Helene Hendriks moet grensoverschrijdende kritiek over eigen rondingen tegenhouden bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks moest het weer over zich heen laten komen tijdens het dagelijkse programma Vandaag Inside. De mannen Wilfred Genee, Rene van der Gijp en Johan Derksen waren op dreef en zorgden voor heel wat controversiële televisie. Hoe dat zit en waarom Helene zich misschien in de toekomst moet gaan verdedigen, lees je in dit artikel.

Actief in de media is ze nog steeds. Hélène Hendriks was ook nu weer een hot topic onder de mannen. Naast sportvrouw, verslaggeefster en presentatrice is Helene ook gewoon een aantrekkelijke vrouw, en dat moet zich vaak laten gelden. Zo schreven wij eerder al over het feit dat Helene vaak VI Vandaag uit het slop trekt en dat Helene VI Vandaag moet redden vanuit de ondergang. Ook nu zorgt ze voor de nodige commotie rondom haar uiterlijk en moest ze misschien in de toekomst grensoverschrijdende kritiek over haar eigen rondingen tegenhouden.

Lees ook: Foto: Geplette Hélène Hendriks heeft een groeiend probleem

Helene en haar rondingen

Maar wat is er in het programma gebeurd waardoor Helene Hendriks misschien in de toekomst gaat reageren? De heren hadden het namelijk weer over de rondingen van Helene, die zichtbaar zijn op de VI Oranje-foto van een tijd geleden. Johan noemde het een prachtige foto waar niks mis mee is, maar dat ze wel ‘zulke grote t****n’ heeft. Verder bedachten de heren dat de rondingen gefotoshopt waren en dat ze waren opgeblazen, puur voor de foto. Ze waren het er over eens dat Helene niet zo’n grote voorgevel heeft. Hierna maakte Renee ook nog eens het grapje dat het bij hem ook het geval was. Al met al een komisch grapje met een gevaarlijke onderlaag. Is het niet tijd dat Helene reageert op dit fragment, de eerst volgende keer dat ze aan de tafel bij VI Vandaag zit?

Wat is het toekomstperspectief van Helene?

Blijft onze Helene nog wel zitten bij VI Vandaag nadat er verschillende grensoverschrijdende gevallen zijn geconstateerd op verschillende momenten? Het lijkt er op dat steeds meer vrouwen de media opzoeken en de moed hebben gevonden om te vertellen wat sommige (hoge) bazen allemaal uitspoken. Het zal toch niet zo zijn dat Helene Hendriks ook te maken heeft gehad met gedrag, dat niet door de beugel kan? Wij hopen in ieder geval niet dat dit het geval is. Zoals onze moeder altijd zei: ‘kijken mag’. Verder hopen wij dat Helene nog een lange tijd te gast is bij programma’s zoals VI Vandaag. Ook als presentatrice doet ze het uitstekend en wij kunnen geen media-land voorstellen zonder onze eigen Helene. De nuchtere, knappe presentatrice hoort nu eenmaal in de media.

Helene deelt snoezig filmpje

Een snoezig filmpje om bij weg te zwijmelen. Helene zit samen met een lieve hond aan een tafel en tegenover zit een jongetje van een paar jaar oud. De hond likt aan de hand van het jongetje en je ziet hem verbaast naar de hond kijken. Je krijgt er helemaal warme gevoelens van. See for yourself:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Ashley Zaat deelt spannende video van backstage party in korte jurkjes

Ashley Zaat is altijd kleurrijk gekleed. Ook nu heeft ze weer een heerlijk kleurrijk jurkje aan.

Video: Wilde Dionne Stax laat zich zakken in strak tuigje

Dionne Stax verbaast haar volgers elke keer weer. Nu doet ze gekke dingen in een wel erg strak tuigje!

Video: Bandjes van Anna Nooshin knappen tijdens nachtelijk avontuurtje

Anna Nooshin laat het graag zien als ze een nachtelijk avontuurtje heeft, maar in deze video trekt de aandacht toch wel heel erg naar haar toe.