Foto: Nikkie Plessen verdwijnt bijna in onbegrijpelijk kledingstuk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen is de Nederlandse koningin van de mode. Het is dus onbegrijpelijk waarom ze juist dit kledingstuk gebruikt om zich te verbergen. 

Normaal gesproken wordt je juist vrolijk als Nikkie Plessen een nieuwe foto in een of ander leuk pakje heeft geüpload op haar social media. Maar deze keer valt er niet echt een touw aan vast te knopen. Nikkie heeft zichzelf in een onbegrijpelijk kledingstuk gehesen. Er zal nog lang nagepraat worden over deze look. Voornamelijk over hoe Nikkie het ooit een goed idee vond om dit bij zichzelf aan te trekken. Nikkie is er kennelijk trots op, maar ze verdwijnt wel bijna in haar veel te grote winterjas. Het is dat haar hoofd nog net boven de jas uitsteekt op de winterse foto, anders zou je bijna vergeten dat Nikkie te zien is op het onderstaande plaatje.

Lees ook: Nikkie Plessen bewijst met overdreven aankoop dat geld wel gelukkig maakt

Nikkie en haar oversized winterjas op foto

Nikkie staat normaal in de meest spannende, leuke en verleidelijke pakjes op en neer te springen voor de foto. Maar nu de dagen kouder en korter worden besluit Nikkie om haar kleding wat beter te matchen met het weer en zich te hullen in dikke winterjassen. En daar verdwijnt Nikkie gewoon bijna helemaal in. Natuurlijk zijn de panty, de laarsjes en het strakke korte broekje een fantastisch goedmakertje, maar door ze te combineren met die dikke jas krijg je een beetje een vreemd geheel. Alsof Nikkie het alleen maar koud kan krijgen in haar bovenlijf, maar van onder kookt ze. Zeker voor binnen een beetje een aparte look. Het maakt Nikkie natuurlijk niet minder knap, maar het is wel even wat anders dan je van deze mooie dame gewend bent. Het is trouwens niet de eerste keer dat Nikkie deze stunt uithaalt in zeer korte tijd.

Nikkie trekt voor de winterfoto graag een warme jas aan

Het kan haast niet anders of Nikkie is een enorme koukleum. Waarom zou ze anders zulke warme jassen aantrekken als ze binnen op de foto moet. Nu ziet Nikkie er natuurlijk goed uit in elk kledingstuk, of ze nu staat te huppelen in een kort rokje of tegen een muurtje leunt met haar warme jas, ze blijft natuurlijk een knappe vrouw. Al zijn er waarschijnlijk een hoop mensen die Nikkie liever zullen zien in dat korte rokje dan in de dikke winterjas. Helaas zal je het de komende tijd met die dikke jas moeten doen, want als het zo koud blijft dan ga je Nikkie niet meer zonder zien. Het is inmiddels wel duidelijk geworden dat Nikkie alles behalve tegen de kou kan. Geeft haar wel weer een mooi excuus om met iemand te kunnen knuffelen ’s avonds. Dat is namelijk erg goed om weer warm te kunnen worden. Bijvoorbeeld met haar schattige paard. Die vindt dat ook helemaal niet zo erg met de kou.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nikkie Plessen is erg harig op onverwachte plek

Nikkie Plessen zorgt altijd erg goed voor zichzelf. Het is dus erg onverwachts dat er opeens een pluk haar tevoorschijn komt. 

Foto: beeldschone vriendin van Bram Krikke deelt bloedheet kiekje

Bram Krikke heeft het maar goed voor elkaar. Hij heeft namelijk een van de knapste vrouwen van het land aan de haak geslagen. 

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...