Foto: Geplette Hélène Hendriks heeft een groeiend probleem

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks had ooit een hele lieve schattige pup. Maar inmiddels groeit haar hondje wel uit tot een probleem. 

Voorheen kon Hélène heerlijk met haar puppy op de bank zitten en een beetje spelen met het lieve beest. Maar dat gaat inmiddels nogal lastig. Het beetje wat ooit zo klein begon is inmiddels uitgegroeid tot een gevaarte van flinke proporties. Even knuffelen op de bank zit er dus ook niet bij. Hélène wordt inmiddels bedolven onder haar hond, die zo’n beetje de hele bank in beslag neemt. Dat krijg je ervan als je het hondje eerst de hele tijd aanleert om met je te komen knuffelen. Nu vindt Hélène het ook weer niet zo erg, maar het levert toch een paar lastige situaties op. Zo kan je toch lastig ontspannen met zo’n zware hond boven je.

Lees ook: Foto: zien we Helene Hendriks na spraakmakend optreden VI Vandaag nog terug?

Hélène is de knuffel kampioen op leuke foto

Tijdens een intiem momentje met haar hondje op de bank blijkt Hélène toch echt wel de knuffelkampioen van Nederland te zijn. Haar hondje heeft het dus eigenlijk hartstikke mooi voor elkaar. Iedere man in het land zou het liefste in zijn schoenen staan en een avondje op de bank knuffelen met Hélène. Maar dit zit er voor de meeste mensen niet in. Ondanks de problemen die Hélène ondervindt aan haar lieve viervoeter, zoals een flink gebrek aan ruimte op de bank, heeft ze het trouwe beestje absoluut lief. Samen met haar hondje zijn ze vier handen op één buik. Na ja, eigenlijk zijn ze vier poten en twee handen op één buik, aangezien het lieve beestje in de volledige breedte over Hélène heen ligt. En kijk hem nou eens genieten op zijn plekje. Het hondje van Hélène heeft het maar goed voor elkaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.