Mooie Milou van Boer Zoekt Vrouw deelt spetterende video van sensueel dansje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Milou Rietjens uit BzV maakt een hoop los met haar nieuwste video waarin ze een sensueel dansje laat zien. 

Milou Rietjens kan je misschien nog wel kennen van haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw een aantal jaar geleden. Milou en haar boer bleven uiteindelijk niet heel lang bij elkaar, maar Milou hield wel een zee aan volgers over aan haar deelname aan het programma en begon zich te ontpoppen als echte influencer. Het was alweer even een beetje stil rondom de prachtige blondine, maar nu duikt ze weer op met een heel bijzondere video. En daarin laat Milou zien dat ze kan dansen, en wel op een heel erg sensuele manier.

Lees ook: Foto: BZV-deelnemer Milou Rietjens terug bij oude liefde
Milou gooit heupen los in spannende video

Boerin kon Milou uiteindelijk niet volhouden, maar misschien is een carrière als danseres eerder voor haar weggelegd. De knappe blondine lijkt namelijk wel heel erg goed te zijn in het vertonen van zwoele danspasjes. Haar heupen gooit ze zonder moeite los. Samen met een vriendin danst Milou sensueel over de dansvloer. De vonken spatten er vanaf. Milou weet wel hoe ze mensen kan vermaken met haar verleidelijke dansjes. De vriendin waar ze mee danst lijkt het ook prima naar haar zin te hebben. Zou Milou dan toch meer van de vrouwenliefde zijn? Dat zou wel verklaren waarom het uiteindelijk niks werd met haar boer. Milou danst er nog even lekker op los en voert de ene verleidelijke beweging na de ander uit. En dat ziet er wel heel spannend uit zo.
Milou heeft veel verleidelijke danspasjes in huis

Dansen lijkt toch wel een beetje het verborgen talent van Milou Rietjens. Misschien dat het maar eens tijd wordt om een programma als Dancing with the Stars terug te brengen en Milou daar dan aan deel te laten nemen. Met haar verleidelijke danspasjes maakt ze iedereen gelijk enthousiast. Als je Milou zo sensueel ziet bewegen dan snap je gelijk dat het boeren =leven nooit wat geworden was voor deze wilde dame. Milou moet je niet wegstoppen op een boerderij, maar elke week lekker los laten gaan op de dansvloer. Dat is namelijk waar Milou zelf het meeste straalt, dat kan je wel zien op de video’s.
Milou is een echte danskoningin

Natuurlijk hoort er bij een verleidelijke dans ook een verleidelijk pakje. En Milou heeft meer dan genoeg verleidelijke pakjes voor haar dansoptredens. Toch was dit wel een van de spannendste. Als Milou in een pakje als dit sensueel haar beweegt, dan smelt elke man in de zaal helemaal weg. Milou is een echte danskoningin, die met haar moves iedereen kan betoveren. Hopelijk blijft Milou haar zwoele dansjes delen met haar volgers op Instagram, want filmpjes als die van Milou, die maken je dag gelijk stukken beter.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!