Gerrie en Georgina overklast door Ben en Ruurd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was deze week alweer tijd voor de derde aflevering van Praat Nederlands met me. Deze week waren de teams mooi verdeeld. Of ja, zeg maar gerust lekker verdeeld.

Vol vrouwkes!

De teams bestonden namelijk uit 3 mannen en 3 vrouwen. Martijn ‘ik lach om mezelf, want de rest doet het niet‘ Koning werd deze week bijgestaan door de lieftallige Geraldine Kemper.

Gerrie kennen we natuurlijk nog van programma’s als Sterretje Gezocht en en . Inmiddels heeft ze een eigen kledinglijn en is ze enorm actief op instagram, waar ze vooral heerlijk stoute foto’s maakt.

Georgina Verbaan was altijd dat meisje op wie heel de klas stiekem verliefd was. Tegenwoordig is er weinig veranderd, behalve dat niemand echt meer ‘stiekem‘ verliefd is op Georgina. Als gast heeft zij niemand minder dan Rob Kemps, oftewel Snollebollekes. En die weet wel raad met deze Vrouwkes.

Jeroom krijgt deze week hulp van Babette van Veen. En we moeten bekennen, Babette is na al die jaren nog steeds een enorm mokkel. Jeroom verlaat er ook graag zijn gezin voor. Dat Babette een mokkel was wisten we al sinds de jaren 80, kijk maar naar deze foto uit ons plakboek.

Met een zachte G

In de eerste helft van het programma toont Geraldine haar roots. Ze komt van oorsprong uit Volendam. Waar de meeste niet-BN’ers zich daarvoor zouden schamen, begint Gerrie vol trots in het Volendams te praten. Ze gaf niet aan of ze een 0906-nummertje had.

Volendams is niet het meest accent, weet Art. Dat is Brabants. Rob staat er niet van te kijken. “De zachte G en het zwoele toontje. Daarom praat ik ook altijd zacht, dat vinden vrouwen ” schreeuwt hij in het oor van Georgina.

Een Gruto valt mij aan

Dan wordt een clip van internet helden Ben en Ruurd vertoond. “is dit echt?” vraagt onschuldige Gerrie zich af. Helaas, Art maakt geen grapjes.

Georgina vind het serieus goed. Gerrie is uitermate in de war: “doe even serieus. Het slaat echt helemaal nergens op“.

Voor de mensen die zich Ben en Ruurd niet meer goed in het geheugen hebben:

Wanneer solo carrières van Ben en Ruurd aan bod komen, lachen de andere gasten de billen uit hun broek. Zeker door Geraldine. Het duo zal haar waarschijnlijk nog lang bij blijven.

Wisten jullie dat Geraldine ooit ook een heel begeerlijk duo vormde? En wel met model Kim Feenstra. Daar kwamen de volgende foto’s uit. Bijna net zo mooi als Ben en Ruurd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!