Eindelijk: Hélène Hendriks trekt VI Vandaag flink uit het slop

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er is maar één iemand die ervoor zorgt dat VI Vandaag succesvol blijft, en dat is Hélène Hendriks. De presentatrice schuift bij de mannen aan tafel om het programma te redden. 

Veronica Inside bestaat niet meer, maar gaat nu door onder de naam ‘VI Vandaag’. Hoewel het programma in principe hetzelfde is, zijn de kijkcijfers anders. VI Vandaag werd op de een of andere manier niet zo goed ontvangen door het publiek, want de kijkcijfers waren toch een stukje lager dan verwacht. De vaste presentatoren van het programma, dus Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp, wisten natuurlijk al wie ze een belletje moesten geven om de cijfers weer omhoog te halen. Dat is niemand minder dan presentatrice Hélène Hendriks. Ze heeft de mannen wel eens eerder uit de brand geholpen en zorgde er toen ook al voor dat het programma nóg beter scoorde dan normaal. Nu staat Hélène Hendriks opnieuw voor ze klaar!

Hélène Hendriks schuift eindelijk aan bij VI Vandaag

Hélène Hendriks schuift eindelijk aan bij VI Vandaag

Op de website van VI Vandaag verscheen het wonderbaarlijke nieuws dat Hélène eindelijk aanschuift bij VI Vandaag. Dat werd ook met de foto hierboven via Instagram bekend gemaakt. Gek genoeg zetten Wilfred, Johan en René nu pas hun hele gevaarlijke geheime wapen in. En dat terwijl de cijfers van het nieuwe programma op SBS6 niet heel denderend zijn. Er zijn in ieder geval genoeg interessante onderwerpen te bespreken, want ook Hélène zal vast nog graag iets over The Voice willen zeggen. Zij weet natuurlijk als geen ander hoe het als vrouw in een mannenwereld is. En met de iets te mannelijke mannen van VI Vandaag zal dat voor interessante gesprekken zorgen…

Het drukke schema van Hélène Hendriks

Gelukkig heeft Hélène Hendriks nog een gaatje voor Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp in haar drukke schema overgehouden. Daar zullen ze haar zeker dankbaar voor moeten zijn, want het schema van de presentatrice wordt drukker en drukker. Hélène Hendriks wordt dan ook steeds geliefder, en steeds meer programma’s willen natuurlijk zo’n leuke blondine als presentatrice. Zo heeft ze nu ook haar eigen programma genaamd The Bettle. Hélène komt er helemaal tot haar recht, want het gaat over voetbal. Ook heeft ze Missions Impossible gepresenteerd, wat helaas niet zo goed scoorde. Gek, want je verwacht dat elk programma waar Hélène te zien is veel bekeken wordt.

Hélène Hendriks redde de zomer op deze foto

Lees ookHélène Hendriks deelt spannende foto van laatste hoogtepunt

Hélène Hendriks redde de zomer op deze foto

Iedereen herinnert zich nog wel dé zomer van Hélène Hendriks, dat was namelijk in de zomer van 2021. Daar nam ze een tijdje de presentatie van Wilfred Genee bij de Oranjezomer over. Wilfred presenteerde dat toen eigenlijk, maar hij wilde ook graag op vakantie. Terwijl hij waarschijnlijk op het strand lag te bakken, presenteerde Hélène Hendriks de Oranjezomer voor een korte periode. Eigenlijk kwam het heel onverwachts, maar Hélène zorgde toen voor hele hoge kijkcijfers. Ze heeft dus zeker een goede bijdrage aan het programma geleverd. Sindsdien wordt ze regelmatig voor de programma’s van René, Johan en Wilfred uitgenodigd. Waarschijnlijk als ze de kijkcijfers weer omhoog willen halen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nikkie Plessen is erg harig op onverwachte plek

Nikkie Plessen zorgt altijd erg goed voor zichzelf. Het is dus erg onverwachts dat er opeens een pluk haar tevoorschijn komt. 

Foto: beeldschone vriendin van Bram Krikke deelt bloedheet kiekje

Bram Krikke heeft het maar goed voor elkaar. Hij heeft namelijk een van de knapste vrouwen van het land aan de haak geslagen. 

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...