfs musicalster. Ze werd geboren in 1979 en is sinds 2001 op de televisie te zien. Chantal Jansen is actrice en heeft onder andere in de film Alles is Liefde gespeeld. Daarnaast speelde ze veel in musicals. Onder andere in de musical Hamelen en de Nederlandse versie van Saturday Night Fever had Janzen hoofdrollen. Later in haar carrière besluit ze de richting van presentatie op te gaan. Dit begint bij de AVRO waar onder andere het Gouden Televizier-Ring Gala door Chantal Janzen gepresenteerd wordt. Via de AVRO komt Chantal bij RTL terecht. Hier verzorgt ze de presentatie van verschillende talentenshows. Ze won drie zilveren Televizier-Sterren voor beste tv-presentatrice. In 2017 krijgt ze haar eigen personalityshow, &Chantal. Daarnaast heeft ze met &C een eigen tijdschrift.

Chantal Janzen leeftijd en relatie

De leeftijd van Chantal Janzen zal je wellicht verbazen. De presentatrice is geboren op 15 februari 1979. De blondine is geweldig in het verbergen van de jaren. Ze is in 2014 in het huwelijksbootje gestapt met haar droomman, Marco Geeratz. Ze hebben samen twee kinderen, zoontjes James en Bobby. Daar komen nog drie kinderen bij uit een eerdere relatie van Marco: Esmée, Isaa en Zion.

Chantal Janzen The Voice of Holland

Vanuit de RTL kwam Chantal Janzen in 2019 bij The Voice of Holland terecht. Na Everybody Dance Now, Dance Dance Dance en The Talent Project was het al de vierde talentenshow die de Tegelse presenteerde. Ze presenteerde het twee seizoenen met veel plezier. Begin 2022 werd The Voice echter gestopt vanwege grensoverschrijdend gedrag. Chantal Janzen gaf aan van niks te weten. In een reactie zei ze niet aan een doorstart te denken, en mee te leven met de slachtoffers. Later kwam ze terug op het eerste deel van de uitspraak en hoopte ze toch op een terugkomst van het format.

Chantal Janzen MILF-verkiezing

Chantal Janzen heeft al meerdere keren 'De lekkerste MILF van Nederland'-verkiezing gewonnen. Deze prijs wordt door Radio538 uitgereikt. Ze won deze titel in 2011, 2012 en 2014.

Nieuws

Gadver: Chantal Janzen beleeft nachtmerrie en stopt onwaarschijnlijk voorwerp in haar mond

Chantal Janzen stopt een ongebruikelijk voorwerp in haar mond wat ze niet verwachtte en beleeft hierdoor een nachtmerrie!

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Chantal Janzen schrikt van kritieken op De Piano; zelfs haar vader heeft niet gekeken!

Chantal Janzen zal wel geschrokken zijn van de kritieken die ze heeft gekregen op haar nieuwe programma De Piano. Haar eigen vader heeft niet eens gekeken naar het programma!

Chantal Janzen deelt persoonlijk verhaal met bizarre details: “Ik ga nooit meer poepen”

Chantal Janzen heeft een nieuw bericht geplaatst op haar Instagram account. Ze deelt in het bericht een erg persoonlijk verhaal maar gaat wel erg in de details!

Anna Gimbrère speelt ook De Mol bij Beat The Champions na fatale misser: “Bob de Bouwer”

Anna Gimbrère heeft een flinke blunder gemaakt op televisie. Het lijkt erop dat ze ook bij Beat The Champions een mol speelt. 

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?
Chantal Janzen

Profiel

Leeftijd: 15 februari 1979
Sterrenbeeld: Waterman
Geboren: Tegelen, Nederland
Relatie: Ja, Marco Geeratz
Familie: Marco Geeratz (man), Bobby en James (kinderen), Esmée, Isaa en Zion (stiefkinderen), John en Joke (ouders)
Beroep: Actrice, musicalster, presentatrice, zangeres en televisieproducente
Opleiding: Jazz- en Musicaldans, aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten
Instagram: Chantal gebruikt Instagram onder de naam @chantaljanzen.official

Foto's

Chantal Janzen
Chantal Janzen
Chantal Janzen