Foto: Miljuschka Witzenhausen neemt piepklein cadeautje in de mond

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen deelt een opvallend kiekje via Instagram. De brunette neemt een klein cadeautje in de mond..

Miljuschka Witzenhausen deelde onlangs een opvallend kiekje via Instagram. De tv-kok kookt natuurlijk veel, dus neemt ze ook zeker veel in de mond. Maar wat de brunette dit keer nou weer in haar mond stopt, is wel héél apart. Dit kleine cadeautje zorgt voor veel vraagtekens bij haar volgers..

Miljuschka Witzenhausen heeft klein pakketje in haar mond

Op de foto is te zien hoe Miljuschka Witzenhausen vol trots poseert met een klein cadeautje in haar mond. Wat dit cadeautje moet voorstellen, legt ze perfect uit onder de foto. In ieder geval is het een opvallende manier van poseren van Miljuschka, maar ze lijkt het erg naar haar zin te hebben. Vol trots en passie glimlacht de kok volop. Speciaal voor de foto heeft ze haar knalrode glitter-lippenstift op gedaan en is ze klaar om meer dingen in haar mond te nemen. Maar eerst maar eens beginnen met dit cadeautje. Dit cadeautje was natuurlijk allemaal alvast voor de kerstdagen. Want ze heeft nog een belangrijke boodschap omtrent deze feestdagen; “ALLERLAATSTE KANS om Miljuschka Magazine te bestellen! Wil jij de dikste, lekkerste editie van Miljuschka Magazine om je de kerstdagen en winter door te helpen?“. Het was dus allemaal voor haar eigen promotie. In ieder geval wel goede marketing, door middel van een verleidelijke foto. Miljuschka neemt nog één keer het cadeautje in haar mond..

Lees ook: Foto: Miljuschka Witzenhausen pakt zichzelf uit onder de kerstboom

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka Witzenhausen deelt lachwekkende video

Voor degene die Miljuschka Witzenhausen een beetje kennen, weten dat ze een vrouw is met veel humor, en waar je echt van in een deuk kan liggen. Ze plaatst regelmatig sketches via Instagram en laat hiermee zien aan haar volgers hoe grappig ze eigenlijk wel niet is. Zo bewijst de brunette dat nu weer opnieuw, met een lacherige video via Instagram. De video begint met de volgende tekst; “Als je denkt dat je kan zingen“. Hier zien we Miljuschka voor de spiegel in de badkamer. Ondertussen horen we hoge, mooie noten. Het is te zien dat de brunette het aan het opnemen is op haar telefoon. Vervolgens stopt ze met zingen, en speelt ze het fragment af. Met als vervolg ontzettend vals gezang. Vol paniek gooit ze haar telefoon in de wasbak en schrikt ze zich kapot. Vol schaamte loopt de brunette weg uit het beeld. Dit filmpje is natuurlijk een stiekeme verwijzing naar haar deelname aan The Masked Singer, waar ze gelijk naar huis gestuurd werd. In dit programma gaan bn’ers in een kostuum zingen, en moeten de juryleden raden wie er zingt. Miljuschka besluit er dus nog even op terug te blikken door middel van deze korte sketch. Ze kan er in ieder geval zelf om lachen!

Lees ook: Video: Stoute Miljuschka Witzenhausen buigt zich verleidelijk over aanrecht

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil. 

Foto: Nicolette Kluijver leidt soldaten enorm af met kort jurkje

Als presentatrice weet Nicolette Kluijvers dondersgoed hoe ze je aandacht moet sturen. Dit piepkleine jurkje is dan ook bijna strategisch afleidend, zeker voor een groepje hongerige soldaten...