Foto: Suzan van Freek droomt over omgebouwde vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzan van Freek droomt over meer dan alleen zingen. Ondanks dat ze al vele jaren met Freek samen is denkt ze ook nog s nachts aan hem. En ze wil hem stiekem eigenlijk net was anders.

Suzan en Freek ontvangen een korte rondleiding door het Philips stadion in Eindhoven. Niet per se omdat ze zo geïnteresseerd is in het stadion of PSV, maar vooral omdat ze de route moeten weten voor hun optreden tijdens Groots met een Zachte G. Guus Meeuwis heeft vele artiesten uitgenodigd, zo ook Freek en Suzan. Suzan is wel duidelijk onder de indruk van het Eindhovense stadion. Het is wel een stukje groter ook dan de kroegen van vroeger. Na afloop van de tour is ze zo onder de indruk dat ze maar even gaat liggen op een bank in de kleedkamer. De dromerige zangeres denkt waarschijnlijk over een alternatieve Freek. Oplettende volgers zien een héél opvallende foto van Freek met een vrouwelijk lijf boven haar hoofd hangen!

Suzan van Freek zachtaardig

Hun liederen klinken vaak erg lief en zijn zacht van aard. Die passen dan ook niet helemaal bij het mega grote stadion. Guus Meeuwis pakt het graag groots en luid aan en heeft juist weer een grote selectie aan luide liedjes. De stijlen passen dan ook niet perfect samen, maar misschien heeft Guus het zachtaardige vriendelijke duo juist gevraagd om deel te nemen.

Suzan van Freek wil vriend anders zien

Na de rondleiding wil Suzan en liggen. Gelukkig ziet ze een bank in de buurt en zo kan ze even ontsnappen aan alle grote dingen. Ze moet blijkbaar wennen aan de grootte, maar haar vriend kan het allemaal beter handelen. Die moet trouwens wel veranderen, zo valt te zien aan de foto boven de liggende zangeres. Alles moet op de schop als het aan Suzan ligt. Een flinke verbouwing zit er dus aan te komen en we zien een ander duo terug binnenkort. Mits Freek akkoord gaat natuurlijk.

suzanne droomt freek anders

Wil de zanger zelf veranderen?

Freek en Suzan groeien maar door. Niet alleen in populariteit, maar ook in het aantal concerten, liedjes en de grootte van hun optredens. Is een vrouwelijke Freek dan wel nodig? Wij zouden aan willen raden om daar nog even mee te wachten, want het werkt juist als een goed geoliede machine tot nu toe, het duo. Met aan de ene kant de diepe, mannelijke stem van Freek en daartegenover dan de helderheid van Suzan. Het zou zonde zijn de succesvolle formule de ban in te doen. Never change a winning team!

Suzan rust uit voor start

De Groots met een zachte G concerten zijn inmiddels een begrip in Brabant, al meer dan een decennium is het een groot feest door Guus en zijn aanhang. De wat oudere Guus kan het allemaal alleen niet meer af en dus nodigt hij vele artiesten uit om hem te ondersteunen. Waaronder het jonge duo Suzan en Freek. Suzan moet dus nog wel even wakker worden, maar daarna kan ze aan de bak voor Guus, samen met haar nog steeds mannelijke vriend.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen.