Foto: Suzan van Freek ligt klaar tijdens romantisch boottochtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzan en Freek hebben besloten om tussen de regenbuien door even een ontspannen boottochtje te maken. Dat gaat er zo relaxed aan toe dat Suzan er heerlijk bij gaat liggen. 

Het is een drukke periode voor Suzan en Freek. Het koppel staat op de grootste podia van Nederland. Voor het eerst sinds twee jaar mag er weer een zomerlang gefeest worden en Suzan en Freek maken daar optimaal gebruik van. Alleen is het wel belangrijk om tussendoor ook tijd aan elkaar te besteden. Behalve muzikale partners zijn Suzan en Freek natuurlijk ook gewoon partners. En dan moet je af en toe wel wat leuks doen om aandacht aan elkaar te besteden. Suzan en Freek besluiten om hun vrije dag een heerlijk ontspannen boottochtje te maken. En Suzan gaat daar wel heel relaxed bij liggen. het leverde een prachtige foto op.

Lees ook: Foto: Suzan van Freek toont doodenge geslachtsverandering

Suzan bereidt zich voor tijdens stilte voor de storm

Ze ligt er misschien ontspannen bij, maar Suzan weet ook dat na haar vrije dagje het weer gedaan is met de rust. Er staan namelijk weer optredens geboekt. En die vinden waarschijnlijk in de harde regen plaats. Het is nogal wisselvallig de laatste tijd. Dus probeert de knappe zangeres optimaal te genieten van de zonnestralen, voordat ze in de koude regen moet verschijnen. Suzan lijkt nog niet daar aan te denken, maar is heerlijk bezig met genieten op het blauwe water.

Van dobberen op het water naar optreden in de drup

Na een dagje heerlijk dobberen in een bootje is het weer tijd voor Suzan en Freek om keihard aan de bak te gaan. En dat moet helaas in de regen. Dat is op zich niet zo erg. Na een dagje in de warme zon te hebben doorgebracht, is een beetje verkoeling wel welkom. Suzan en Freek lijken de regen ook wel te willen oproepen, want ze wagen zich aan een heuse regendans.

gewoon door tijdens de plensbuien

De regendans werpt duidelijk zijn vruchten af, want niet veel later staat het bekende koppel gewoon op te treden in de regen. Tussendoor schuilen ze nog bij elkaar onder de paraplu, maar op het podium is er maar weinig beschutting. Suzan mag van geluk spreken dat een wit T-shirt niet tot een vaar outfits behoort. Zelf vinden ze het niet zo erg, die regen. Het brengt de nodige verkoeling tijdens de warme dagen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Suzan en Freek hebben het prima naar hun zin

Zoals je op de foto’s kan zien hebben Suzan en Freek het prima naar hun zin. Ondanks, of juist misschien wel door de regen, maken de twee er een gigantisch feestje van. Ze springen en dansen wild in het rond en hebben de tijd van hun leven. Met Suzan en Freek kan je er in ieder geval verzekerd van zijn dat je altijd een mooie show gaat zien. Regen of zonneschijn, het koppel weet altijd de volle honderd procent te geven en dat wordt door iedereen gewaardeerd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.