Foto: Suzan van Freek in auto aangevallen door wild beest

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzan van Freek was jarig, en vierde dat met een opvallende reeks foto’s. Vooral deze sprong er uit…

Suzan van Freek was onlangs jarig! En dit moest natuurlijk op z’n best gevierd worden, dus besloot Freek een prachtige fotoreeks van Suzan-kiekjes op Instagram te plaatsen. En met succes, want deze foto’s slaan aan bij het publiek! We zien veel blije Suzan-kiekjes tussen de foto’s, en natuurlijk wat spontane gekke foto’s, ook zien we Suzan die een lekker ijsje aan het eten is, en zelfs een Suzan in het buitenland! De twee hebben dus onlangs de drukke agenda ook nog tijd voor vakanties. Dit was dus een prachtige fotoreeks van Suzan, als mooi eerbetoon aan de blondine. Maar één foto, was tóch vrij shockerend. Hier werd de blondine zowaar aangevallen door een wild beest in de auto..

Suzan van Freek in gevaar door wild beest bij de auto

Bij een verjaardags-fotoreeks denk je misschien aan onschuldige en vrolijke kiekjes, maar er zat toch echt één gevaarlijke foto tussen. Op deze foto was namelijk te zien hoe Suzan zowaar werd aangevallen door een wild beest! Terwijl de blondine gewoon in de auto zat. De twee dachten even leuk op safari te gaan, totdat er een ezel met zijn hoofd door het autoraam kroop. Dit kan natuurlijk zorgen voor flinke paniek bij de twee, maar Suzan leek er nog altijd aardig koeltjes onder te zijn. Op de foto komt er zowaar een glimlach van het gezicht van de blondine! In levensgevaar zullen de twee niet geweest zijn, maar een ezel in je auto kan nog steeds voor problemen zorgen. Het duo is er gelukkig ongedeerd vanaf gekomen.

Lees ook: Foto: Suzan van Freek droomt over omgebouwde vriend

Suzan en Freek treden op in vol Philips stadion

Onlangs deelde Suzan & Freek een opvallende foto via Instagram. Aan deze foto is pas ècht goed te beseffen hoe groot het duo inmiddels is in Nederland. De twee mochten namelijk zowaar optreden in het Philips stadion, het hoofdstadion van PSV. En met een capaciteit van zo’n 35.000 man hebben we het hier zeker niet over amateurs. De twee delen de foto’s via sociale media, en de foto’s zijn fantastisch goed gelukt. Hier is namelijk te zien hoe de twee poseren voor de camera, met een ongelofelijk grote menigte achter hun. Via deze foto is te zien hoe zo’n optreden er nou echt ziet voor de artiesten. En wie na deze foto gezien te hebben zeggen dat ze nog nooit van het duo Suzan & Freek hebben gehoord, heeft lekker onder een steen gelegen. De twee zijn inmiddels onmisbaar geworden voor ons kikkerlandje. En dat als een koppel! De tortelduifjes nemen Nederland over.

Lees ook: Foto: Suzan van Freek ligt klaar tijdens romantisch boottochtje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?