Foto: Suzan van Freek in auto aangevallen door wild beest

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzan van Freek was jarig, en vierde dat met een opvallende reeks foto’s. Vooral deze sprong er uit…

Suzan van Freek was onlangs jarig! En dit moest natuurlijk op z’n best gevierd worden, dus besloot Freek een prachtige fotoreeks van Suzan-kiekjes op Instagram te plaatsen. En met succes, want deze foto’s slaan aan bij het publiek! We zien veel blije Suzan-kiekjes tussen de foto’s, en natuurlijk wat spontane gekke foto’s, ook zien we Suzan die een lekker ijsje aan het eten is, en zelfs een Suzan in het buitenland! De twee hebben dus onlangs de drukke agenda ook nog tijd voor vakanties. Dit was dus een prachtige fotoreeks van Suzan, als mooi eerbetoon aan de blondine. Maar één foto, was tóch vrij shockerend. Hier werd de blondine zowaar aangevallen door een wild beest in de auto..

Suzan van Freek in gevaar door wild beest bij de auto

Bij een verjaardags-fotoreeks denk je misschien aan onschuldige en vrolijke kiekjes, maar er zat toch echt één gevaarlijke foto tussen. Op deze foto was namelijk te zien hoe Suzan zowaar werd aangevallen door een wild beest! Terwijl de blondine gewoon in de auto zat. De twee dachten even leuk op safari te gaan, totdat er een ezel met zijn hoofd door het autoraam kroop. Dit kan natuurlijk zorgen voor flinke paniek bij de twee, maar Suzan leek er nog altijd aardig koeltjes onder te zijn. Op de foto komt er zowaar een glimlach van het gezicht van de blondine! In levensgevaar zullen de twee niet geweest zijn, maar een ezel in je auto kan nog steeds voor problemen zorgen. Het duo is er gelukkig ongedeerd vanaf gekomen.

Lees ook: Foto: Suzan van Freek droomt over omgebouwde vriend

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Suzan en Freek treden op in vol Philips stadion

Onlangs deelde Suzan & Freek een opvallende foto via Instagram. Aan deze foto is pas ècht goed te beseffen hoe groot het duo inmiddels is in Nederland. De twee mochten namelijk zowaar optreden in het Philips stadion, het hoofdstadion van PSV. En met een capaciteit van zo’n 35.000 man hebben we het hier zeker niet over amateurs. De twee delen de foto’s via sociale media, en de foto’s zijn fantastisch goed gelukt. Hier is namelijk te zien hoe de twee poseren voor de camera, met een ongelofelijk grote menigte achter hun. Via deze foto is te zien hoe zo’n optreden er nou echt ziet voor de artiesten. En wie na deze foto gezien te hebben zeggen dat ze nog nooit van het duo Suzan & Freek hebben gehoord, heeft lekker onder een steen gelegen. De twee zijn inmiddels onmisbaar geworden voor ons kikkerlandje. En dat als een koppel! De tortelduifjes nemen Nederland over.

Lees ook: Foto: Suzan van Freek ligt klaar tijdens romantisch boottochtje

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sterre Koning verleidt volgers met doorzichtig topje

Sterre Koning brengt haar volgers in extase met een nieuwe foto. De blonde zangeres poseert zowaar in een doorzichtig topje..

Foto: Jutta Leerdam laat broek bijna van heupen zakken in badkamer

Jutta Leerdam deelt wel vaker een prachtige foto van zichzelf, maar deze keer gaat ze nog een stapje verder. Haar broek lijkt bovendien langzaam naar beneden te glijden...

Foto: Juultje Tieleman begint vakantie zonder kleding

De altijd beeldschone Juultje Tieleman is weer op vakantie. Deze keer gaat het niet allemaal van een leien dakje; al haar kleding is foetsie! Hoe lost de blondine dat op?