Hélène Hendriks moet Vandaag Inside redden van zekere ondergang

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag Inside is eindelijk van start gegaan, maar van een dramatisch niveau. Kan Hélène Hendriks de boel nog redden?

Presentatrice Hélène Hendriks heeft de afgelopen tijd steeds meer programma’s onder haar naam staan. Ze begint langzaam maar zeker te groeien binnen het televisie wereldje. Hélène ontpopt zich als een presentatrice die je voor meer kan inzetten dan alleen maar sport gerelateerde programma’s. En dat is mooi, want haar oud collega’s Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee hebben binnenkort haar hulp hard nodig. Hun nieuwe programma VI is namelijk een ramp. En Hélène is de enige die deze ramp nog enigszins een klein beetje kan redden met haar vrouwelijke charmes.

Lees ook: Trotse Hélène Hendriks deelt foto van bijna identieke drielingzus

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène kan meer dan alleen maar in een leeg stadion staan

Aan de foto te zien heeft Hélène het momenteel niet super druk. Dat komt goed uit, want de heren van VI kunnen haar hulp goed gebruiken. Hoewel dat programma pas net gelanceerd is, heeft het nu al te kampen met de nodige problemen. Zo zijn de mensen niet zo gediend van de volstrekt willekeurige gasten naast het mannelijk trio dat VI zo populair maakt. Ook zijn de onderwerpen en de gesprekken van een minder niveau dan voorheen. Eigenlijk verlangt iedereen weer terug naar de goede oude tijd. Maar daar hoort natuurlijk wel nog iemand bij, namelijk Hélène Hendriks. Zonder haar is het programma eigenlijk niet hetzelfde. Dat hadden de heren ook wel kunnen zien aankomen. Toen ze namelijk bezig waren met het maken van het programma De Oranjezomer moest Wilfred er ook tijdelijk mee stoppen. En toen Hélène het toen van hem overnam, gingen de kijkcijfers gelijk omhoog. Mensen worden dus helemaal wild van Hélène. Dat zou genoeg reden moeten zijn om de prachtige blondine een vaste plek binnen het programma te geven.

Hélène heeft tegenwoordig meer ervaring met presenteren

Toen Hélène voor het eerst aanschoof bij de mannen van VI, was ze nog een beetje groen. Ze had nog niet de meeste ervaring met het soort programma wat Johan, Wilfred en René graag maakten. En dus kon ze nogal eens onzeker en stil overkomen. Maar met tijd ging dat ook voorbij. Ze leerde steeds meer om haar mond open te trekken en zich niks aan te trekken van de opmerkingen van de heren. Sterker nog, telkens als er een opmerking kwam kaatste ze die gewoon weer terug, maar dan harder. in de tussentijd heeft Hélène ook wat meer ervaring opgebouwd als solo-host van een programma. En dus zou ze zich nog beter staande moeten kunnen houden naast de mannen van VI. En dat betekent meer harde grappen, meer onnozel gepraat en meer flauwe opmerkingen. Eigenlijk een verdubbeling van alles waar je van hield in de voorgaande programma’s van de heren. Genoeg reden dus om Hélène een keertje terug te vragen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!