Chantal Janzen

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Chantal Janzen

Presentatrice Chantal Janzen

Chantal Janzen is een van de meest veelzijdige vrouwen op de Nederlandse televisie. Ze is actrice, presentatrice, zangeres en zelfs musicalster. Ze werd geboren in 1979 en is sinds 2001 op de televisie te zien. Chantal Jansen is actrice en heeft onder andere in de film Alles is Liefde gespeeld. Daarnaast speelde ze veel in musicals. Onder andere in de musical Hamelen en de Nederlandse versie van Saturday Night Fever had Janzen hoofdrollen. Later in haar carrière besluit ze de richting van presentatie op te gaan. Dit begint bij de AVRO waar onder andere het Gouden Televizier-Ring Gala door Chantal Janzen gepresenteerd wordt. Via de AVRO komt Chantal bij RTL terecht. Hier verzorgt ze de presentatie van verschillende talentenshows. Ze won drie zilveren Televizier-Sterren voor beste tv-presentatrice. In 2017 krijgt ze haar eigen personalityshow, &Chantal. Daarnaast heeft ze met &C een eigen tijdschrift.

Chantal Janzen leeftijd en relatie

De leeftijd van Chantal Janzen zal je wellicht verbazen. De presentatrice is geboren op 15 februari 1979. De blondine is geweldig in het verbergen van de jaren. Ze is in 2014 in het huwelijksbootje gestapt met haar droomman, Marco Geeratz. Ze hebben samen twee kinderen, zoontjes James en Bobby. Daar komen nog drie kinderen bij uit een eerdere relatie van Marco: Esmée, Isaa en Zion.

Chantal Janzen The Voice of Holland

Vanuit de RTL kwam Chantal Janzen in 2019 bij The Voice of Holland terecht. Na Everybody Dance Now, Dance Dance Dance en The Talent Project was het al de vierde talentenshow die de Tegelse presenteerde. Ze presenteerde het twee seizoenen met veel plezier. Begin 2022 werd The Voice echter gestopt vanwege grensoverschrijdend gedrag. Chantal Janzen gaf aan van niks te weten. In een reactie zei ze niet aan een doorstart te denken, en mee te leven met de slachtoffers. Later kwam ze terug op het eerste deel van de uitspraak en hoopte ze toch op een terugkomst van het format.

Chantal Janzen MILF-verkiezing

Chantal Janzen heeft al meerdere keren 'De lekkerste MILF van Nederland'-verkiezing gewonnen. Deze prijs wordt door Radio538 uitgereikt. Ze won deze titel in 2011, 2012 en 2014.

Nieuws

Chantal Janzen deelt vergeten privé-video: ‘Kijk deze puppies’

Presentatrice Chantal Janzen was er vroeg bij. Fans van het eerste uur confronteren haar nu met beelden die ze héél lang niet gezien had, en stiekem eigenlijk was vergeten. Vol trots laat ze deze 'puppies' aan haar volgers zien...

Chantal Janzen is stiekem helemaal niet zo braaf: ‘Eén keer poppers gesnoven’

Chantal Janzen lijkt altijd de meest brave presentatrice van ons land. Toch komen er nu spannende verhalen van de blondine naar voren..

Chantal Janzen kleineert Britney Spears met de outfit op déze foto

Chantal Janzen overtreft de looks van Britney Spears loeihard met deze iconische outfit! Ze ziet er wel heel bijzonder uit zo.

Foto: Chantal Janzen doet jasje uit en pronkt met haar verrassend grote ‘vriendinnen’

Chantal Janzen heeft haar eigen talenten op de voorgrond geplaatst. Op haar Instagram-story schittert ze in een nieuwe outfit,

Foto: Chantal Janzen laat eigen talenten zien tijdens Holland’s Got Talent met diep uitgesneden topje

Chantal Janzen is weer te zien bij een nieuw seizoen Holland's Got Talent. En daar laat ze vooral haar eigen talenten heel erg goed zien. 

Foto: Chantal Janzen laat zich van héél andere kant zien in extreem kort sportbroekje

De prachtige presentatrice Chantal Janzen weet wel hoe ze zichzelf van haar beste kant moet laten zien. Dat zie je terug op deze heerlijke foto. 

Foto: Zonnebadende Chantal Janzen deelt wilde fantasie met volgers

Chantal Janzen is heerlijk even op vakantie en geniet tijdens haar tripje enorm van de zon. En natuurlijk droomt ze dan even weg. 

Foto: Chantal Janzen laat haar gleuf oprekken met mega ballon

De knappe Nederlandse presentatrice Chantal Janzen deelt openlijk met haar volgers hoe goed ze kan pompen! 
Chantal Janzen

Profiel

Leeftijd: 15 februari 1979
Sterrenbeeld: Waterman
Geboren: Tegelen, Nederland
Relatie: Ja, Marco Geeratz
Familie: Marco Geeratz (man), Bobby en James (kinderen), Esmée, Isaa en Zion (stiefkinderen), John en Joke (ouders)
Beroep: Actrice, musicalster, presentatrice, zangeres en televisieproducente
Opleiding: Jazz- en Musicaldans, aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten
Instagram: Chantal gebruikt Instagram onder de naam @chantaljanzen.official

Foto's

Chantal Janzen
Chantal Janzen
Chantal Janzen