Foto: Geplette Hélène Hendriks heeft een groeiend probleem

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks had ooit een hele lieve schattige pup. Maar inmiddels groeit haar hondje wel uit tot een probleem. 

Voorheen kon Hélène heerlijk met haar puppy op de bank zitten en een beetje spelen met het lieve beest. Maar dat gaat inmiddels nogal lastig. Het beetje wat ooit zo klein begon is inmiddels uitgegroeid tot een gevaarte van flinke proporties. Even knuffelen op de bank zit er dus ook niet bij. Hélène wordt inmiddels bedolven onder haar hond, die zo’n beetje de hele bank in beslag neemt. Dat krijg je ervan als je het hondje eerst de hele tijd aanleert om met je te komen knuffelen. Nu vindt Hélène het ook weer niet zo erg, maar het levert toch een paar lastige situaties op. Zo kan je toch lastig ontspannen met zo’n zware hond boven je.

Lees ook: Foto: zien we Helene Hendriks na spraakmakend optreden VI Vandaag nog terug?

Hélène is de knuffel kampioen op leuke foto

Tijdens een intiem momentje met haar hondje op de bank blijkt Hélène toch echt wel de knuffelkampioen van Nederland te zijn. Haar hondje heeft het dus eigenlijk hartstikke mooi voor elkaar. Iedere man in het land zou het liefste in zijn schoenen staan en een avondje op de bank knuffelen met Hélène. Maar dit zit er voor de meeste mensen niet in. Ondanks de problemen die Hélène ondervindt aan haar lieve viervoeter, zoals een flink gebrek aan ruimte op de bank, heeft ze het trouwe beestje absoluut lief. Samen met haar hondje zijn ze vier handen op één buik. Na ja, eigenlijk zijn ze vier poten en twee handen op één buik, aangezien het lieve beestje in de volledige breedte over Hélène heen ligt. En kijk hem nou eens genieten op zijn plekje. Het hondje van Hélène heeft het maar goed voor elkaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen geeft volgers nachtzoen met flink inkijkje

Heleen van Royen is niet vies van het maken van een verleidelijke foto. De schrijfster zou dat gerust haar nieuwe hobby kunnen noemen. 

Foto: Zwetende Danique Hosmar ligt op rug na inspannende sessie

De knappe blondine Danique Hosmar heeft weer een flinke sportsessie erop zitten, en dat levert een zweterig kiekje op! 

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag!