Foto: Milou Rietjens van Boer Zoekt Vrouw lokt BBB-kiezers met sensueel dansje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De echte Boer Zoekt Vrouw fans zullen de blondine Milou Rietjens niet vergeten zijn. De stadse Milou hoopt stemmen voor zich te winnen met wel hele spannende dansjes.

Milou Rietjens is weer terug van weggeweest

Veel mensen zullen Milou Rietjens kennen van haar deelname aan het programma Boer Zoekt Vrouw. Hier ging Milou vol voor een boer uit Zeeland genaamd Bastiaan. Daarbij had Milou vaak aangegeven niet weg te willen uit de grote stad ,want ze vind zichzelf een echte stadse. Uiteindelijk ging de relatie met boer Bastiaan niet goed en de twee gingen uit elkaar. Toch besloot Milou, tot ieders verbazing, op eigen houtje naar Zeeland te verhuizen. En vanuit Zeeland brengt Milou ineens heel groot nieuws.

Milou Rietjens stelt zich kandidaat voor de boeren

Na het programma Boer Zoekt Vrouw heeft Milou Rietjens flink wat media aandacht gekregen en de blondine is behoorlijk populair onder haar volgers. Toch had niemand kunnen verwachten dat deze stadse vrouw ineens toch naar het platteland in Zeeland zou verhuizen. Daarbij komt ook nog eens dat Milou natuurlijk een relatie had met een boer, maar die liep stuk. Blijkbaar heeft deze boer toch veel teweeg gebracht bij Milou want de blondine deelt het spannende nieuws dat ze zich kandidaat stelt voor de BoerBurgerBeweging. Milou heeft nummer achttien op de lijst en vertelt uitgebreid waarom ze mee doet. Zo zegt de blondine nooit de ambitie te hebben gehad om de politiek in te gaan, maar dat ze als ontevreden burger iets wil doen. Milou moedigt iedereen vooral aan om te gaan stemmen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina)

Lees ook: Mooie Milou van Boer Zoekt Vrouw deelt spetterende video van sensueel dansje

Milou Rietjens laat zien wat ze de burgers kan bieden

Iedereen die zich in de politiek verkiesbaar stelt heeft natuurlijk een bepaalde tactiek zodat mensen op hun gaan stemmen. Deze tactiek lijkt bij Milou Rietjens erg bijzonder te zijn. Het lijkt erop dat de blondine haar stemmen wil binnenslepen door iedereen te laten zien hoe goed ze kan dansen. Milou maakt het de Zeeuwse kiezers wel héél makkelijk door de ene naar de andere spannende dansvideo te plaatsen. Zoals op onderstaande video is te zien danst Milou graag sensuele Spaanse dansen. De blondine geeft zelfs workshops zodat iedereen het kan leren. Milou hoopt natuurlijk al deze mensen over te halen om op haar te gaan stemmen bij de verkiezingen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina)

Milou Rietjens danst sensueel met vriendin

Op het Instagram profiel van Milou Rietjens zijn talloze filmpjes te vinden waarop ze erg verleidelijk aan het dansen is. Zo ook op onderstaande video, waar Milou samen met een vriendin helemaal losgaat. De twee laten iedereen op de dansvloer omkijken door hun gezamenlijke dans. Normaliter zou Milou deze dans wellicht met een man doen, maar dat maakt helemaal niks uit voor de blondine. Milou draagt hoge hakjes en een panterprint topje gecombineerd met een strakke zwarte legging. Op de video is te zien hoe Milou helemaal opgaat in de dans en enorm lijkt te genieten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien!